Winactie

Winactie #5 | Purpuz Planner 2017

blogbanner-8

Mijn lovende review over de Purpuz Planner kon je hier al lezen. Dé agenda die je tegelijkertijd helpt je doelen en dromen te realiseren doormiddel van 8 stappen of tools. De service van Purpuz is fantastisch, want door vertraging van PostNL kwam mijn planner veel later binnen dan de bedoeling was. Om er zeker van te zijn dat ik er toch één ontving, stuurden ze mij een nieuwe op. Hierdoor heb ik nu twee planners. En dat betekent dat ik één van jullie blij ga maken met deze mooie agenda! 

img_1095

Hoe maak je kans op de Purpuz Planner? 

 Volg You Nailed It via één van onderstaande media. Jij mag kiezen welke! Elk gevolgde media is 1 extra kans.
– Bloglovin’
– Facebook
– Instagram
– Twitter
 Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je meedoet en op welke fronten je me volgt/welke stappen je genomen hebt. Zorg er voor dat je een geldig mailadres invult zodat ik contact met je kan opnemen als je gewonnen hebt.

Extra kans maken? (1 extra kans)

Tag onder het Facebookbericht twee vrienden wie jij ook een kans gunt en deel dit bericht met je vrienden (openbaar).

De winactie loopt tot 16 januari waarna ik willekeurig de winnaars van de winactiemaand zal kiezen. Per email of pb wordt contact op genomen met deze persoon. 

x Lisanne

samenwerking

17 thoughts on “Winactie #5 | Purpuz Planner 2017”

 1. Supercool! Ik doe mee en volg je op twitter, bloglovin, instagram, fb en heb 2 vrienden getagd én het bericht gedeeld :) (ok hoe graag wil je winnen haha!)

 2. Wat mooi een planner die je helpt met je dromen en doelen. Ik heb nog wel een paar dromen… en kan wel een steuntje in de rug gebruiken… dus loot graag mee.
  Echt leuk dat je dit doet!

  Ik volg op FB IG Bloglovin. 2 pers getagd en gedeeld.

  Groetjes,
  Gonny

 3. Hoihoi! Via facebook, blogloving en insta volg ik je al een tijdje, en nu ook Purpuz! Na drie maanden geleden aan een bulletjournal te zijn begonnen mar hier in vast te lopen (te veel tijd om zelf opzet te maken) lijkt deze purpuz agenda me geweldig! Fijne opzet, helpen met plannen en die quotes en natuurbeelden tussendoor zouden voor mij de extra drive zijn om goed te plannen nu ik in mijn laatste jaar gehandicaptenzorg zit. Hopen hopen hopen dus maar….

 4. Ik volg je via facebook, heb vrienden getagd en het berciht gedeeld!
  Ik maag super graag kans op deze planner! Heb erover gelezen, maar vind hem net iets te duur. Nu even andere prioriteiten met zo’n kleine hihi maar goed plannen is wel belangrijk nu het werkende leven van mama ook weer begint :)

 5. Heel leuk dit! Ik wilde een bullet journal beginnen maar daar zit ik zo tegen aan te hikken… En als ik je review zo lees is dit veel meer wat ik zoek! Ik heb zoveel ideeën en ik wil teveel… Dit jaar wil ik me gaan focussen en ik denk dat deze planner me op weg kan helpen, vooral om de focus vast te houden. En die testjes lijken me helemaal leuk ;) (Volg je via BL en IG)

 6. Dit klinkt als een planner die mij kan helpen mijn doelen te gaan behalen die ik mezelf dit jaar heb gesteld. Ik doe mee :-) Volg (loved/saved) op Bloglovin en gedeeld op G+

 7. I love planners en deze ziet er ook nog eens heel stylish uit! Ik doe graag mee met de winactie en ik volg je al op diverse social media!

 8. Mooie planner waar deze drukke en hardwerkende mama ontzettend blij mee zou zijn! Ik doe daarom dan ook graag mee en volg via Facebook, Twitter en Bloglovin.
  Tevens heb ik onder het Facebook bericht 2 vriendinnen geragd en het bericht openbaar gedeeld.

 9. Super tof! Ben al een tijdje op zoek naar een nieuwe planner en deze ziet er wel echt heel mooi uit! Ik volg je op Twitter, Facebook en Instagram :)!

  1. Super tof! Ben al een tijdje op zoek naar een nieuwe planner en deze ziet er wel echt heel mooi uit! Ik volg je op Twitter, Facebook en Instagram :)! Oeps, dit is van ‘t verkeerde jaar. Was m’n reactie al kwijt van een paar weken geleden ;-).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *