Nagellak

Pink Gellac | Safari Collection

Yessss! Afgelopen week was het weer zo ver. Tijd voor een nieuwe collectie van Pink Gellac. Met een thema dat ik persoonlijk erg tof vind! De nieuwe collectie staat namelijk in het teken van Safari. Nog geen lichte voorjaarskleurtjes, maar een vijf natuurlijk kleuren, classy maar opvallend. Ik word er blij van, kijk je mee?

Ontdek de kleuren uit de Safari collectie van Pink Gellac. Deze collectie bevat vijf veelzijdige kleuren, ieder uniek in zijn soort. Ga je voor de okergele tint of tover je jouw nagels om met de avontuurlijke kaki kleur? Laat je verwonderen door deze kleuren, geïnspireerd op een reis naar het verre zuiden.

Yes, we hebben eindelijk okergeel! En niet één, maar zelfs twee tinten. Een kleurtje die ik – en vele met mij – al heel lang wilden van Pink Gellac. Daarnaast vind ik de collectie tof op elkaar afgestemd. Natuurlijke kleuren waarbij je kan zien tussen neutraal tot vampy glitter. Een leuk nieuw detail is trouwens de PG’tjes boven op de doppen. Nice!

De lakken van Pink Gellac zijn lakken die je onder een UV of LED lamp uithardt. Je hebt hier naast de lak, ook een speciale base- en topcoat voor nodig. Hoe dit werkt lees je in deze blogpost over de Starterkit van Pink Gellac

314 Lion Yellow

Lion Green is de langverwachte okergeel. Helder, fris en een opvallende kleur die van je nagels knalt. Geel vind ik zelf altijd een lastige kleur om te lakken, het laat snel oneffenheden zien op je nagels Ik bracht drie dunne laagjes aan om hem mooi egaal dekkend te krijgen op mijn natuurlijke nagel. Nu breng ik zelf eigenlijk altijd drie dunne laagjes aan voor het mooiste resultaat, maar ik vind het wel het noemen waard. Ik vind de kleur echt super gaaf!

315 Camel Gold

Een donkerdere okergeel is Camel Gold. Eén van mijn favorieten van deze collectie. Het is een prachtige warme geelgouden kleur die prettig lakt en goed dekt. Een chique gele kleur die net even anders is.

316 Jungle Green

Donkergroen is wat mij betreft altijd goed! In eerste instantie was ik bang dat Jungle Green veel op Army Green zou lijken, maar dan zonder shimmer, maar dat is toch niet het geval. Army Green is een stuk “grijzer” en dit is écht een bladgroen kleur. Deze ga ik absoluut snel dragen!

318 Savanna Beige

Een kleur die mij verraste was Savanna BeigeZo op het eerste gezicht had ik een rozebruine nude kleur verwacht, maar hij is echt een stuk bruiner! Ik vind de kleur zelf wel echt anders dan op de site zo in het daglicht, maar stiekem vind ik hem zo veel mooier. De substantie is wat jelly, waardoor ik zelf drie dunne laagjes nodig had om mijn witte tips te dekken. Een klassieke kleur, tof!

317 Star Sky Black

Zwarte nagellak vind ik steeds toffer! Ik ben verliefd geworden op Beautiful Black van Pink en Star Sky Black is daar echt een toffe variant op! De zwarte lak zit vol met duizenden minuscule zilveren glittertjes, net als de nacht. Door de overvloed aan glitters krijgt hij bijna een donkergrijze look. De lak is steeds anders, afhankelijk van het licht. Super gaaf en super dekkend.

Pink Gellac is goed bezig de laatste tijd, als je het mij vraagt! Geen enkele kleur komt in de buurt bij wat ik al had, zeker niet van Pink Gellac. En ik heb héél veel kleurtjes, dus dat zegt wat. Mijn favorieten? Lastig te kiezen, maar ik denk Camel Gold en Jungle Green!

De Pink Gellac Safari Collection is vanaf nu verkrijgbaar bij Pink Gellac voor €15,- per flesje. Sinds kort zijn alle collecties ook in een zogenaamde Color Box te koop. Je krijgt dan alle kleurtjes in zo’n mooie bijpassende doos voor (nu nog) €75,-. Deze wordt in de loop der tijd vaak voordeliger!

 

1 thought on “Pink Gellac | Safari Collection”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *