Nagellak

Pink Gellac | Island Wave Collection

Yesss! Het is weer tijd voor een nieuwe collectie! Om eerlijk te zijn had ik geen zomer collectie meer verwacht na de Felicity en Festival Summer Collectie. En toch was hij daar ineens, nóg een zomerse collectie die eigenlijk ook perfect kan in het najaar! De Ocean Wave Collectie laat ik vandaag zien!

Island Wave bevat 5 tropische kleuren, perfect voor de zomerperiode. Droom met deze kleuren weg naar jouw ultieme vakantiebestemming! De collectie heeft voor ieder wat wils – van spierwit tot een mysterieuze donkergroene gel nagellak kleur. Door de hoge kleurpigmentatie zijn de kleuren ook goed te gebruiken voor een nail art.

Island Wave, uiteraard op mijn lijf geschreven! Een beetje jammer dat gellak niet goed tegen zon- en daglicht kan, anders had ik ze meegenomen naar het strand om wat mooie foto’s te schieten, haha. De kleurtjes vind ik zelf super! Het is wel zo dat wanneer je een grote collectie Pink Gellac heb, er wel een aantal kleurtjes zijn die dichtbij andere kleuren uit oudere collecties komen. Let’s swatch!

De lakken van Pink Gellac zijn lakken die je onder een UV of LED lamp uithardt. Je hebt hier naast de lak, ook een speciale base- en topcoat voor nodig. Hoe dit werkt lees je in deze blogpost over de Starterkit van Pink Gellac

299 Coco White

Spierwit, geweldig! Ik heb zelf ook de kleur Soft White voor French, maar die is echt transparanter dan deze. Zoek je een goed dekkende witte lak, dan is Coco White de lak die je hebben moet. Tof als basis voor een mail art, als een opvallendere witte french tip, of gewoon zoals op bovenstaande foto. I like!

300 Light Blue

Wauw! Ik was al verliefd op Skey Grey uit de Uncovered 6 Collectie, maar deze is nét iets blauwer. Erg mooi en ook fantastisch dekkend in twee laagjes.

301 Azure Blue

Een prachtig helderblauwe kleur, zo eentje die ik nog niet in mijn collectie had. Door velen wordt hij vergeleken met Kings Blue, máár dan goed dekkend. Met twee laagjes heb je meer dan voldoende, deze blauwe kleur is suuuuper gepigmenteerd! Een favoriet!

302 Lime Green

Deze groen gele lak is inderdaad Lime Green, maar wel íets donker dan je zou verwachten. Persoonlijk vind ik het kleurtje niet zo mooi om gewoon te dragen, maar dat is natuurlijk voor iedereen anders. Hij doet me wel denken aan een Frankenstein Nail art die ik ooit eens maakte, haha. Met twee laagjes vind ik deze eigenlijk niet dekkend genoeg en is hij wat minder gepigmenteerd dan de rest van de collectie.

303 Mermaid Green

WAUW! Deze fantastische groenblauwe, bijna Emerald achtige kleur, is geweldig! Ik blijf maar kijken naar de glitters die bijna drie dimensionaal zijn. De dekking is met twee laagjes erg goed, check de glans! Ook op Instagram ontplofte mijn inbox na het posten van een preview van deze kleur, hij is populair!

De Ocean Wave bevat vijf toffe kleuren die inderdaad wel wat weg hebben van een prachtige diepblauwe oceaan. De pigmentatie is, op Lime Green, echt geweldig goed en de kleuren zijn super mooi. Mermaid Green en Azure Blue zijn mijn absolute favorieten. En die van jou?

De Ocean Wave collectie is, naast nog vele andere kleuren, verkrijgbaar op de website van Pink Gellac en kosten €15,- per stuk. Regelmatig zijn er leuke aanbiedingen of zijn er kleurtjes afgeprijsd. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *