Picture It

Picture It | Februari ♥︎ Bloemen, nieuwe planten, dreumesfoto’s en gebak.

We gaan richting het voorjaar jongens! Februari is voorbij en we zijn aangekomen in maart. De maand die over het algemeen de eerste mooie zonnige dagen presenteert en ons laat genieten van de eerste lenteprikkels. Hoop ik dan… Februari was, tja, februari… We zaten veel binnen vanwege het slechte weer, Pris knapte de woonkamer op en ik deed wat ik altijd doe; werken, studeren en genieten van Jippe en m’n lief. Kijk mee naar mijn februari!

1

Het voordeel van oudere zussen en broer; héél veel speelgoed. Jippe ontdekte de PlayMobil en vond het geweldig. ❤︎ Op de klompen! ❤︎ Samen met mama met de Volkswagenbusjes spelen.

2

Hij wordt zo groot! Samen met mama goulash koken en stiekem heel veel voorproeven. ❤︎ Begin februari zette de griep “eindelijk” door na al weken gekwakkeld te hebben. Jippe voelde feilloos aan dat ik niet happy was en kwam heel veel knuffelen. ❤︎ Nog steeds liefde voor onze klok van Karlsson.

3

Nadat ik ziek was, had ik flink wat schade in te halen. Ik zit in een drukke, maar ook hele leuke periode van mijn studie. British Studies is zo interessant! ❤︎ De afgelopen weken heb ik Aloe Fleur de Jouvence getest. Een review kon afgelopen weekend lezen. Klik hier❤︎ Jippe mag graag helpen met huishoudelijke klusjes. Tijdens het opvouwen van de was vond hij de onesie van zus heeeeel erg leuk.

4

Essays schrijven onder het genot van een donut. ❤︎ Vrouwlief ging ondertussen rustig verder met het schilderen van de woonkamer. Alles is fris wit, heerlijk! ❤︎ In februari kreeg ik al mijn cijfers terug en ik was blij want ik had – best onverwacht – al mijn tentamens gehaald! Dat moest gevierd worden met wat lekkers.

5

Liefde, alleen maar liefde. ❤︎ Fijn kleurtje van de Hema ‘Pink Princess’! ❤︎ Op Valentijnsdag was ik in Leeuwarden en kreeg ik een bijzonder kaartje van mijn liefdes. Zo lief!

6

Ik ben dol op thee en dan in het bijzonder verse thee. Ik had nog niets om al mijn verschillende theesoorten in op te bergen. Mijn de Action kocht ik  deze leuke weckpotjes en labels. Helemaal leuk. ❤︎ Welcome iPhone 7! ❤︎ Bij een opgeknapte kamer horen ook nieuwe planten. Ik vind ze zo tof!

7

Mickey Mouse Clubhouse figuurtjes voor Jippe via AliExpress. ❤︎ Onze knuffelkater Bas! ❤︎ Ik kon het niet laten om nogmaals onze planten te delen. We vonden ze bij de Jumbo en zijn er erg blij mee.

8

Eén van onze mooiste trouwfoto’s op de cover van de Ameland Inzicht. Die gaat een mooi plekje krijgen! ❤︎ Mijn nieuwe telefoonhoesje van AliExpress. Nice! ❤︎ Polaroid onderzetters om zelf foto’s in te doen, zo leuk. Jippe vindt ze ook erg leuk en geeft onze foto’s continu kusjes.

9

Jippe heeft z’n houten iPad helemaal herontdekt en is er erg zoet mee. ❤︎ Bloemen, ik ben er gek op en kan er helemaal vrolijk van worden! Gerbera’s en tulpen zijn toch wel favoriet.

Dit was mijn februari. Op naar maart met – hopelijk – heel veel zon!

x Lisanne

1 thought on “Picture It | Februari ♥︎ Bloemen, nieuwe planten, dreumesfoto’s en gebak.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *