Beauty

Vaseline | Advanced Repair Jelly Cream

blogbanner-12

Iedereen kent Vaseline wel van zijn beroemde Petroleum Jelly. Dit wondergoedje bestaat al ruim 140 jaar en is nog steeds het best verkochte Vaseline product. Het reddende middel voor droge plekjes, lippen of de gebarsten huid is over heel de wereld bekend. Vaseline heeft de goede eigenschappen van de Petroleum Jelly gebruik voor de nieuwste Advanced Repair Jelly Cream. Eens zien of dit net zo’n wondergoedje is… 

IMG_0099

“Vaseline heeft 30% petroleum jelly toe- gevoegd aan een rijke (parfumvrije) crème, verpakt in een handige tube. De formule doet meer dan de zeer droge huid hydrateren en verzorgen. De formulering met een combinatie van ingrediënten zoals 30% petroleum jelly en vitamine E zorgen voor een zachte, gezonde huid die beschermd is tegen omgevingsinvloeden die de huid kunnen uitdrogen. De formule van Vaseline Advanced Repair Jelly Cream legt een beschermend laagje over de huid zodat het huideigen vocht beter binnen blijft en het natuurlijke herstel van de droge huid versneld wordt. Op die manier kan het vochtgehalte in de bovenste huidlagen verhogen, waardoor de huid gedurende een langere periode goed ge- hydrateerd blijft.”

IMG_0100

Een ieder die bekend is met de Vaseline Petroleum Jelly weet dat deze zeer verzorgend is, maar daarbij ook een vette plakkerige laag achter laat. Dit is voor kleine plekjes of je lippen niet zo erg. Enkel wanneer je erg droge benen, armen of bijvoorbeeld handen hebt, ga je dit niet geheel insmeren met de klassieke Vaseline. Daarom bedacht Vaseline de Advanced Repair Jelly Cream. Deze werkt net zo herstellend als de klassieke ‘Wonder Jelly’ maar is makkelijker smeerbaar en laat een minder plakkerige, vette nish achter.

IMG_0105

De multi-purpose crème is ideaal voor gebruik op ruwe, droge of gebarsten plekjes zoals ellebogen en knieën. Gebruik op grotere lichaamszones: om de verzorgende en herstellende kracht van de originele Vaseline Petroleum Jelly te ervaren, met een rijke, zachte finish. Een verzorgde uitstraling: de formule heeft ook op de lange termijn een verzorgende werking voor een mooie, gezonde huid. Doordat de cream in een tube zit is hij goed te doseren en makkelijke mee te nemen. Dus ook onderweg is het prima te gebruiken.

IMG_0106

De cream is een stuk dikker dan de gemiddelde body- en handcrèmes, je hebt maar een klein beetje nodig. Je cream smeert makkelijk uit, laat zich goed verdelen en trekt verrassend goed in. De cream is duidelijk voor de zeer droge uit, hij voelt erg voedend aan. Het laat de huid lekker zacht en soepel aanvoelen maar laat geen laagje achter op de huid. Dat laatste vind ik erg fijn, ik vind het verschrikkelijk als ik lang moet wachten tot een product in getrokken is. Verder is de cream  parfumvrij en is dus zo goed als geurloos, net als de Petroleum Jelly van Vaseline.

IMG_0110

Deze cream heeft the best of both worlds, de ultiem verzorgende eigenschappen van de Petroleum Jelly en de prettige werking van een body cream. Je huid voelt gehydrateerd, verzorgd en de cream trekt lekker snel in. Ideaal voor de winter, wanneer mijn huid zeker wat meer hydratatie nodig heeft, maar ook in de zomer na een dagje strand, zwembad en zon. Deze gaat mij de komende maanden zeker nog een dienst bewijzen!

De Vaseline Advanced Repair Jelly Cream is vanaf nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van €4,99 (130 ml) bij de drogisterij. 

x Lisanne

3 thoughts on “Vaseline | Advanced Repair Jelly Cream”

    1. Ja! TBS Butters zijn hier ook groot favoriet. Maar als je iets subtiels en zonder parfum wilt, is deze echt perfect!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *