Winactie

Winnen | Rose gouden Happy Plugs & Casemate

Vandaag voorlopig alweer de laatste winactie van de winactiemaand. Dit betekent dat ik nu eerst alle lopende winacties laat aflopen alvorens er weer een nieuwe aankomt. Maar dat er binnenkort weer een nieuwe actie online komt, dat is al zeker! Vandaag maak je kans op twee stylish deluxe accessoires voor je telefoon. De welbekende Happy Plugs én een handige Casemate voor je telefoon!

Beide accessoires had ik nog liggen van de #getitcovered box van Smartphonehoesjes. Ik gebruik ze niet en dus vind ik het leuk om één van jullie er blij mee te maken.

Hoe maak je kans op de Happy Plugs & Casemate?

 Volg You Nailed It via één van onderstaande media. Jij mag kiezen welke! Elk gevolgde media is 1 extra kans.
– Facebook
– Instagram
– Twitter
 Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je meedoet en welke stappen je genomen hebt. Zorg er voor dat je een geldig mailadres invult zodat ik contact met je kan opnemen indien je gewonnen hebt.

Voorwaarden:

De komende weken komen er meerdere winacties online. De acties lopen op mijn verschillende social media zoals in de voorwaarden van elke winactie wordt vermeld. De Happy Plugs winactie loopt t/m 19 januari. De winnaar wordt na afloop gecontacteerd via email en/of social media. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur, dan wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Doe je mee met de winactie, lees dan ook even mijn disclaimer door.

 

19 thoughts on “Winnen | Rose gouden Happy Plugs & Casemate”

 1. Wauw….
  Prachtige designers earplugs 😍
  Om ongestoord naar je favoriete songs te kunnen luisteren ….
  Thuis in het voorjasr in de tuin, in de zomer op het strand, als men met het ov. reisdetails etc….
  Ik doe heel graag mee met deze toffe winactie en volg jou op al je soc.med.k. , op bloglovin, te, instagram, op Facebook.
  Overal waar jij deze post had geplaatst of een foto ervan gepost had plaats ik een reactie, like, save en geef ik het een hartje.
  Zal het dan ook sharen, tweeten, retweeten, posten etc….

  Bl.: chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Insta.,: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Een heel fijn weekend 😉

 2. Ik weet wel een stylish girl die je met deze mooie gadgets blij zou kunnen maken. Ze zit hier recht boven mijn hoofd en maakt graag geluid. Het is alleen jammer dat ik pal onder haar zit en door ons houten plafond gezellig mee mag luisteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *