Food

Zoku Quick Pop Maker | Heerlijke ijsjes in 8 minuten!

blogbanner-4

Wie mij volgt via Instagram, Facebook of Snapchat heeft al aardig wat ijsjes-spam voorbij zien komen de afgelopen dagen. Eergisteren vertelde ik jullie over de site Radbag, boordevol toffe cadeautjes. Uiteraard kon ik het niet laten en koos ook ik daar een cadeautje voor mezelf uit. Toen nog niet wetende dat dit héél goed van pas zou gaan komen de daarop volgende week. Ik koos een Zoku Quick Pop Maker, een gadget wat belooft in een paar minuten heerlijke ijsjes te maken. Dát moest ik testen! 

IMG_2053

IMG_9993

Wat is de Zoku Quick Pop Maker?

Maak nu heel eenvoudig en snel twee tot zes heerlijke ijslolly’s. Giet je favoriete sap, fruit of yoghurt in de ijsmallen en na 9 minuten heb je de heerlijkste ijslolly’s. Gestreepte ijslolly’s, ijslolly’s met figuurtjes, verschillende smaken ijslolly’s, ijslolly’s met fruit, snoep of noten; het kan allemaal met de Zoku Quick Pop™ Maker.

De ijsmal heeft een formaat van nog geen half brood en past in elke vriezer. Het werkt zonder elektriciteit en is hierdoor overal te gebruiken.

De basisset Duo bevat naast de ijsmal, 4 herbruikbare kunststof ijslolly stokjes met 4 speciale druppelvangers en een speciaal ontworpen Super Tool waarmee de ijslolly’s snel uit de ijsmal te halen zijn. De ijsmal kan ca. 6 ijslolly’s maken voordat de unit opnieuw in de vriezer geplaatst moet worden.

IMG_9995

Uiteraard kan ik uitgebreid vertellen hoe de Zoku Quick Pop Maker werkt, maar op het internet staan zo veel how-to filmpjes, dat ik het mezelf even makkelijk gemaakt heb. Er werd me gevraagd: ‘Het werkt dus echt?’ Yup, als een malle. Ik ben razend enthousiast! Zie hier het filmpje wat ik op Facebook plaatste.

Ik ben absoluut geen keukenprinses, maar dit kan ik zelfs. Daarbij ben ik dol op ijs (niet een beetje, maar gewoon écht ijs verslaafd) dus dit apparaatje is wel aan mij besteed. Een beetje experimenteren, recepten uitproberen en opzoeken. Op het moment ben ik op de gezonde tour en maak ik alleen maar hele gezonde ijsjes. Hier onder een aantal gezonde creaties!

IMG_2075

♥ Gepureerde watermeloen

IMG_2132

♥ Griekse yoghurt, melk, vanille poeder, geraspte pure chocolade en verse framboosjes uit eigen tuin.

IMG_2135

♥ Boven: Gepureerde watermeloen.
♥ Onder: Griekse yoghurt met vanille poeder.

Bestand_000

♥ Vers geperste sinaasappelsap.

IMG_9999

 Poging tot het maken van een Splitje met verse sinaasappelsap en griekse yoghurt met vanille.

Bestand_000a

Leftover creatie.
♥ Boven: Griekse yoghurt met vanille poeder.
♥ Onder: verse sinaasappelsap.

Bestand_001a

♥ Aardbeitjes en verse sinaasappelsap.

Bestand_001

♥ Aardbeitjes in griekse yoghurt met vanille poeder. My favourite!

Mijn favoriet? Absoluut de ijsjes met yoghurt! Ooooh en ik heb ook al zoveel lekkere ongezonde ijs ideeën voorbij zien komen. Dus ik ga absoluut binnenkort nog veel meer proberen. Ik ben in ieder geval razend enthousiast én verslaafd. Ik maak elke keer een paar ijsjes en vul daarmee dus ook de vriezer. Love it!

De Zoku Quick Pop Maker is helaas niet meer bij Radbag verkrijgbaar, maar nog wel bij Bol. Daar is hij op het moment ook nog eens zeer vriendelijk geprijsd. Voor de duo ijsmaker betaal je nu rond de €34,95. Kijk ook even rond bij de andere producten van Zoku, je hebt ook ijsmakers voor één ijsje, drie ijsjes, leuke tools en nog meer toffe ijsgadgets! 

x Lisanne

samenwerking

6 thoughts on “Zoku Quick Pop Maker | Heerlijke ijsjes in 8 minuten!”

  1. Deze heb ik ook, maar ik vind het zo moeilijk om ze eruit te krijgen! Ga toch weer eens proberen, want die van jou lijken me heerlijk. Heb ik weer wat inspiratie :)

    1. Wat vreemd, hier gaat het heel makkelijk. Gebruik je waterige substantie of juist dikkere zoals yoghurt? Ik meng yoghurt bijvoorbeeld altijd met melk, want dan gaat ‘ie er veel makkelijker uit. Misschien is dat de truc?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *