Fashion

Steel de show met jouw Kerstpak van Opposuits!

Mijn inbox is zelden zo ontploft na het plaatsen van een sneakpeek van de pakken van Opposuits op Instagram. Een paar weken geleden kreeg ik twee héle leuke pakjes binnen voor de feestdagen. Pakjes, letterlijk. Jippe en ik hebben onze outfit voor Kerst al klaar liggen en twinnen voor het eerst ook een beetje (yeah). Maar eerlijk is eerlijk, een paar leuke plaatjes schieten voor een blogpost met een peuter is toch wel iets van higher-level hoor. Dus maakten we er een spelletje van en heb ik toch een paar leuke foto’s. Alleen van onze jasjes, dat dan weer wel. Maar ooh, ze zijn leeeeeeuk!

OppoSuits maakt pakken voor mensen die zichzelf niet te serieus nemen, maar er toch stijlvol uit willen zien. Van kerstpakken tot Halloween, van Valentijn tot carnaval. Bij Opposuits vind je pakken voor elk moment. Elk moment waar je nét even anders gekleed naar toe wilt en de show wilt stelen. Er zijn pakken voor dames, heren en jongens. Toen ik voor Jippe en mij mocht shoppen, koos ik twee pakken die leuk bij elkaar passen. Op bovenstaande foto’s zie je ze zoals écht modellen ze showen. Jippe en ik showen de jasjes op…. onze manier!

Jippe in zijn Winter Wonderland Pak

Voor Jippe koos ik het Winter Wonderland pak. Helemaal in de kerstsferen in rood en groen. De stof is lekker soepel waardoor het geen straf is voor hem om tijdens de Kerstdagen in dit pak rond te wandelen. Het jasjes is mooi gevoerd en valt erg mooi. Het pak bestaat uit het colbertje, een stropdas die je kunt klemmen door middel van een haakje en een broek. De broek is voorzien van knoopsband elastiek waardoor je de middel goed kan aanpassen. Wel vind ik de stof van de broek wat dun, als het koud is zou ik er niet lang mee naar buiten gaan óf er eventueel iets onder doen. Anders is het echt te koud.

Nordic Noelle

Voor mezelf koos ik het prachtige blauw met rode pak Nordic Noelle. OppoSuits heeft Kerstpakken in allerlei soorten, maten en vooral kleuren. Hoe gek jij het wilt… Vol sneeuwpoppen, kerstmannen en zuurstokken. Deze donkerblauwe met Nordic print past het best in mijn straatje. Klassiek maar wel een tikkeltje Kerstgek. Bij het jasje komt ook nog een mooie kokerrok. Helaas voelde ik me daar (nog) niet helemaal lekker in en dus besloot ik om die nog even op te bergen. Dit ligt overigens helemaal aan mijzelf hoor, de rok is erg mooi en is aan de zijkant afgewerkt met elastiek waardoor hij bij elke middel mooi aansluit. Wie weet dat ik met Kerst overstag ga, maar het jasje… dat wordt ‘m sowieso!

De pakken zijn zeer geslaagd! Ik ben super blij met mijn jasje en mijn outfit voor Kerst (en de Kerstborrel) ligt klaar hoor! Jippe vond het tof dat mama ook een Kerstpak had en samen op de foto was vooral lekker gek doen. En dat jasje van ‘m, dat ging hele dag niet meer uit.

De pakken zijn te koop bij OppoSuits waar ze allerlei soorten en maten pakken verkopen. De prijzen variëren. Jippe’s pak kost €49,95 en die van mij €64,95.

 

2 thoughts on “Steel de show met jouw Kerstpak van Opposuits!”

  1. Zo mooi en leuke foto’s 👌
    Fijn shoptips om voor de feestdagen iets moois te shoppen om aan te kunnen doen….
    Jullie zoon is al groot.

    Xoxo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *