Nagellak

Pink Gellac | Uncovered 6 Collectie

Toen ik vorige week het bericht kreeg dat Pink Gellac een nieuwe Uncovered collectie ging lanceren was ik blij. De Uncovered collecties vind ik altijd prachtig en zijn met hun neutrale kleurtjes vaak helemaal aan mij besteed. Toen de collectie op de deurmat viel was ik lichtelijk verrast. Dít had ik niet verwacht! De Uncovered 6 is echt een andere dan de rest. Welke kleuren in deze collectie zitten en wat ik er van vind, lees je hier!

Uncovered6 wordt jouw nieuwe favoriet als je houdt van rustige, neutrale en modieuze gellac kleuren. Deze collectie bestaat uit prachtige nude tinten met verschillende ondertonen. Er is altijd een kleur die past bij je stemming, outfit en zomertint. Met deze prachtige kleuren droom je weg naar je favoriete zomerbestemming!

De Uncovered lijn bevat dus altijd mooie nude kleuren. Inmiddels is dit alweer de 6e collectie die Pink Gellac in deze serie uitbrengt, wat de populariteit van klassieke nude tinten nogmaals bevestigt. Zelf grijp ik ook het vaakst naar mooie neutrale tinten. Met de komst van deze Uncovered lijn geeft Pink wel een ander dimensie aan de toch redelijk rozige en lila kleuren die vaak in de Uncovered collecties zitten. De kleurtjes hadden een perfecte timing, ze kwamen binnen net nu mijn eigen nagels eindelijk weer beginnen te groeien! Yes!

De lakken van Pink Gellac zijn lakken die je onder een UV of LED lamp uithardt. Je hebt hier naast de lak, ook een speciale base- en topcoat voor nodig. Hoe dit werkt lees je in deze blogpost over de Starterkit van Pink Gellac

294 Bridal Beige

Ik was gelijk enthousiast na het aanbrengen van deze kleur. Wat is hij mooi! Een prachtige zacht beige kleur met een warme ondertoon. Wit is tof, dit is een super mooie variatie. De dekking is bizar goed voor deze lichte kleur. Met twee laagjes had ik dit resultaat.

295 Sky Grey

Gaaf! Deze prachtige grijsblauwe kleur met een koele ondertoon is denk ik mijn favoriet van deze collectie. Hij had van mij nóg wel iets grijzer gemogen, want zo grijs als dat hij op de site afgebeeld staat, is hij helaas niet. De dekking is wederom indrukwekkend en hij lakt heel erg fijn.

296 Laced Cream

Laced Cream is eigenlijk het zusje van Bridal Beige, maar dan geler en koeler. Gebroken wit, fris en prachtig wanneer je een mooie off-white kleur zoekt. Een neutrale kleur die bij elke huidskleur past. Het wordt een beetje eentonig, maar ook deze dekt als een malle.

297 Lavender Grey

Naast een mooie grijzige blauw is Lavender Grey het lila zusje. Super mooi, fris en prachtig met een koele ondertoon. Ook deze is minder grijs dan de foto op de site van Pink Gellac laat zien. Maar, niet minder mooi!

298 Porecelain Beige

Tot slot hebben we Porcelain Beige eigenlijk een heeeeele lichte taupekleur. Een mooie lichtbeige kleur die wat minder “fris” is dan de andere vier kleurtjes. Persoonlijk zou ik deze wat sneller in het najaar dragen. Heb je een mooie gebruinde huid, dan zal deze je erg mooi staan!

De Uncovered 6 Collectie heeft me verrast! Leuk dat Pink Gellac voor deze collectie een totaal andere insteek heeft gekozen. De lichte kleuren vind ik echt een toffe toevoeging en Bridal Beige liet me zien dat mooie wittige kleuren mij ook mooi staan! De dekking is voor de lichte kleuren geweldig maar daarbij lakken ze ook gewoon erg prettig. De extra toevoeging op de dop vind ik trouwens ook leuk, geeft een collectie nét dat beetje extra, nice!

De Uncovered6 collectie is, naast nog vele andere kleuren, verkrijgbaar op de website van Pink Gellac en kosten €15,- per stuk. Regelmatig zijn er leuke aanbiedingen of zijn er kleurtjes afgeprijsd. 

 

3 thoughts on “Pink Gellac | Uncovered 6 Collectie”

    1. Op dit moment nog niet omdat ze natuurlijk net nieuw zijn. Maar vaak gedurende het jaar zijn er leuke aanbiedingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *