Nagellak

Pink Gellac Starter Kit + swatches Dynamic Pink, Army Green, Ruby Red en Neutral Lila

Alweer twee jaar geleden schreef ik een zeer positieve review over de gellak van Pink Gellac. Inmiddels is de collectie van Pink Gellac flink uitgebreid en is ook de starter kit vernieuwd. Ik kreeg de mogelijkheid om opnieuw te lak te testen en dat liet ik me natuurlijk geen twee keer zeggen. Vandaag laat ik jullie de de vernieuwde starter kit zien plus swatches van vier toffe kleuren!

Twee jaar terug schreef ik al een review over de starter kit. Hoe het aanbrengen van Pink Gellac in zijn werk gaat en welke tips ik daarvoor heb, kun je teruglezen in deze post. 

Gellak is anders dan gewone lak. Gellak hard je uit onder een LED of UV lamp en is dan gelijk droog. Deze nagellak blijft gemiddeld zo’n twee weken zitten en blijft erg mooi. Verwijderen gaat niet op de gewone manier, maar je het er op een speciale manier moeten afhalen. Meer informatie over gellak vind je op de site van Pink Gellac.

In de basis starter kit vind je het volgende:

  • 1 x Primer
  • 1 x Gratis Kleur 182 Dynamic Pink 15ml
  • 1 x Pink Gellac LED Lamp
  • 1 x Pink Gellac Base2
  • 1 x Pink Gellac Ultra Shine 15ml
  • 1 x Nagelvijl
  • 1 x Orange Woodsticks
  • 10 x Remover pockets
  • 10 x Cleaner pockets

De vernieuwde starter kit is nu meer dan compleet, wat ik absoluut een pluspunt vind ten opzichte van de vorige. Zeker omdat er nu ook een primer in zit en cleaner pockets waarmee je je nagels helemaal klaar maakt voor het aanbrengen van de gellak. Een primer is in principe optioneel, maar zeker wanneer je vettige, zwakke of broze nagels hebt, is een primer absoluut een aanrader. Daarnaast zit er in de starter kit nu een andere kleur dan voorheen, voor mij natuurlijk een extra pluspuntje. ;)

Naast de starter kit ontving ik nog drie extra kleuren om te reviewen. Van links naar rechts zie je Dynamic Pink (standaard in de starter kit), Army GreenRuby Red en Neutral Lila. Pink Gellac heeft echt een enorm aanbod aan kleuren dus er is voor ieder wat wils. Van glitter, shimmer, creme, donkere of pastelkleuren. De kleuren op de dop vind ik erg handig, zo zie ik in mijn lade meteen welke kleur ik te pakken heb. Ideaal!

182 Dynamic Pink is de kleur die standaard bij de starter kit zit. Hij lijkt op de foto iets feller dan hij daadwerkelijk is, maar nog steeds is het een flink aanwezige kleur. Super tof, vind ik zelf! Dekt perfect in twee laagjes en de Ultra Shine Topcoat laat ze nog nét even wat meer shinen!

Voor het najaar is 115 Army Green ideaal. Een super toffe kleur die ik nog niet in mijn collectie had (en dát zegt wat). Een bijzondere kleur want er zitten hele subtiele gouden shimmers in verstopt, wat ‘m net een tikkeltje specialer maakt. Dekt goed in twee laagjes, maar heeft, ondanks dat het een donkere kleur is, wel iets meer aandacht nodig bij het aanbrengen.

Een klassieke rode lak mag uiteraard niet ontbreken. 235 Ruby Red is dé rode kleur die altijd kan. Op de foto komt de kleur iets helderder over, in het echt is hij wat donkerder. Dekt wederom in twee laagjes en glanst prachtig!

226 Neutral Lila is de verassing wat mij betreft. Een mooie mauve paarsroze kleur waar ik helemaal weg van ben. De dekking is indrukwekkend voor deze lichte nude kleur en zelfs na één laagje geeft deze al een mooi effect. Overigens raad ik je altijd aan om twee laagjes aan te brengen, ook bij gellak. Dit bevordert de houdbaarheid en geeft daarnaast nét een mooier effect. Mooi!

De houdbaarheid van Pink Gellac is echt heel goed. Afhankelijk van je nagels blijft het zeker z’n 14 dagen zitten. Heb je sterke nagels, dan kun je er absoluut nog langer van genieten. Je krijgt dan natuurlijk wel wat last van uitgroei.

Pink Gellac is online verkrijgbaar. Voor een basis starter kit (M) betaal je €62. Wil je deze uitbreiden met meer kleuren dan kan dat voordelig. Klik hier voor alle starter kits. Daarnaast zijn de kleuren los verkrijgbaar voor €15 (maar nu tijdelijk voor €12) per stuk. 

 

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

3 thoughts on “Pink Gellac Starter Kit + swatches Dynamic Pink, Army Green, Ruby Red en Neutral Lila”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *