Nagellak

Pink Gellac | Fantasy Collection

Een tijdje terug viel er tot mijn grote verrassing weer eens een pakketje van Pink Gellac op de mat. Hierin zat een nieuwe collectie die eigenlijk wat “stil” gelanceerd is; de Fantasy Collection. Ik kende ‘m nog niet en was super benieuwd! De collectie is een tikkeltje anders dan de meeste collecties die in het voorjaar en de zomer worden uitgebracht, aangezien dit geen typische zomerkleurtjes zijn. Vandaag deel ik de Fantasy Collection met je!

De lakken van Pink Gellac zijn lakken die je onder een UV of LED lamp uithardt. Je hebt hier naast de lak, ook een speciale base- en topcoat voor nodig. Hoe dit werkt lees je in deze blogpost over de Starterkit van Pink Gellac

Zie hier de Fantasy Collection. Een collectie met mysterieuze, klassieke tinten. Een beetje “dusty” en daardoor ook perfect voor het najaar. In de collectie zitten eigenlijk zes kleurtjes, maar helaas mist de kleur Magenta hier. Dit is een mooie roze fuchsia tint die altijd goed is. De complete collectie vind je hier.

258 Violet Grey

Violet Grey, it’s all in the name. Een prachtige paarse tint die afhankelijk van de lichtinval de ene keer meer grijs en de ander keer meer paars oogt. Een geweldige kleur voor de herfst, nu zou ik hem niet zo snel dragen.

259 Hazelnut Brown

Er was een tijd dat ik alleen maar natuurtinten zoals bruin droeg op mijn nagels. Hazelnut Brown is de klassieke kleur onder de natuurtinten. Lichtbruin en super neutraal. Altijd goed!

261 Forest Green

De verrassing van deze collectie is wat mij betreft Forest Green. Deze kleur vind ik zo tof! Een prachtige – wederom “dusty” – groene kleur perfect voor het hele jaar. Love it!

262 Cherry Pink

Een rode kleur is natuurlijk onmisbaar in elke nagellakcollectie. Deze framboosrode kleur oogt lekker fel in het zonlicht, maar is eigenlijk een tikkeltje donkerder dan op de foto’s. Cherry Pink zit tussen rood en roze in en is geweldig voor de zomer. Klassiek, maar wel met wat pit.

263 Indigo Blue

Indigo Blue, ook wel Koninklijk Blauw, als je het mij vraagt. Deze diepdonkere blauwe kleur vind ik fantastisch. Blauw en soms ook een tikkeltje paars. Mystiek, wauw! En hij dekt ook nog als een malle!

Deze Fantasy Collection is perfect wanneer je van klassieke, neutrale en toch net-niet alledaagse kleuren houdt. Er zitten wat najaarskleurtjes is maar daarnaast ook kleuren die perfect zijn voor de zomer. Ze dekken erg goed en de lakken blijven – afhankelijk van de staat van de nagels – zo’n 14 dagen zitten.

Pink Gellac is verkrijgbaar via de webshop, voor één flesje betaal je €15,- maar momenteel zijn de Fantasy kleurtjes te koop voor €11,- per stuk (15 ml). 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *