Fashion

Badkleding voor elk figuur en elke smaak

Badkleding… Voor mij persoonlijk altijd een issue. Bikini of badpak? En welk model past er dan bij mijn lichaam? Zeker sinds Jippe ben en blijf ik zoekende. Maar één ding weet ik wel, er is badkleding voor elk figuur ongeacht welke maat je hebt. Zolang jij je er prettig in voelt, is het namelijk helemaal prima! Ik ga je dus niet vertellen wát je dragen móet, maar in deze blog geef ik je wel een aantal tips over hoe je prettig te voelen in badmode. Met elke maat!

Brede heupen of peer figuur

Ben je onzeker over je heupen en voel je je niet prettig in een laag bikinibroekje? Dan hoef je écht niet meteen over te stappen naar een badpak als je dat niet wilt. Je hebt tegenwoordig super hippe broekjes die net wat hoger zitten en over je heup vallen zonder dat je het broekje meteen tot onder je oksels hoeft te trekken. Twee jaar geleden had ik sch*t aan alle oordelen en ging ik lekker weer in bikini. Ik koos een hoog broekje waar je rand ook van kon omslaan naar beneden. Dat vond ik zelf ideaal, omdat je dan kan kiezen waar je je prettig bij voelt op elk moment. LASCANA verkoopt bikini’s in alle soorten en maten, dus er is voor elk wat wils!

Geen heupen en recht toe recht aan?

Ik klaagde altijd over mijn brede heupen, zelf wanneer ik slank was. Maar andersom kan natuurlijk ook. Ben je onzeker over juist het ontbreken van een flinke portie heupen, dan wil je het misschien juist accentueren. Dit kun je doen door de focus op je heupen te leggen doormiddel van bijvoorbeeld een leuk strikaccent. Verder wil je je borsten misschien wat meer uit laten komen door middel van een (licht) push-up effect.

Toch liever in badpak?

Zelf geef ik steeds meer de voorkeur aan een badpak, maar ik moet zeggen dat ik dat een stuk lastiger kiezen vindt dan een bikini. Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer hippe badpakken te vinden. Wil je graag steun bij je borsten? Dan kun je het best voor een badpak gaan met beugels en/of padding. Vind je dat niet prettig – like me- dan kun je ook kiezen voor een “overslag” bij de borsten. Wil je accent leggen op je heupen, dan kun je het best voor een hoger uitgesneden badpak gaan. Heb je brede heupen? Dan voel je je waarschijnlijk prettiger in een badpak met een normale of lager uitgesneden model. Zelf vind ik het altijd fijn als de stof wat plooit rondom mijn buik. Dit verbloemt!

Net even anders?

Wil je voor een hip model gaan en voel jij je daar helemaal prettig bij, kies dan eens voor iets anders dan een standaard bikini of badpak. Ga voor een monokini, een soort combi tussen een badpak en bikini! Vind ik super vet, maar persoonlijk voel ik me er niet prettig in met mijn curves. ;) LASCANA verkoopt ook een aantal van dit soort “net even anders” badkleding. Ga voor een gekke print of tof model!

Waar voel jij je het prettigst in? Want dat is natuurlijk het allerbelangrijkste! Want remember, every body is a bikini body! 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *