Beauty

Rituals | Ritual of Jing Sleep Set

Toen ik vorige week in de webshop van Rituals aan het neuzen was, kwam ik ineens tot de ontdekking dat Rituals er een nieuwe collectie aan toegevoegd heeft! Hoewel ik op jacht was naar de winterse Tsuru Collectie, was mijn nieuwsgierigheid geprikkeld vanwege heerlijke ingrediënten als lavendel. Boften wij even dat we een sleep set cadeau kregen bij onze bestelling!

Ritual of Jing

De nieuwe collectie van Rituals, The Ritual of Jing, is geïnspireerd door het eeuwenoude Chinese concept van Jing, dat staat voor kalmte, stilte en rust. The Ritual of Jing bestaat uit twee productlijnen: Relax en Sleep. De producten in deze lijnen helpen de geest te kalmeren en ruimte voor jezelf te creëren door middel van betekenisvolle routines – om te ontsnappen uit de hectiek van het dagelijks leven. Het is belangrijk om je geest te ontspannen, omdat de gemoedstoestand van je geest overdag de kwaliteit van de nachtrust beïnvloedt. Het gebruik van deze collectie in je dagelijkse routine, helpt bij het ontspannen, het kalmeren van de geest en het verbeteren van de kwaliteit van je slaap.

The Ritual of Jing – Sleep Set

Deze set kregen we dus cadeau bij onze bestelling. Super leuk, want zo konden we meteen kennismaken met deze collectie. Slim, want mocht de lijn goed bevallen zou dit zomaar eens onze volgende Rituals aankoop kunnen worden. In de set zitten drie mini’s van de kaars, de hand mask (20 ml) en de pillow mist (20 ml). Voor zover ik weet zijn deze in de winkel alleen als full size te koop.

Deep Sleep Pillow Mist – €17,50 (50 ml)

Verbeter je nachtrust! De pillow & linen spray is verrijkt met sacred wood en lavendel, dat je geest helder houdt en je nachtrust verbetert. Lavendel staat er om bekend dat het de nachtrust bevordert en ontspannend werkt.  De rustgevende geur is perfect voor je avondroutine, om je dag af te sluiten en ervoor te zorgen dat je sneller in slaap valt. De geur is super lekker, niet overdadig lavendel vanwege de toevoeging van sacred wood. Heerlijk fris én warm. Handig om te weten; de spray vlekt niet omdat het geen alcohol bevat en kan daardoor dus ook gebruikt worden op de (gevoelige) huid.

Night Rescue Hand Mask – €9,90 (70 ml)

Wist je dat één van de meest eenvoudige en doeltreffende manieren om tot rust te komen een zelfmassage van bijvoorbeeld de handen is? Kom helemaal tot rust door je handen te masseren met The Ritual of Jing Hand Mask en adem de rustgevende geur in. Ook de hand mask is verrijkt met sacred wood en lavendel. Het handmasker is speciaal ontwikkeld om ruwe, droge handen zachter te maken. Je moet dit product ook echt als masker/balsem zien en niet gebruiken wanneer je kort daarna je handen nog wil gebruiken. De balm is lekker vet en enorm verzorgend. Ideaal wanner je gaat slapen of wanneer je me-time op de bank hebt. Aanrader!

Scented Candle – €19,90 (290 gr)

De geur van deze kaars is anders dan de bovenste twee producten, deze komt dan ook uit Relax lijn van de Jing collectie. De geur kwam mij enorm bekend voor en toen ik meer informatie opzocht, snapte ik waarom! Deze geur was eerder bekend als de Ritual of Dao! De geur is wat bloemiger en zoeter dan de Sleep producten. The Ritual of Jing Scented Candle is verrijkt met de fleurige en verwarmende geur van heilige lotus en jujube, geeft een kalmerend en verzachtend aroma af. Een natuurlijke en stijlvolle aanwinst voor je huis.

De Ritual of Jing (sleep & relax) bevat o.a. verder nog badkristallen, voetenbalsem, oogkussen, droogolie, kaarsen, kruidenthee, douchegel, bodyspray, bodycrème, badschuim, bodyscrub, shampoo, geurstokjes, conditioner en meer. MiraTells schreef ook een uitgebreide review over een aantal van de producten.

The Ritual of Jing is vanaf maart 2020 verkrijgbaar bij Rituals Cosmetics-winkels, geselecteerde warenhuizen en online bij Rituals en Bol.

1 thought on “Rituals | Ritual of Jing Sleep Set”

  1. Prachtige items 😭
    Goed concept.
    Ik zou er zeker iets van kopen…
    Fijn blog waar jij hierover iets gelezen had…

    Xoxo 🌞

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *