Nagellak

Pink Gellac | Love Affair Collection

Afgelopen week kwam Pink Gellac met een heerlijke zoete nieuwe collectie! Vijf zacht, subtiele pastelkleurtjes, perfect voor het voorjaar. Vooral de pastelgroene kleur trok gelijk mijn aandacht. Uiteraard swatchte ik de kleuren voor je en vertel ik je mijn ervaring!

Vijf nieuwe kleuren om verliefd op te worden: Love Affair Collection 😍 Deze collectie bevat romantische, dromerige tinten met creamy én shimmer finishes! Liefde op het eerste gezicht! 💖

Toen ik de kleurtjes voor het eerst zag, was ik bang dat ik al veel van soortgelijke kleurtjes zou hebben, maar uiteindelijk bleek er toch veel vernieuwends tussen te zitten! Nu is het sowieso lastig om steeds met iets nieuws te komen als je al zo veel kleurtjes hebt, maar toch is het weer gelukt!

De lakken van Pink Gellac zijn lakken die je onder een UV of LED lamp uithardt. Je hebt hier naast de lak, ook een speciale base- en topcoat voor nodig. Hoe dit werkt lees je in deze blogpost over de Starterkit van Pink Gellac

319 Decent White

Decent White is een super dekkende witte kleur met een wat grijzige ondertoon. Hij lijkt veel op Soft White en Coco White, alleen is hij wat minder “helder”. De lak is wat dikker doordat hij super goed gepigmenteerd is.

320 Powder Pink

Een zachte creamy roze kleur, bijna tegen een wittige nude kleur aan. Ik dacht eerst dat deze kleur veel leek op Pale Pink uit de Uncoverd5 collectie, maar die is echt een stuk rozer. Ook Powder Pink is wat dik qua substantie, maar wel super dekkend!

321 Satin Pink

Oeh, shimmers! Kijk, die zag ik niet aankomen waardoor ik eerst dacht dat het allemaal een beetje hetzelfde was. Satin Pink valt eigenlijk een beetje in dezelfde categorie als Radiant White en Glowy Pink maar dan dekkend. Deze lichtroze kleur bevat heel veel pearly shimmers. Love it!

 

322 Sparkle Peach

Eén van mijn favorieten van deze collectie is toch wel Sparkle Peach. Net als Satin Pink is dit een dekkende kleur met pearly shimmers. De toffe peachy kleur past perfect bij prachtige gebruinde handen. De perfect combi van roze en Peach. Love it!

323 Gentle Jade

Tot slot iets heel anders dan de rozige tinten: Gentle Jade. Een super toffe trendy kleur. Geen minty groen, maar een gedempte subtiele jade tint. Ook deze dekt weer super goed. Mijn tweede favoriet van deze collectie!

Love Affair is een prachtig collectie wanneer je houdt van zoete, subtiele kleurtjes. Heb je al veel roze, dan kan me voorstellen dat je deze collectie skipt. De shimmery kleurtjes én de Jade tint vind ik echt een hele mooie aanvulling! De lichte kleuren zijn onwijs goed gepigmenteerd, maar daardoor is de lak wel een stuk dikker. Dit vergt even wat oefening. Het flesje even goed opwarmen door het te rollen tussen je handpalmen kan hierbij helpen.

De Pink Gellac Love Affari is vanaf nu verkrijgbaar bij Pink Gellac voor €15,- per flesje. Sinds kort zijn alle collecties ook in een zogenaamde Color Box te koop. Je krijgt dan alle kleurtjes in zo’n mooie bijpassende doos voor (nu nog) €75,-. Deze wordt in de loop der tijd vaak voordeliger!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *