Picture It

Picture It | Maart #1

banner

Midden maart alweer! Vandaag geef ik jullie weer een kijkje in mijn persoonlijke leven door een Instagram filtertje. Benieuwd wat ik deze twee weken gedaan heb? Lees dan verderrr!

1

Het voorjaar begint weer, dus Pris is alweer druk bezig met planten, kweken en oogsten. Dat begint al vroeg in onze mini-kas in de vensterbank. Bas helpt even mee. Ons krijtbord op de wc fungeert sinds 1,5 maand als ‘aftel-bord’ voor de bruiloft!  Op mijn vrije dagen was het prachtig weer. Ik ben dan ook alleen maar buiten geweest en heb heerlijk in de zon gezeten. Onze tuin zit op het Zuiden en ligt helemaal uit de wind. Je kunt er dus al vroeg buiten zitten met een boekje!

2

Wellicht is het jullie opgevallen, minder hardloop updates op Instagram! Ik loop nog wel degelijk hard, maar het staat wel op een wat lager pitje nu ik weer aan het werk ben. Ik ben nog een beetje zoekende naar een goede combinatie!  Pakketjestijd! Zoals ik jullie hier al vertelde ik eBay ook uitermate geschikt voor bruiloftbenodigheden. Hier zaten allemaal leuke trouwgoodies in en…..  een kapot Too Faced palette! Aaahrg.

3

Tijd om het  trucje met de alcohol, die ik altijd overal voorbij zie komen, toe te passen. En verrek, het werkt! Mooi is anders, maar het palette is weer bruikbaar.  Lekker in de zon op mijn favoriete plekje in de tuin. Breaking Bad erbij en genieten maar!  Pris zorgde weer eens voor lekkere sushi! Mmmmmm!

4

Jill Sander Sun vind ik in de winter echt niet lekker. In de zomer is het bijna mijn go-to geur. Hij ruikt heel apart, maar wel super fijn!  Pakketjestijd! Op LinsLove had ik een pakket met 28 OPI mini’s gewonnen!! Heaven! De lakjes zijn voornamelijk van wat oudere collecties. Graag hoor ik van jullie of jullie ze willen zien in een review of liever in een NOTD of iets dergelijks. Ideeën zijn welkom!

5

Afgelopen woensdag stond ik eerst voor de klas. ‘s Middags was ik alleen thuis met Isa, de jongste van de drie. Pris was aan het werk, de andere twee waren aan het spelen. We hebben heerlijk samen genoten van de zon. Zo fijn om af en toe één op één aandacht te kunnen geven.  Pris kwam om half 4 thuis en aan het eind van de middag hebben we een heerlijke wandeling gemaakt door de Vleyen, een recreatiegebied vlakbij. Op een bankje genoten we heerlijk van het zonnetje.  Via een ruil kreeg ik de Snowfairy Sparkle Bar van Lush. Helaas was hij niet helemaal heel. Ik heb de stukjes gesmolten en in een silicone vormpje gegoten. Nu is hij weer ‘heel’!

6

Afgelopen donderdag en vrijdag lag voor een groot gedeelte van de avond en ochtend het internet en de tv er uit. Dan maar een kinderfilm kijken op de laptop. Ik keek Rapunzel, blijft een fijne film!

Dat waren mijn twee eerste weken van maart! Hebben jullie ook zo genoten van het mooie weer?

handtekening

2 thoughts on “Picture It | Maart #1”

  1. Leuke foto’s! Wat jammer dat je palette gesneuveld was, gelukkig heb je hem weer kunnen repareren. ;) Ik heb echt genoten van het mooie weer, zo fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *