Shoplog Winactie

Winnen | €50 shoptegoed bij Radbag

Radbag is één van mijn favoriete webshops om toffe gadgets te scoren. Ik neus er regelmatig rond en slaag er bijvoorbeeld ook voor Kerstcadeautjes. Vorig jaar kocht ik er bijvoorbeeld voor mijn vader een lensmok en mijn schoonzusje een Unicornmok. Genoeg leuks te vinden! Afgelopen week mocht ik weer wat leuke gadgets uitzoeken en dat was precies wat ik deed. Mezelf trakteren op een aantal leuke hebbedingetjes. Wat ik kocht zie je in deze post. En wie weet kan jij binnenkort ook lekker shoppen!

Zie hier mijn “bij elkaar geraapte zooitje”. Meestal schaf ik iets groots aan op Radbag, zoals bijvoorbeeld de Instax Mini Polaroid of de Zoku ijsjesmaker. Dit keer ging ik op zoek naar kleine cadeautjes voor mezelf die ik misschien normaal gesproken niet zo snel zou kopen. Zo keek ik al even vooruit naar de zomer en koos ik een mega grote handdoek in de vorm van een donut. Hoe leuk! Ook ging ik voor een lichtjessnoer voor mijn polaroids, een &-teken voor op mijn plank in de slaapkamer, een unicorn lipbalm (yup, echt) én een Toad lamp.

De Toad lamp is overigens dé grote hit hier. Ik koos deze namelijk niet voor mijzelf, maar voor Jippe. Hij is gek op Maria en deze lamp is op zijn lijf geschreven. Je drukt op Toad’s hoed en het lampje gaat branden. Daarnaast geeft hij ook nog het het typische Mario geluidje, super leuk!

Met de lichtjessnoer ben ik ook erg blij. Hij is langer dan je op de foto ziet, maar ik vond het leuk om hem te hangen aan onze fotoplank. Ik zocht nog een manier om mijn polaroids op te hangen en toen ik deze tegenkwam was dat perfect! Helemaal met de Kerstdagen nu is het lichtsnoer natuurlijk nog toepasselijker!

Maar goed; dit heb ik geshopt. Aangezien mijn blog deze maand 6 jaar bestaat; heb ik ook deze zaterdag weer een leuke winactie! Je maakt namelijk kans op €50 shoptegoed. En aangezien je al voor een klein prijsje kan shoppen bij Radbag, kun jij met dat bedrag helemaal losgaan! Met behulp van de cadeauvinder, weet je zeker dat jij het passende cadeautje vindt. Voor jezelf óf voor iemand anders.

Hoe maak je kans op €50 shoptegoed bij Radbag?

 Volg You Nailed It via één van onderstaande media. Jij mag kiezen welke! Elk gevolgde media is 1 extra kans.
– Facebook
– Instagram
– Twitter
Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je meedoet en welke stappen je genomen hebt. Zorg er voor dat je een geldig mailadres invult zodat ik contact met je kan opnemen indien je gewonnen hebt.

Voorwaarden:

De komende weken komen er meerdere winacties online. De acties lopen op mijn verschillende social media zoals in de voorwaarden van elke winactie wordt vermeld. De Radbag winactie loopt t/m 29 december. De winnaar wordt na afloop gecontacteerd via email en/of social media. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur, dan wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Doe je mee met de winactie, lees dan ook even mijn disclaimer door.

 

 

39 thoughts on “Winnen | €50 shoptegoed bij Radbag”

 1. Goedemorgen, doe zeker mee aan deze leuke actie en volg je Sl een tijd via Facebook en insta☺️ Niet via twitter want daar doe ik eigenlijk niets mee … weet t wachtwoord niet eens meer 😄

 2. Ik doe heel graag mee! Mijn zoon is ook helemaal weg van Mario en zou ook zo blij zijn met zo’n leuke toad lamp ❤ Ik volg je via Facebook.

 3. Ik volg younailedit via Instant, Facebook en Twitter.. Lees je berichten altijd met veel plezier. Deze Winactie is top.

  Enneh van harte met de 6e verjaardag van dit blog🥞🍩🎂🥧🍰🎉

 4. Hey, wat leuk! Naast alle tips die ik al van jou heb opgepikt, was deze webshop even langs me heen gegaan. Dus ik doe graag mee 😊
  Ik volg je op FB en in het dagelijks leven
  Have a nice day! xN

 5. Gefeliciteerd met je 6jarig bestaan! Top!!
  En wat een leuke winkel en idd die lamp ;-) te gek!! Dikke like op fb,insta en gereageerd op je blog en fb bericht! Duimen draaien!!

 6. Ten eerste gefeliciteerd met je 6 jarig jubileum! Knap hoor,
  En ik heb laatst op Radbag lopen strunen maar wat een keuze en grappige spullen kan je daar kopen zeg. Word nog moeilijk voor diegene die wint.
  Ik doe mee en volg je op Facebook en op instagram: brennieswereld.
  En nu duimen maar

 7. Goedemorgen☕ ten eerste gefeliciteerd🎊🎉 meid met jou 6jarige bestaan
  Echt heel gaaf is dat en uiteraard 🎉wens ik jou héél veel lieve trouwe volgers💜💗
  Toe heerlijk mogen shoppen ja geweldig zoveel leuke spullen kopen voor
  Mijn dochtertje ze is bijna jarig ze word 5 jaar en wil als thema unicorn gaan doen voor haar en zoveel gave spulletjes gezien
  Én uiteraard koop ik ook een gave spullen voor de feestdagen
  Loot héél graag mee

  Volg je op Instagram Yessicaleidner
  Bloglovin yessica leidner
  Twitter yessicakoot1
  Pinterest yessica leidner
  Youtube yessica leidner
  Facebook Jessica Jill John leidner

 8. Super leuk is Radbag, ik zie hem zo vaak voorbij komen en telkens als ik in de webshop kijk begint het me te kriebelen. zo’n leuke grappige spulletjes. Met deze prijs, kan ik ook eens wat leuks uitkiezen en daar ga ik dan ook SUPER hard voor duimen. Ik volg je op Facebook

 9. Ohhhhh ik lees net dat de blog 6jaar bestaat wat een feest … Tot mijn grote spijt ontdekte ikje blog pas met het lezen van de Milly Pie actie ….. Ik gun een ander deze leuke prijs ik duim voor de Milly 😘

 10. Een hele leuke shop! Hier kan ik zeker iets leuks scoren, mooie start van het nieuwe jaar zou het zijn! Ik volg je op Facebook.

 11. Gefeliciteerd met je 6e blogverjaardag en ik loot heel graag mee!
  Radbag is zo’n leuke webshop, daar vind ik eigenlijk altijd wel een leuk cadeau.
  Volgen doe ik je op twitter en op facebook.

 12. 6 jaar al!!! Gefeliciteerd 🎉🎉🎉. Een hele mooie dag vandaag!! En ook ik maak graag kans op dit shoptegoed!!! Ze hebben hele leuke aparte dingen 😀. Heel leuk 👍

 13. Leuk zeg, ik volg je ook via FB. Zo’n lichtjesslinger vind ik vooral leuk in de winter, als het zo vroeg donker is, is dat zo gezellig.

 14. Leuke items heb je gekozen, ik vind Radbag dan ook een toffe webshop.
  Ik doe graag mee en volg je op Facebook,Twitter & Instagram.

 15. ooohh ze hebben op radbag zulke leuke hebbedingetjes, kijk regelmatig even op de site! Shoptegoed zou geweldig zijn, heerlijk een paar avondjes rondkijken op de site en voor iedereen hier in huis wat leuks uitzoeken! ik volg je op je op facebook en Instagram!! (twitter hebben we geen verstand van🤣)

 16. Wat een geweldige winactie. Ik heb zelf nog nooit iets gekocht bij radbag maar nu ik zie wat je gekocht hebt ben ik natuurlijk meteen gaan kijken en…. Ik ben verkocht… Wat een leuke hebbedingetjes hebben ze daar. Ik maak dan ook graag kans. Ik volg je op Facebook, Twitter en Instagram.

 17. Geweldig leuke actie, ik doe heel erg graag mee voor €50 shoptegoed bij radbag NL! Superleuke spullen.

  Iedereen een gelukkig 2019 toegewenst!

  Ik volgde je al op instagram (mirremeid), Facebook en Twitter.

 18. Hip hip hoera! 6 jaar al zeg, dat kan al tellen!

  Ik heb nog wat cadeautjes te kopen voor nieuwjaar en hier hebben ze wel erg leuke dingetjes!

  Ik volg je op IG en FB.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *