Lifestyle

Review | Nieuwste Milly Pie + win een Milly Pie naar keuze! – GESLOTEN

Vorig jaar schreef ik een zeer uitgebreide en lovende review over de Milly Pie Planner. Inmiddels zijn we een jaar verder en hoewel je ook een navulling kunt kopen, is een nieuwe planner natuurlijk ook wel heel erg tof. Afgelopen maand kwam Milly Pie met twee nieuwe designs en ik mocht deze opnieuw uittesten én een planner naar keuze weggeven. Lees dus snel verder voor alle ins & outs én om kans te maken op een eigen Milly Pie!

De Milly Pie is een planner ontworpen door tweelingzussen Annegien en Catalijn. Twee drukke moeders, ondernemers, levensgenieters en dromers. Het combineren van al die passies, deadlines, kinderen, partner, zaak, vriendinnen én tijd voor jezelf kan een behoorlijke worsteling zijn. En zo ontstond het idee voor de Milly Pie, een zoet verbastering van het engelse woord milipede (duizendpoot). Een planner waarin jij je dromen, doelen en passies kan plannen. Je agenda kan bijhouden én daarnaast ook nog van hartelust lijstjes kan maken en afstrepen. Dát is de Milly Pie.

Al eerder schreef ik over de Milly Pie en de gedachte hierachter. Voor die review verwijs ik je graag door naar deze blog. In de blog van vandaag laat ik je wederom de inhoud van de planner zien en laat ik je zien welke specs de nieuwste variant heeft.

De twee nieuwe varianten van de Milly Pie zijn, net als de eerste Milly’s, van linnen. De buitenkant heeft hierdoor een chique en klassieke uitstraling. Hij is verkrijgbaar in de Milly Rose, de variant die ik gekozen heb (want: roze) en in de Milly Bowtie Classic, die ik ook super mooi vind. De verschillen met de vorige planners zijn klein, maar je merkt dat de ze steeds weer dingen bedenken om de planner te blijven verbeteren. Zo heeft deze Milly een doorzichtige showtas voor bonnetjes en andere paperassen, ruimte voor pasjes en visitekaartjes en een leren band waarmee je de Milly dicht kan maken en eventueel aan vast kunt houden.

Ook deze variant wordt weer geleverd met een aantal leuke extra’s. De inhoud van de Milly Pie is als volgt:

♥︎ Bladen voor 12 maanden
♥︎ 13 tabbladen; januari t/m december & notes
♥︎ Bladwijzer / liniaal
♥︎ Show tas voor bonnen / knipsels
♥︎ Planner stickers
♥︎ Milly Pie 1001 ideeën Kladblok (meer dan 100 pagina’s)

De Milly Pie is meer dan een agenda. Bij het openen van de agenda vind je een introductie over de planner en hoe je deze kunt gebruiken. Je begint met het stellen van een doel voor een bepaalde periode, bijvoorbeeld een jaar. Waar wil je deze planner voor gaan gebruiken, welke uitdagingen wil je aangaan en wie ben jij?

Vervolgens vind je een jaaroverzicht en daarna een maandoverzicht. De planner wordt steeds specifieker om je doelen en missies in kleinere stapjes te hakken. De inhoud is verder hetzelfde als de Milly Pie van vorig jaar. Je kunt een jaaroverzicht invullen en je doelen en planning voor de maand uitzetten. Alles is blanco zodat je op elk moment van het jaar kunt starten met je Milly Pie. Ook kun je dus even pauzeren en op een later moment verder gaan zonder dat je gaten in je planner krijgt.

Vervolgens bekijk je elke week. Je kunt voor de week een to do list maken en doelen stellen. Wat heb je nodig om deze doelen te behalen en je to do list af te werken? De planner komt standaard met een verticale weekindeling. Dit is erg handig voor mensen die graag een tijdsplanning per dag willen. Je kunt ook kiezen voor de horizontale indeling (die ik je hier liet zien) welke ik zelf prettiger vindt omdat de vakken dan breder zijn in plaats van langer. Maar dat is natuurlijk heel persoonlijk. Per week kun je, naast plannen, weer to do’s en prioriteiten stellen.

Elke maand sluit je af met een terugblik. Wat heb je behaald, hoe kijk je terug op de maand en welke dingen zou je weer of juist anders doen. Er is genoeg ruimte voor notities en daarnaast zijn er twee aparte pagina’s voor een heuse braindump. Verder bevat de planner achterin ook nog pagina’s voor de lijstjesfreaks (ik, ik, ik!) onder ons. Lijstjes voor wishlists, shopping, koffer pakken en ga zo maar door. Echt; de Milly blijft mijn favoriet!

En jij kan er één winnen! ⇣

Hoe maak je kans op een Milly Pie naar keuze?

 Volg You Nailed It via één van onderstaande media. Jij mag kiezen welke! Elk gevolgde media is 1 extra kans.
– Facebook
– Instagram
– Twitter
Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je meedoet en welke stappen je genomen hebt. Geef ook door welke Milly Pie jouw voorkeur heeft. Klik hier voor alle modellen. Zorg er voor dat je een geldig mailadres invult zodat ik contact met je kan opnemen indien je gewonnen hebt.

Voorwaarden:

De komende weken komen er meerdere winacties online. De acties lopen op mijn verschillende social media zoals in de voorwaarden van elke winactie wordt vermeld. De Milly Pie winactie loopt t/m 22 december. De winnaar wordt na afloop gecontacteerd via email en/of social media. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur, dan wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Doe je mee met de winactie, lees dan ook even mijn disclaimer door.

Kun je niet wachten? Neem dan een kijkje in de webshop van Milly Pie en kies er zelf een uit alle toffe modellen. De Milly Rose koop je voor €55,-.

 

20 thoughts on “Review | Nieuwste Milly Pie + win een Milly Pie naar keuze! – GESLOTEN”

 1. Ik volg je op Facebook, Instagram en Twitter. De milly pie die ik graag zou willen winnen is diegene die je beschrijft, de Rose.

 2. Wat een toffe winactie! Ik kan wel een nieuwe planner gebruiken, dus doe graag mee! Ik vind de Milly Rose het mooiste en die zou ik wel willen winnen :)

 3. Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee. Ik hoop dat het een tool is waarmee ik in het nieuwe jaar doelen kan stellen en er ook echt aan kan werken.
  Ik ben je gaan volgen op alle drie je socialmedia (yanamoels)!

  P.S.: mijn voorkeur gaat uit naar de classic :)

 4. Ik kende dit nog helemaal niet maar het ziet er echt heel gaaf uit. Vooral het vakje waarin je iets kunt bewaren is tof, kunnen al mijn bonnetjes in zonder dat het gaat rondzwerven. Heb meegedaan via instagram :)

 5. Ik volg je op Facebook en Instagram en zou graag de silver shine willen hebben de Milly Pie staat heel hoog op mn verlanglijstje maar helaas is het er nog niet van gekomen dus nu ….. Fingers crossed

 6. Super super graag zou ik de Bow Tie Silver Shine winnen. Zoveel plannen, doelen en ideeën, uit te voeren tussen de dagelijkse zaken door. Verslaafd aan notebooks, to do lijstjes en planners. Zou Milly Pie bij mij passen? I hope so 🤞🏻 Geniet vd aanloop naar de feestdagen en hopelijk beginnen deze op 22 december. Groetjes Jacqueline
  (✅ insta, ✅Facebook , ✅ twitter)

 7. Hi! Ik maak zeker graag kans voor de roze roos! Die trok gelijk mijn aandacht, ik ben een chaoot en een planner geeft mij rust XD

 8. De millypie staat als startend ondernemer hoof op mijn ‘hebben’ lijst. Ben er alleen nog niet aan toe gekomen om hem te kopen. Als ik hem dan toch win, graag deze die in deze blog reviewd is (rose rozen en vericale indeling) :)

  Ik volg je bij deze op alle drie de kanalen. Waarvan ik instagram volgens al een tijdje volgde.

 9. Wauw…
  De millie rose linnen editie heeft mijn grote voorkeur omdat deze mooi, praktisch en o zo handig is…..
  Deze kan ik heel erg goed gebruiken….
  Want mijn hoofd loopt over en is net een zeer en om geen afspraken etc. mis te kunnen lopen doe ik heel graag mee….
  Afgelopen jaar had ik in de leuke webshop waar dit te koop is een grote bestelling gedaan en ik ben heel erg tevreden over hoe goed de service is, de kwaliteit is top en men leverde de bestelling erg snel.
  Alles doe ik wat nodig is en ook voor de extra kansen.
  Op al je sociale.med.k. volg ik je…

  Insta.: @chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Fb.: Ike Hasssnkhan

  Een fijne dag 😉

 10. Ik wil al een hele tijd deze agenda/planner.
  Ik doe dus heel graag mee voor de silver shine.
  Ik volg jullie op facebook onder mijn eigen naam en op instagram onder decosign4you.
  Nu dus heel hard duimen.

 11. Supertoffe actie! Ik doe graag mee! Het jaar loopt weer ten einde en de zoektocht naar dé perfecte planner is nog steeds gaande… De Milly Rose klinkt echt allesomvattend: Jaar en maanddoelen, verticale weekindeling, en tig manieren om lijstjes bij te houden. Must have voor deze Mrs. To do today! Ik volg via de 3 aangegeven social media (persoonlijk en twitter via Ik miauw van jou) en ga nu met mijn fingers crossed slapen… :-)

 12. Oh wauw, wat een fijne actie is dit! Ik ben al enige tijd super benieuwd naar de Milly Pie, maar heb het nog niet aangedurfd omdat ik – helaas – erg veeleisend ben als het op een planner aankomt :-) De verticale weekindeling, jaar- & maanddoelen stellen en vooral de vele vele lijstjes klinken me als muziek in de ondernemers-oren. Ik zou dan ook graag kans willen maken op de Milly Rose. Ik volg je uiteraard op alle sociale kanalen (persoonlijk en via Ik miauw van jou)
  Groetjes, Lieke

 13. Wat een gave winactie. leuk om te lezen dat je zo enthousiast hebt. Ik maak gewag kans op Milly Bowtie Classic, ik ben je gaan volgen op Facebook, Twitter en instagram . Ik volg je onder de naam Veronique Wilbrink of Koukleum.nl

 14. Wat handig en mooi! Ik zie soms door de bomen het bos niet meer en een goede planner is dan ook geen overbodige luxe.
  Kortom, ik doe graag mee en de voorkeur gaat uit naar de Milly BowTie Silver Shine.
  Volgen doe ik via Facebook en Twitter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *