Persoonlijk Picture It

Picture It | December ♥︎ Winacties, Kerst, een fijne familiefoto en terugblikken

2018? December? Nog maar 3 dagen geleden, serieus? We zitten inmiddels al een aantal dagen in 2019… Dit jaar heb ik niet teruggeblikt op 2018 zoals ik dat normaal wel doe. Het eind van 2018 was rustig op mijn blog, door alle drukte rondom mijn studie deze maand. Hoewel ik in de Kerstvakantie het bloggen weer wat wilde oppakken, is dit nagenoeg niet gelukt. Ik heb afgelopen anderhalve week vooral genoten van de rust, mijn gezin en heel veel Netflix, schilderen, schrijven en lezen. ;) Heerlijk! Vandaag blikken we terug op de laatste maand van 2018, die ondanks de drukte ook heel fijn was!

We mogen graag samen uit eten gaan en Jippe vindt dit ook heerlijk. We aten bij de Herberg en genoten! Even lekker er uit in de studiedrukte. ♥︎ In december besteed ik altijd aandacht aan mijn blogverjaardag. Afgelopen maand bestond mijn blog 6 jaar en hoewel ik er verder niet echt aandacht aan heb besteed, kwam er natuurlijk wel de jaarlijkse winactiemaand voorbij. De Milly Pie winactie is inmiddels afgelopen, maar een review kun je hier nog lezen. ♥︎ Frisse neus halen in het bos en kikkers kussen!

PostNL had in december moeite met het vinden van ons huis, maar uiteindelijk was daar gelukkig de november Goodiebox. Een unboxing vind je hier! ♥︎ Absoluut mijn favoriete gadget van afgelopen jaar. De Instax Mini, love it! ♥︎ Bij Radbag shopte ik wat leuke gadgets en Jippe was helemaal blij met zijn Mario lamp! Klik hier voor de shoplog!

In december werden we verrast door sneeuw! Jippes en ik trokken er al vroeg op uit en bij thuiskomst dronken we natuurlijk warme chocolademelk! ♥︎ Ook ontving ik de nieuwe Pink Purpuz Planner. Zo’n toffe en mooie agenda. T/m zaterdag 5 januari maak je nog kans op deze planner. Klik hier♥︎ Winters tafereeltje in mijn Kerst stolp, ik ben er verliefd op!

Ik had nog maar net de november Goodiebox ontvangen toen het alweer tijd was voor voor de december variant. The Reflection Box vind je hier♥︎ Bij hoge uitzondering deelde (en deel) ik deze fijne foto van Kerst van ons drietjes. ♥︎ Wat een knaller dit; de winactie waarbij je kans maakt op de Starter Kit van Pink Gellac. Klik hier!

Jippe rockte het Kerstpak van Opposuits. Hij was zo Kerstig (van binnen én buiten). Genieten! ♥︎ Op Instagram blikte ik wel kort even terug op 2018. Het was een bijzonder jaar… Een jaar waarin ik heel veel geleerd heb. En waarin ik wederom werd herinnert aan ons geluk. Want, ik kan oprecht zeggen… Ik ben zielsgelukkig!

2 thoughts on “Picture It | December ♥︎ Winacties, Kerst, een fijne familiefoto en terugblikken”

 1. Happy new year.
  Prachtige foto’s.
  Het mooiste is die van jullie zoon in zijn kerst pak.
  Hij is al zo groot.
  Fijn dat jij in de holiday meer jou blog kon loslaten…

  Een fijne dag 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *