Persoonlijk

Picture It | November ♥︎ Boswandelingen, kunstmaand, Sinterklaas en meer

Hallo december! Je bent de laatste, een van de fijnste maar ook drukste maand van het jaar. Ik ben dol op alles wat deze maand biedt, maar tegelijkertijd vind ik deze maand ook pittig. Druk op het werk, druk op de studie. Thuis is het beregezellig maar daarnaast vergt het ook energie, zo’n peuter in deze tijd van het jaar. Maar voor we vooruitblikken, blikken we eerst even terug op november!

Pris was een dagje in Leeuwarden en nam dit fijne nieuwe boek van Paulien Cornelisse voor me mee. Ik houd van haar boeken! ♥︎ November is kunstmaand op Ameland en ook op mijn werk (de middelbare school) was kunst te zien, zowel binnen als buiten. Jippes vond het bere interessant. ♥︎ Brrr, koud! Goed aangekleed even uitwaaien op het strand!

Mijn vader kwam een paar daagjes naar Ameland en dat was zo fijn! Mooier nog was het om te zien hoe Jippe genoot van alle tijd met opa samen. Lekker samen naar het strand en fristi met appeltaart in de strandtent. ♥︎ Nieuwe producten van Sleek. Een review volgt nog, maar de shoplog kun je hier vinden! ♥︎ Zondag is voor brakke selfies in het bos. Heerlijk! Mijn gele shawl komt van Only of Vero Moda.

Deze maand kwam de nieuwste JouwBox uit en na editie 2 vond ik editie 3 nóg toffer. Mijn favoriet? De deo en de wijn. Mmm! Een unboxing vind je hier♥︎ Kunst kijken in het Juttersmuseum. Jippe vond het gejutte goed interessant dan de kunst natuurlijk. ♥︎ Deze Catrice Lipscrub & Balm is een welkom product in deze tijd. Ook hiervan; review volgt!

Trowback naar een hele fijne vakantieweek in de zomer. Heimwee naar dit weer en dit bezoekje aan de Efteling♥︎ Jippe en ik zijn klaar voor Kerst met onze toffe pakken van OppoSuits. Ze zijn geweldig en hier te vinden!

Als je laarzen bij de blaadjes kleuren. Ik houd van het herfstige tafereel! En overigens ook nog steeds van mijn gele Druppies laarzen! ♥︎ Vrijdag vierden we pakjesavond en de Sint koos de perfecte cadeautjes voor mij uit! Geweldig!


 

 

2 thoughts on “Picture It | November ♥︎ Boswandelingen, kunstmaand, Sinterklaas en meer”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *