Picture It

Picture It | Juli ♥ Vakantie, Madnes, The Green Happiness en meer!

blogbanner-2

Tijdens mijn jaren als blogger, deelde ik regelmatig updates in de vorm van Picture It, dit deed ik tweewekelijks door middel van foto’s van de afgelopen tijd. Op een gegeven moment ben ik daar wat mee gestopt, maar ik miste het toch. Dus besloot ik terug te brengen. Vandaag blik ik door middel van een deel van mijn Instagram foto’s terug op de maand juli. Dit zijn dus foto’s van een hele maand, oftewel héél veel foto’s!

1

Doorweekt tijdens een van de laatste buitenactiviteiten op school.  Zondags ontbijt!  Bij weekenden hoort Phase-10.  Madnes festival op Ameland, één van de tofste weekenden in het jaar.  Jippe met zijn favoriete speelgoed Meneer speelt ook graag met mijn kwasten tijdens het opmaken.  Team uitje! Sleepnetvissen (of zeestervissen?) en prachtige luchten tijdens de BBQ.  Dians haar tijdens de diploma uitreiking van broer.

2. Vakantie! Die begon met een weeklang driftbuien van onze dreumes.  Zelf gemaakt mango-ijs, toen nog met onze ‘oude’ ijsmachine.  Schrijven in dit geweldige boekje. Binnenkort een review + winactie!  Pokémons vangen (guilty!) terwijl Jippe de sokkenla leegt. Gezond ontbijtje en een gezond tussendoortje van The Green Happines. ♥ Eindelijk mooi weer begin juli! Strandzondagochtend met strandknuffels!  En met dat mooie weer reinigden we voor de tweede keer ons terras met de hogedruk.

3

Ik kreeg een Zoku ijsmaker van Radbag, super tof en een echte aanrader.  Zomer! Met mooi weer zijn we alleen maar buiten, genieten!  Zelf pizza maken met een bodem van spelt.  PLL SPOILER ALERT! Zou ze ja zeggen????  Hier staat per ongeluk nog een keer dat lekkere ontbijtje. :P  Strandmiddag met Isa terwijl Jippe nog slaapt en Pris thuis blijft.  Later komt Pris met Jippe en ze hebben zo genoten samen op het strand. Ik schoot dit prachtige broer-zus plaatje.  Aardbeien-yoghurt ijsje uit de Zoku!  Ik kocht een wit jurkje, compleet out-of-my-comfortzone. Maar hij is zo tof!

4

We gingen eindelijk uit eten met het hele gezin voor de vakantie, diploma’s en goede rapporten.  Help mijn huis verandert in een speelparadijs! ♥ Nieuwe manier van fotograferen, die kun je hier zien. Vinden jullie het wat?  Gezonde popcorn met home-made karamel.  Ambachtelijke dag in Ballum! (Voor de hele Plog, klik!) En samen met zus daar in de draaimolen.  Pakketjes tijd!  Kwasten wassen, zo’n heerlijke klusje….. Not!  Jippe gaat overal bij staan en ik vind dat stiekem dood-eng.

5

Een beetje handletteren met mijn nieuwe kalligrafie stiften.  Dit toffe lakje won ik samen met nog wat Essence goodies. Ik ben onder de indruk van de kwaliteit!  Voor een samenwerking met Boursin x 2WMN, borrelfoto! Mmmmm.  Foto’s van het I Heart Chocolade Salted Caramel maken. Komt gauw online.   Stracciatella ijs uit de Zoku. Heerlijk!  Gisteren liet Jippe ons slapen tot 9.45, wat een luxe! We hebben heerlijk zondags lui in bed gelegen en rustig aan gedaan. Genieten!

Wanneer je mij persoonlijk op Instagram volgt, zie je dat dit niet alle foto’s zijn. Dit heeft twee redenen. Ten eerste werden het er dan echt te veel. Ik deel veel foto’s op Instagram en vandaar dat ik eerder ook altijd twee keer in de maand een update deed. Ten tweede is mijn Instagram account afgeschermd om dat ik niet alle foto’s openbaar wil delen. Niet dat er vreemde dingen op staan hoor, maar sommige dingen hoeven niet openbaar op het internet te staan. Laatst schreef ik daar al een blogje over. Naast mijn persoonlijke Instagram account heb ik ook een openbaar blog account. Ik zou het leuk vinden als je me daar (ook) volgt!

Hopelijk vonden jullie het leuk om weer eens zo’n update te lezen! Ik hoor het graag. :)

x Lisanne 

4 thoughts on “Picture It | Juli ♥ Vakantie, Madnes, The Green Happiness en meer!”

    1. Leuk om te horen! De komende tijd ga ik het weer twee wekelijks delen zodat de foto’s iets minder zijn haha. Komt ook door de vakantie natuurlijk. Bedankt voor je compliment!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge