Disclaimer

De berichten op You Nailed It zijn allemaal door mijzelf bedacht en geschreven. Hier steek ik veel tijd in en niks mag dan ook gekopieerd of onder een andere naam gepubliceerd worden. De foto´s en films die ik plaats bij mijn berichten zijn zelf gefotografeerd of gefilmd tenzij anders vermeldt staat.

De artikelen die ik plaats bevatten mijn mening. Over alle producten en in de eventuele bijbehorende reviews ben ik altijd eerlijk. Mijn mening wordt gevormd door mijn persoonlijke ervaringen en referentiekader. Deze kan dus verschillen van andermans mening. Ik ben onafhankelijk en objectief.

Aan de inhoud van You Nailed It kunnen geen rechten worden ontleend. Ik ben niet verantwoordelijke voor directe of indirecte schade als gevolg van het gebruik van You Nailed It.

Winacties

Aansprakelijkheid

Op You Nailed It worden regelmatig leuke winacties georganiseerd. Dit doe ik om mijn volgers te bedanken en in het zonnetje te zetten. Soms organiseer ik zeg een winactie, vaak is dit in samenwerking met een merk of bedrijf. Ik ben niet aansprakelijk voor (1) verloren-, vernietigde- of te laat aangekomen aanmeldingen; (2) typfouten of wijzigingen in winacties; (3) beschadigde producten of producten die niet functioneren naar behoren (al dan niet defect door levering); (4) levertijden of levergarantie en (5) technische problemen of invloed van derden die de winactie verhinderen of oneerlijk maken of die trekking, levering en/of correspondentie onmogelijk maken.

Je maakt alleen kans op de prijs wanneer je aan de gestelde voorwaarden voldoet. Is dit niet het geval, dan wordt je uitgesloten van deelname.

Correspondentie

De winnaars worden per mail of PB (in het geval van social media) gecontacteerd. Zorg er voor dat je binnen 48 uur antwoordt en indien nodig je adres doorgeeft. Anders behoud ik me het recht voor een nieuwe winnaar te kiezen. Je bent zelf verantwoordelijk voor de toegang en het bijhouden van je mailbox en PB’s.

Ik maak geen winnaars meer openbaar bekend, dit is in het verleden regelmatig ‘fout’ gegaan en niet iedereen vindt het (om verschillende redenen) prettig dat zijn/haar naam openbaar genoemd wordt. Helaas vinden sommige niet-winnaars het nodig om de winnaar te bestoken met berichten. Mocht ik hier melding van krijgen, wordt je uitgesloten van deelname aan eventuele toekomstige winacties. Daarnaast is het met de komst van de nieuwe privacywet en AVG ook niet meer toegestaan.

Daarnaast worden de winacties steeds groter en populairder (alleen maar leuk!). Vragen als ‘Is de winnaar al bekend?’ per PB, email of in een winactie zelf, worden niet meer beantwoord. Ik kan dit helaas niet meer bijhouden omdat ik dagelijks meerdere berichtjes krijg. Wanneer een winnaar bekend is, plaats ik meestal een aankondiging op één of (meerdere) van mijn social media accounts. Mocht je de winnaar zijn, dan krijg je vanzelf bericht. ;)

Laten we de winacties vooral gezellig en leuk houden! Heb je een leuke prijs ontvangen, plaats iets leuk op Instagram of Facebook. Dat vind ik altijd tof om te zien!