Nagellak Winactie

Pink Gellac | Premium Vogue Starterset ‘Elegant’ (+ winnen!)

Dat Pink Gellac in razend tempo haar producten aan het vernieuwen en uitbreiden is, moge duidelijk zijn. De afgelopen tijd heb ik al veel leuks met jullie mogen delen. Zo vernieuwde Pink Gellac haar Base, kwam er een fantastische Rubber Base en zijn er verschillende nieuwe collecties uitgekomen. Al eerder liet ik de Luxe Premium Starterset zien. Ook deze is vernieuwd en dus laat ik jullie een andere variant van deze uitgebreide starterset zien én kun je er één winnen!

Pink Gellac Premium Vogue Starterset

De Premium Vogue Starterset is verkrijgbaar in drie varianten. De Dynamic, Elegant en Uncovered. De vorige keer liet ik je al de Uncovered variant zien. Dit keer show ik de Elegant set. De starterset zit in een gigantische box met een mooie “elegante” uitstraling. Het verschil met de vorige box is dat ook de doos nu ook helemaal van gerecycled papier gemaakt is. De box is echt een stuk groter dan de LED M Starterset variant. Niet zo gek, want hij is ook een stuk luxer en uitgebreider. Uitpakken is dan ook een feestje, want laag voor laag komen er nieuwe producten tevoorschijn. Het stukje You Almost Nailed It, Pull Me Out! past natuurlijk perfect bij m’n blog!

De inhoud

De inhoud is verder eigenlijk identiek aan de “oude” Premium Startersets. Hier is eigenlijk niets aan veranderd, hij is echt super uitgebreid. In de box zit alles om een complete gellak manicure te kunnen uitvoeren inclusief verzorging en het verwijderen van de lak. In de box zit ook een handleiding waarin uitgebreid beschreven staat welke stappen je moet nemen om de gellak goed aan te brengen. Hieronder zal ik de producten laten zien én uitleggen hoe je deze gebruikt.

INHOUD:

♥︎ Pink Gellac Pro LED Lamp
♥︎ 109 Lipstick Red 15 ml
♥︎ 166 Vintage Nude 15 ml
♥︎ 235 Ruby Red 15 ml
♥︎ 240 Salmon 15 mll
♥︎ Cuticle Oil 15 ml
♥︎ Primer 15 ml
♥︎ Base Extend 15 ml
♥︎ Ultra Shine Topcoat 15ml
♥︎ Cleaner 100 ml
♥︎ Remover 100 ml
♥︎ 50 Luxe Nail Wipes
♥︎ 3 Orange Woodsticks
♥︎ Nagelvijl 180-240
♥︎ Polijstblok
♥︎ Nagelwiel

Voorbereiden 

Gellak blijft alleen goed zitten met de juiste voorbereiding, deze stappen zijn net zo belangrijk als het aanbrengen van de lak. Gellak hecht namelijk het best op een schone en lichtgepolijste nagel. Hiervoor duw je eerst de nagelriemen lichtjes terug met de orange woodstick. Vervolgens polijst je de nagel met het polijstblokDoe dit nooit met een nagelvijl, je hoeft alleen maar lichtjes de glanslaag van de nagel te verwijderen. Hiermee verwijder je dode huid en creëer je gelijk een goede basis waar de lak op kan hechten. Na het polijsten kun je de nagels afnemen met een nail wipe met daarop een beetje cleaner (foto hieronder). Zelf doe ik dit niet altijd, ik merk dat het afborstelen van het stof genoeg is, maar dit is per nagel verschillend.

Prime & Base

Na het cleanen van de nagel kun je een dun laagje primer aanbrengen. Dit is vooral voor nagels waarop gellak slecht hecht. Het onttrekt vocht uit de nagel waardoor een betere hechting mogelijk is. Primer kun je het beste alleen langs de randen aanbrengen, anders zal het verwijderen van de lak extra moeilijk gaan. De primer is 100% zuurvrij. Na het voorbereiden van de nagels kun je gaan lakken. Je start met een dun laagje van de Base Extend. Deze base coat zorgt voor extra stevigheid en gaat natuurlijk verkleuring van de nagel tegen. Wil ik dat mijn gellak extra goed blijft zitten, dan breng ik zelf twee dunne laagjes aan. De base coat hard je 60 seconden uit in de Pro Led Lamp.

Pink Gellac Pro LED lamp

Alle gellak – dus basecoat, kleur én topcoat – hard je uit in een LED of UV lamp. In de Premium set zit een fantastisch grote Pro LED lamp met 3 verschillende uithard tijden. De bodem van de lamp is zo gemaakt dat je heel goed voelt hoe ver je je hand in de lamp moet doen zonder dat je te ver gaat en tegen de rand aan komt. De onderkant is ook te verwijderen, wat ik zelf heel fijn vind bij het lakken van mijn teennagels. De lamp zet je makkelijk over je voeten heen, super handig.

Kleur en aflakken

Na de basis breng je de kleurlak aan. Begin met een dun laagje. Uit ervaring weet ik dat zeker de vernieuwde Pink Gellac kleurtjes over het algemeen in 2 laagjes volledig dekken. Wel merk ik dat de houdbaarheid bij drie dunne laagjes nóg beter wordt, dus persoonlijk zou ik dat aanraden. Na het tussentijds uitharden (weer 60 seconden per laag) breng je als laatste de Ultra Shine Topcoat aan. Dit zorgt voor een een prachtige glans en houdbaarheid. De topcoat laat geen plaklaag achter waardoor je good-to-go bent na het uitharden van de topcoat. En ook aan de verzorging is gedacht! De  Cuticle Oil kun je heel goed direct na het lakken van de gellak aanbrengen op de nagelriemen. Daarna het liefst elke ochtend en avond om de nagel en nagelriemen goed te voeden. Nagelriemolie kan echt verschil maken in de gezondheid van je nagels. De olie van Pink Gellac ruikt heerlijk naar amandel en is fijn verzorgend.

Verwijderen

Wanneer je klaar bent met je manicure is het niet de bedoeling dat je de lak eraf trekt! Doe je dat wel, of verwijder je de gellak niet op de juiste geduldige manier, dan beschadigen je nagels geheid. Gellak moet je er af weken met speciale remover of aceton. Dit doe je door de kleurlak er af te vijlen en de Remover in een watje te deppen, op je nagels te leggen en te omwikkelen met zilverfolie. Na minimaal 10 minuten weken kun je de lak verwijderen met bijvoorbeeld een bokkepootje. Lukt dit nog niet? Week dan nog even wat langer.

    

De Elegant Kleuren

Zoals ik al zei is de Premium Vogue set verkrijgbaar in drie varianten. Ik ontving de Elegant set met vier prachtige neutrale en elegante kleuren voor elke gelegenheid!

109 Lipstick Red

Eén van mijn favoriete roodtinten is 109 Lipstick Red. Een klassieke felrode kleur. Klassiek en net wat pittiger dan de andere roodtint in deze box. Dekt perfect in twee laagjes.

166 Vintage Nude

Vintage Nude is dan weer één van mijn favoriete nude kleuren. Deze oudroze kleur kun je eigenlijk op twee manieren dragen. Op bovenstaande foto draag ik drie dunne laagjes en dan is hij volledig dekkend, maar je kan ook één of twee laagjes aanbrengen voor een sheer resultaat.

235 Ruby Red

Ruby Red is een diepere en warmere rood dan Lipstick Red. Op de foto lastig vast te leggen, maar hij is in het echt nog wat warmer en “bruiner”. Echt een klassieke kleur, prachtig!

240 Salmon

Salmon is wat opvallender dan de andere drie kleurtjes. Een felle zalmroze kleur die nóg knallender is dan de foto laat zien. Dekt perfect in twee laagjes. Extra mooi met gebruinde handen in de zomer!

De Pink Gellac Premium Vogue Starterset kost €215,- maar is nu verkrijgbaar met 25% korting waardoor hij nu €161,- is! Maar als je even verder leest, kun je ook een kansje wagen met de toffe winactie! 

Hoe maak je kans op de Pink Gellac Luxe Starterset Premium Vogue Elegant?

 Volg You Nailed It via één van onderstaande media. Jij mag kiezen welke! Elk gevolgde media is 1 extra kans.
– Facebook
– Instagram
 Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je meedoet en welke stappen je genomen hebt. Zorg er voor dat je een geldig mailadres invult zodat ik contact met je kan opnemen indien je gewonnen hebt.

Voorwaarden:

Winacties lopen altijd op mijn verschillende social media zoals in de voorwaarden van elke winactie wordt vermeld. Deze Pink Gellac winactie loopt t/m 4 september 2020. De winnaar wordt na afloop gecontacteerd via email en/of social media en wegens privacy redenen niet openbaar bekend gemaakt. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur, dan wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Doe je mee met de winactie, lees dan ook even mijn disclaimer door.

 

52 thoughts on “Pink Gellac | Premium Vogue Starterset ‘Elegant’ (+ winnen!)”

  1. Super, super tof om te winnen! Ik doe dan ook heel graag mee! Ik volg en heb gereageerd op facebook(Renske Smit – van der Rijt) en instagram (ourdutchtribe)❤

  2. Wat een geweldige actie! Ik heb nog nooit echte gellak gehad maar ben het zooo zat dat mijn nagellak er met een paar dagen al niet meer mooi uitziet! Ik wist alleen niet dat ik dit zelf ook wel zou kunnen, ik dacht altijd dat gellak heel moeilijk zou zijn. Met zo’n set lijkt het super easy! Helemaal na de duidelijke uitleg kan het niet meer fout gaan. Nu alleen de set nog winnen ;)
   Ik ben je op beide kanalen gaan volgen/liken met mijn meest actieve accounts (Naomi Dekker op FB & @penpal.naomi op Insta)

 1. Super leuke winactie met geweldige producten!
  Ik doe graag mee. Ik volg je op FB en insta. Ik heb ook gereageerd op de winactie op FB met een tag in een bericht. Nu hopen 🤞🏼!

 2. Ik doe heel graag mee en volgde je al op Instagram en nu ook op facebook! Bovendien heb ik mijn zusje gevraagd je ook te volgen 😁💕

  1. Waaauw wat een super gave actie! Ik ben net mama geworden en aangezien ons zoontje 5 weken te vroeg geboren is, mag hij nog niet naar buiten. Hierdoor kom ik zelf ook vrijwel niet buitenshuis en tijd/mogelijkheid om naar de manicure te gaan is er dus sowieso niet. Hoe geweldig is het om het dan thuis te kunnen doen, zodat deze new-mommy weer mooie nette nagels heeft 😍
   Ik volg je inmiddels op facebook 🤗😊

 3. Super leuke winactie! Ik doe heel graag mee!
  Ik heb alle stappen gevolgd op instagram (@Molly.me7) en ik heb ook je facebook pagina geliket! En ik heb ook hier gereageerd!

  1. Ik kijk hier altijd zo verlekkerd naar! Maar het is veel geld voor mij, dus ik doe heel graag mee. Ik volg je al op Facebook en insta

  2. Geweldige Winactie : wat een prachtige en uitgebreide starterskit! Ik doe graag mee en volg je op fb en IG (doortjenicolai) !

  3. Yes please!! 🤩 Op 1 september zet ik mijn eerste stappen in het onderwijs na 4 maanden in de zorg te werken. Dus vanaf 1 september mag er weer gellac op mijn nagels! Niets beters dan deze set winnen om mijn oude Pink Gellac set te vernieuwen. 🤩 Ik volg u en PG op alle kanalen + comment.

 4. Ik doe heeeel graag mee!🤞🏻🍀🥰 Op Facebook en Instagram volg ik dit account al een tijdje, en ik ben hooked!!! Zo veel inspiratie, ik hoop dat ik one day net zo goed word als u…☺️❣️

 5. Hee wat een leuke actie weer! 🤩 Ik volg je op Facebook en Instagram. Ik heb alle stappen onder nomen en ook dingen in mijn verhaal gezet. Ik ga duimen, wie weet heb ik op 9 september (bday 🥳) nieuwe mooie nagels 🤭🍀

 6. Super leuk weer 🤩 Ik ga weer duimen wie weet heb ik op mijn verjaardag een mooi nieuw set 5 dagen later 🙈🍀 Heb je stappen gevolgd, volg je op Facebook en Instagram. En daarnaast heb ik de actie meerdere malen gedeeld 🤭

 7. Mijn schoonzusje is dol op gelnagellak. Nu ze (hoog)zwanger is gaat alle aandacht naar de baby, en dat zal zo blijven. Een leuke verrassing voor de moeder is zo nu en dan ook belangrijk. Heeft ze even me-time en kan ze lekker aan de slag met haar nagels.

 8. Wauw prachtig want ik had mijn nagels al bijna een jaar niet meer gelakt omdat ik heel erg lang zo ziek was maar wil mijn nagels weer dolgraag lakken en zal dit prachtige pakket 😍 me erg goed bij helpen 🎁🍀 Ansuya Lalay ik volg je op al je soc.med.k. twitter waar ik jou volg en zal ik mocht je deze winactie daar geplaatsd hebben een like geven en deze winactie daar retweeten, op fb geef ik dit art. een like en laat ik een reactie achter op bl. waar ik je volg en het art. had er ook reactie achterlaten….
  De fb vriendin die ik getagd heb is een vriendin van mijn fb….
  Xone

  Twitter: @chucky1012

  Bl.: chucky1012

  Fb: Ike Hassankhan

 9. Oh wauw! Dit is wel een hele gave winactie! Mijn nagels zijn net weer aan een nieuw kleurtje toe 😜

  Ik volg je op insta met Love2.try en op Facebook met Simone veenstra -Tjoelker!

 10. Superleuke win actie . En nog leuker om te winnen, Mijn dochters en ik houden van nagellak(ken). Ik volg je op beide kanalen. Facebook : Anne-Lies en op instagram : anneliestako . Ik heb je bericht gedeeld op twitter en facebook. Nu duimpjes draaiende ..

 11. Oh my god, deze zou ik echt heeeeel graag willen winnen. Zoals je op mijn instagram (irizzzbakker) kan zien, doe ik graag aan nailart, maar waar ik vroeger elke week een nieuw ontwerp op mijn nagels deed (heerlijke zondagklus), heb ik daar met twee kids nu gewoon geen tijd meer voor. En het blijft tegenwoordig ook allemaal niet zo goed meer zitten. Ik zou het ideaal vinden om langer eer van mijn werk te hebben dankzij een geweldige basis met gellac. Natuuuuurlijk volg ik je op Instagram en Facebook heb ik niet

 12. Kwam op je blog terecht toen ik info/reviews zocht over #pinkgellac. Zo te lezen ben je erg enthousiast en ben ik inmiddels ook overtuigd!    👌🏻👌🏻👌🏻Nu toch maar even stiekem duimen voor je winactie…zou natuurlijk helemaal te gek zijn! (FB&Insta volgend!)

 13. Wat een leuke actie! Ben heel benieuwd naar de nagellak. Gewone nagellak blijft toch niet zo lang zitten als ik zou willen. Ik ben je gaan volgen op Facebook & Instagram.

 14. Dit heb ik altijd al eens willen proberen, maar ik vond het toch altijd een beetje eng. Ideaal als ik het hiermee kan proberen! Ik volg je op Insta (ilsedrooij)

 15. yes to the nail polish 🌸
  Super leuk dit ik ben een super fan van Gellak
  Nadat mijn nageltjes super zwak waren maar nu zijn ze helemaal herboren door gellak 💕
  Ik doe super graag mee xxx

 16. yes to the nail polish 🌸
  Super leuk dit ik ben een super fan van Gellak
  Nadat mijn nageltjes super zwak waren maar nu zijn ze helemaal herboren door gellak 💕
  Ik doe super graag mee xxx

 17. Ik volg je al een tijdje op Instagram en nu ook op FB. Ik waag heel graag een kansje mee voor dit te gekke pakket. Wat een leuke kleuren zitten hierin. Ik doe graag een kansje mee voor mijn omaatjes. Hopelijk mag ik hun blij maken met prachtige nagels ;)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *