Winactie

Winnen | Pink Gellac Starter Kit

Oeps! Was ik zo maar vergeten de volgende winactie te publiceren! En dat terwijl dit misschien wel mijn favoriete winactie van de winactie maand is. Laten we zeggen dat ik gewoon heel erg in de vakantiestemming zit. ;) De een na laatste, volgende week komt er nog ééntje online. Vandaag maak je kans op mijn favoriete gellak merk. Dé starter kit van Pink Gellac!

Een uitgebreide review van Pink Gellac + swatches van allerlei kleuren vind je hier

Wat kun je winnen? 

De starter kit van Pink Gellac M met daarin:

 • 1 x Primer
 • 1 x Kleur 182 Dynamic Pink 15ml
 • 1 x Pink Gellac LED Lamp
 • 1 x Pink Gellac Base2
 • 1 x Pink Gellac Ultra Shine 15ml
 • 1 x Nagelvijl 180-240
 • 1 x Orange Woodsticks
 • 10 x Remover pockets
 • 10 x Cleaner pockets
Hoe maak je kans op de Pink Gellac Starter Kit?

 Volg You Nailed It via één van onderstaande media. Jij mag kiezen welke! Elk gevolgde media is 1 extra kans.
– Facebook
– Instagram
– Twitter
 Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je meedoet en welke stappen je genomen hebt. Zorg er voor dat je een geldig mailadres invult zodat ik contact met je kan opnemen indien je gewonnen hebt.

Voorwaarden:

De komende weken komen er meerdere winacties online. De acties lopen op mijn verschillende social media zoals in de voorwaarden van elke winactie wordt vermeld. De Pink Gellac winactie loopt t/m 12 januari. De winnaar wordt na afloop gecontacteerd via email en/of social media. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur, dan wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Doe je mee met de winactie, lees dan ook even mijn disclaimer door.

43 thoughts on “Winnen | Pink Gellac Starter Kit”

 1. Wauw….
  Super leuke winactie met een prachtig te winnen pakket 🎁
  Ik zou dolgraag mijn nagels hiermee zelf willen lakken zodat nagel mooi en perfect op mijn nagels zal blijven zonder dat het snel gaat chippen….
  Op al je dochter.med.k. volg ik je…
  Overal waar je deze winactie op jou social.med.k. had gepost like, share, geef ik het een hartje en tag ik friends….

  Insta.: @chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Bl.: chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Fijne jaarwisseling

 2. Zelf je nagels bespaart mij een hoop geld. Vind ik leuk om zelf te proberen. Ik volg je al op Facebook. Nu duimen op een heleboel geluk. Fijne jaarwisseling!

 3. Wat leuk!!! Graag zou ik deze starter Kit wel willen!!! Voor mijn broze nagels die steeds weer breken!! Dan zien ze er ook mooier uit!! En dan voel ik mij ook al beter en schaam ik mij niet meer zoveel!!!!

 4. Jaaaaaaa, ik wil dit! Helemaal tof! Ik volg jou op Insta en Facebook (gebruik geen Twitter)! Ben benieuwd, ga vast duimen met mn nu nog ongemanicuurde handen 🤪

 5. Wat een leuke winactie. Ik heb alle stappen gedaan op Instagram en alle extra stappen. Ik wil heel graag deze set winnen voor een blogvriendinnetje. Zelf ben ik groot fan van dit merk en zou haar heel graag mee willen verrassen.

 6. Wat een super fijne prijs zo op het einde van het jaar! Ik loot heel graag mee. Volg je op alle drie de kanalen, daar ook een berichtje achter gelaten.

 7. Superleuke winactie! Ik wil al lang starten hiermee want ik hou ervan om mijn nagels te lakken, maar de prijs houdt me toch een beetje tegen. Zou dus ideaal zijn om het toch eens te kunnen proberen en zien of het het waard is! Ik volg je op Twitter en Instagram! 😊❤️

 8. Ik doe super graag mee! Ik heb heel vaak de struggle dat mijn nagellak er snel af gaat. Dit lijkt mij de perfecte opleiding!
  Groetjes en fijne jaarwisseling,
  Lisa

 9. Wat gaaf! Ik zit er nu al meerdere maanden over te denken om over te gaan op gellak, omdat ik het zo zat ben om de hele tijd na een dag al gechipte nagels te zien. Tot op heden niet de stap genomen om het werkelijk te kopen, dus dit zou echt de ideale uitkomst zijn! Ik volg je op instagram en op facebook. Ben zo benieuwd! Alvast een fijne jaarwisseling🥰

 10. Dit lijkt mij ideaal! Gewoon lekker thuis aan de keukentafel.. niet meer naar de salon hoeven op mijn fietsje.. maar wél 3 weken lang mooi gelakte nagels hebben! Doe graag mee!!

 11. Super gave winactie, ik doe heel graag mee en volg je op alle 3!! Dus meer winkans, joepie! 🎊 Ik ben heel erg benieuwd 😍

 12. Wat een mooie set! Kijk al een poosje naar zoiets uit!
  Ik doe dan ook graag mee en volgen doe ik via Facebook en Twitter.

 13. Wat een gave actie. Ik doe heel graag mee voor mooie vrolijke nagels het hele jaar door!
  Volgen doe ik via Facebook en Instagram.

 14. Hey! Wat een leuke winactie, ik doe mee. Lijkt me heel fijn 2019 te beginnen met mooie nagels. :)
  Ik volg je op instagram.

 15. Wow ik zou dit heel graag winnen! Ben mama van 2 kindjes en besteed veel te weinig tijd aan mezelf maar vind het niet erg want de kids zijn mn alles. Dit zou wel heel gaaf zijn om als ze slapen lekker mn nagels mooi te maken. Ik like je op facebook en insta😍

 16. Wat een super toffe actie! Ik zou graag een kansje willen maken. Onlangs een nieuw make up voorraadje aangeschaft maar helaas nog niets voor mijn nagels. Het zou dus super zijn om met dit pakketje te mogen beginnen en te weten dat mijn nagels dan ook langer mooi zullen blijven :D

  Ik volg je op alle 3

 17. Wat een super leuke actie! Hiervoor waag ik graag een kansje! 😍 Ik volg je via Facebook en Instagram (heb helaas geen twitter meer) en heb onder beide posts gereageerd! Fingers crossed 🤞🏻

 18. Ik doe heel graag mee met deze actie! Ik volg je op instagram & vind je pagina leuk op Facebook 💅🏼✨ #fingerscrossed

 19. Wat een onwijs leuke actie! Ik doe graag mee om een kansje te wagen 😍 Ik heb mee gedaan via Facebook & Instagram. Fingers crossed! 🤞🏻

 20. Ooooh ja dat wil ik graag!! I’m in!

  Ben niet zo van de social media, maar heb speciaal hiervoor mijn twitter account (eerder dan bedoeld) aangemaakt! :) Hihi, ben je gaan volgen vanaf Girls4Girls.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *