Nagellak

Manhattan | Last & Shine Nailpolish 550 Gimme More & 870 Denim Lover

Als kind en puber was ik een fanatiek nagelbijter en deed ik verscheidene keren pogingen om te stoppen. Eén van die keren mocht ik van mijn moeder, na lange tijd van het nagelbijten af te zijn, een flesje nagellak uitzoeken. En daar was mijn eerste kennismaking met Manhattan! Helaas is dit Duitse merk al een lange tijd niet meer in Nederland verkrijgbaar en dus nam ik twee lakjes mee bij de DM Drogist toen we in Duitsland op vakantie waren. Die twee lakjes laat ik jullie vandaag zien!

Manhattan Cosmetics is een Duits budgetmerk met een groot assortiment. Over het algemeen zijn mensen vrij positief over dit merk en ik vind het jammer dat er niet meer van dit soort fijne budget merken te koop zijn in Nederland. De Last & Shine nagellak belooft een intense kleur en briljante glans. Daarnaast moet het schokbestendig zijn en het tot 10 dagen glanzend op je nagels uithouden. Daar boven op zegt Manhattan ook nog dat de lak snel droogt én met één laagje dekt. Dat belooft wat!

Mijn nagels, maar vooral nu nog mijn nagelriemen, zijn niet in opperbeste staat. Let dus niet op de droge plekjes en velletjes. Het is echt rampzalig! 

550 ‘Gimme More’

Gimme More is een mooie wijnrode kleur met een subtiele glitter. Dit soort kleurtjes ze ik aan de kant in de zomer, maar zoek ik maar al te graag op in het najaar en de winter. De zilveren en rode glitters glimmen prachtig in het licht en zijn echte blikvangers. Moet ik verder nog iets zeggen over de glans? Wauw! De foto’s zijn gemaakt zonder topcoat, wat betreft het shine gedeelte slaat Manhattan de spijker op z’n kop!

Het kwastje vind ik opvallend en heel erg fijn lakken. Ik kan misschien zelfs wel zeggen dat ik dit één van de fijnste kwastjes vind die ik tot nu toe gezien en geprobeerd heb. Hij is lekker breed waardoor je je nagels bijna in een strook kan lakken, is stevig genoeg en zorgt er dus voor dat hij niet te veel uitwaaiert richting de nagelriemen én is ook nog licht afgerond waardoor je netjes kunt lakken. Ideaal! De lak dekt in één laagje, maar vind ik zelf het mooist met twee laagjes. En drogen doet deze mooie rooie ook als een malle. Katching! Dit is een topper!

870 ‘Denim Lover’

Denim Lover is een geweldige donkerblauwe kleur. Fantastisch voor het najaar, eens wat anders dan alle rood- en bruintinten en toch klassiek. Door de wat grijzige ondertoon is hij perfect te combineren met typische najaarstinten. In het echt is de lak een tikkeltje donkerder dan op de foto’s, maar in het daglicht is het een deze prachtige grijsblauwe denim tint. Was ik over de glans van Gimme More al lyrisch, deze spant helemaal de kroon. De glans van deze lak is zonder topcoat al echt fantastisch!

Ook de substantie van Denim Lover is net zo prettig als zijn rode voorganger. Hij lakt prettig, dekt in één laagje voldoende en in twee lagen meer dan goed. De lak is niet te dik of niet te dun en droogt ook weer onwijs snel. De lak heb draag ik inmiddels zes dagen en zit serieus nog zo goed als perfect. Naast wat tipwear zit de lak nog chiploos op mijn nagels. Ik ben onder de indruk!

Het zal geen verassing zijn, ik ben razend enthousiast! De lak doet zijn naam meer dan eer aan. Want buiten de prachtige glans blijft hij ook nog heel erg goed zitten. Wanneer je mij had verteld dat deze lak van een duur kwaliteitsmerk was geweest, had ik het ook geloofd! Het wordt tijd dat Nederland dit fijne merk weer naar haar drogisterijen gaat halen, want ik ben fan… Ik wil meer!

Manhattan Last & Shine Nailpolish is verkrijgbaar bij de DM Drogist voor €2,45 per stuk. 

x Lisanne 

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

2 thoughts on “Manhattan | Last & Shine Nailpolish 550 Gimme More & 870 Denim Lover”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *