Over

Wie ben ik?

Hoi! Leuk dat je op de ‘over’ pagina geklikt hebt. Dat betekent dat je graag wat meer over mij of mijn blog te weten wilt komen. Tof! Mijn naam is Lisanne en ik ben 31 jaar oud. Woonachtig op Ameland besloot ik in de rustige wintermaanden van 2012 een blog te starten. Een impulsieve actie die me eigenlijk alleen maar mooie en toffe dingen heeft gebracht. Meer over mijn blog lees je een stukje verderop.

Druk, perfectionistisch en altijd bezig. Dat ben ik. Sinds 2007 ben ik samen met de liefste vrouw die ik me maar wensen kan. In 2014 zijn we getrouwd en samen hebben we een zoontje van alweer 5 jaar. Jippe is ons cadeautje wie we grotendeels onherkenbaar in beeld brengen op social media. Hier hebben we samen bewust voor gekozen. Maar foto’s delen van onze actieve kleuter blijft wel heel leuk en die zul je dan ook regelmatig voorbij zien komen. Naast onze kleuter heb ik nog drie heerlijke bonuskinderen in de puber en jongvolwassen leeftijd. Een druk, gezellig en soms hectisch huishouden, kun je dus wel stellen.

In het dagelijks leven ben ik fulltime docent en leerlingcoördinator op een middelbare school op het eiland. Hier geef ik met veel plezier het vak Engels. Ik heb onwijs veel plezier in mijn werk en kan eerlijk zeggen dat het werken in het onderwijs echt mijn passie is. Ik heb gestudeerd aan de PABO in Arnhem en ben daarom (ook) bevoegd als basisschool leerkracht. Om mijn bevoegdheid voor Engels te halen heb ik de afgelopen drie jaar een deeltijdstudie naast mijn werk gevolgd. Dit was een pittige maar daarnaast vooral ook leerzame periode.

Als iets dus kenmerkend is voor mij, is dat ik altijd bezig ben. Ik steek graag tijd in mijn gezin, geniet van qualitytime samen en probeer een goede balans te vinden tussen werk en gezin. Bloggen is daarnaast een enorme passie en zelfs een soort van bijbaantje geworden, maar door mijn werk gaat dit vaak wat op en af. Ik post liever goede artikelen dan dat ik afgeraffeld werk online plaats. Dit betekent daarom dat het niet altijd zo is dat er dagelijks wat online staat. Kwaliteit boven kwantiteit zullen we maar zeggen.

Mijn blog

Op You Nailed It blog ik sinds december 2012 over alles wat mij bezig houdt. Wat begon als een plekje om mijn hobby (nagelstyling) tentoon te stellen, is uit de hand gelopen tot een blog dat maandelijks door duizenden mensen wordt bezocht. Op de site vind je persoonlijke blogs met hersenspinsels over o.a. het moederschap, reviews van verschillende beautyproducten, nieuws over fashion  en lifestyle en verscheidene winacties. Het is een verzamelplek geworden van blogposts over allerhande onderwerpen. Met grote regelmaat werk ik samen met bedrijven en merken. Hierdoor is het mogelijk om toffe artikelen te reviewen en winacties te organiseren. Ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Neem dan contact met me op!

Kijk lekker rond of volg mij via diverse social media om op de hoogte te blijven!