Sieraden

Quiz | Ben jij een zilver of goud type?

Sieraden nemen een steeds grotere plaats in binnen onze styling en uitstraling. En dus wordt het aanbod ook steeds groter en groter. Maar… ga je nou voor zilver, goud of een combinatie? Twijfel je over wat er bij jouw past? Klik dan verder om de test te doen en vervolgens te kijken welke sieraden er bij jou passen!

Ben jij zilver?

Zilver combineer je makkelijk met allerlei kleuren, maar wanneer je ze combineert met koele tinten, creëer je een mooi geheel. Andere grijstinten zorgen voor een klassieke en subtiele uitstraling die niet te schreeuwerig is. Een combinatie van mooie armbanden zoals bangles, bedelarmbadjes samen met een horloge, doet het ook altijd goed. Het toevoegen van wat kleur is ook een aanrader. Felle kraaltjes of een kleuraccent, bijvoorbeeld. Mijn favoriet is de mijn coin enkelbandje van My Jewellery. Deze matcht altijd goed in de zomer met zowel mijn sneakers, sandalen of slippertjes.

Ben jij goud?

Wanneer goud jouw kleur is, heb jij waarschijnlijk grotendeels een warme ondertoon en draag je (veel) warme kleuren. Warme kleuren zijn niet perse donkere of opvallende kleuren, maar kunnen bijvoorbeeld ook mooi roze zijn. Sowieso is het aan te raden goud te combineren met niet te schreeuwerige, felle en opvallende kleuren. Wanneer je het combineert zoals onderstaande foto, verzacht je het “harde” geelgoud als het ware.

Mix it up!

Helemaal hip is het combineren van je zilveren en gouden sieraden. Wanneer je een mooie mix van zilveren en gouden sieraden draagt, voeg dan ook een sieraad toe met beide kleuren. Zo klopt het plaatje weer. Gebruik ook vooral subtiele en fijne sieraden wanneer je beide tinten wilt combineren. Sowieso is een combi met andere kleuren dan ook tof. Zo krijg je een bohemian touch, helemaal leuk voor deze zomer!

Of je nou een zilver of goud type bent, er zijn voor elk type passende sieraden. Ga je voor subtiel, zilver, goud of een mix. Ga je voor kleur, statement en opvallend? Persoonlijk houd ik van subtiel, maar waar je ook van houdt, je sieraden mogen gezien worden!

 

3 thoughts on “Quiz | Ben jij een zilver of goud type?”

  1. Zoveel schitterende accesoires 😍
    Ik hou van deze zeer overzichtelijke shop
    Tegenwoordig mix & match ik zilver met good en rosé 👌🏽
    Het is fashionable en hip.

    Xoxo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *