Nagellak

Pink Gellac | Rubber Base Cover

Volg je mijn gellak avonturen al langer, dan weet je dat ik groot fan ben van Rubber Base- en Topcoats. Sterker nog, ik kan niet meer zonder! Pink Gellac bracht een jaar terug een eigen Rubber Base uit die ik nog steeds erg fijn vind. Ik was dus extra enthousiast toen afgelopen week vijf nieuwe kleuren Rubber Base werden gelanceerd! Ik heb geen ervaring met kleurtjes Rubber Base, dus ben extra benieuwd! Ik testte ze uiteraard voor je uit!

Rubber Base Cover

De revolutionaire Rubber Base in 5 prachtige tinten! Camoufleert oneffenheden en vult ribbels op voor een prachtig, egaal nagelbed. Door de self levelling formule is het mogelijk om gemakkelijk een mooie bolling op de nagel creëren. Deze basecoats hechten extreem goed aan de nagel waardoor een Primer niet essentieel is. De hoge viscositeit zorgt voor een sterke, maar flexibele basis die het breken en beschadigen van de natuurlijke nagel voorkomt. De Rubber Base Cover ligt zeer stevig op de nagel en is daarmee ook uitermate geschikt voor broze nagels.

Rubber Base mét een kleurtje, dat zijn deze vijf lakjes kort samengevat. Perfect voor een natuurlijke, verzorgde uitstraling of als basis onder een kleurtje die bijvoorbeeld wat minder goed of egaal lakt. Ze lakken dus anders dan een “normale” gellak kleur omdat ze dikker zijn – net als een normale Rubber Base. Dit vergt wat oefening maar lakt als je er aan gewend bent, erg prettig.

De lakken van Pink Gellac zijn lakken die je onder een UV of LED lamp uithardt. Je hebt hier naast de lak, ook een speciale base- en topcoat voor nodig. Hoe dit werkt lees je in deze blogpost over de Starterkit van Pink Gellac

Op alle swatches zie je twee laagjes op een natuurlijke nagel zodat je goed de dekking van de Rubber Base Covers kunt zien. De kleur kan daarom verschillen van andere swatchers die wellicht meer laagjes aanbrengen of lakken op kunstnagels of swatchsticks.

Frosted Pink

Een frisse lichtroze tint met een koele ondertoon. Een milky witte look. Love it! Ik houd van de look die deze base mijn nagels geeft.

Glazed Pink

Een “glazuur” roze tint, is wat gepigmenteerder en heeft een koele ondertoon. Je ziet mijn witte tips er lichtjes doorheen. Als je deze graag dekkend wil hebben, dan heb je drie dunne laagjes nodig.

Glowy Pink

Een peachy kleur met gouden shimmers, yay! Hij doet me een beetje denken aan Radiant White uit de Boudoir Collection. Ik vind ‘m echt super mooi en geeft je nagels nét even wat extra’s. Gaaf! 

Blushed Pink

De enige échte gepigmenteerde lak uit deze collectie met zalmroze ondertonen. Je ziet mijn tips er nog heel lichtjes doorheen, je zou een derde laagje kunnen aanbrengen, maar het effect vind ik al erg mooi en verzorgd. 

Rose Beige

Naast Frosted Pink is dit denk ik mijn favoriet. (Oke, en Glowy Pink…) Deze roosachtige kleur met een bruine ondertoon geeft mijn nagels een klassieke look, voor mij dé perfecte nude kleur omdat hij overeenkomt met mijn huidskleur.

De houdbaarheid is erg goed. Ik heb de lak toen hij vorige week binnenkwam direct aangebracht en hij zit nog steeds perfect. De glow en glans zijn prachtig. Ik vind de Rubber Base Covers echt een toffe aanvulling voor Pink Gellac. Ze doen toffe dingen de laatste tijd én breiden naast kleurtjes echt hun assortiment uit. Nice! Mijn favorieten zijn Frosted Pink, Rose Beige én Glowy Pink.

De Pink Gellac Rubber Base Cover is vanaf nu verkrijgbaar bij Pink Gellac voor €15,- per flesje. Sinds kort zijn alle collecties ook in een zogenaamde Color Box te koop. Je krijgt dan alle kleurtjes in zo’n mooie bijpassende doos voor (nu nog) €75,-. Deze wordt in de loop der tijd vaak voordeliger!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *