Nagellak

Pink Gellac | Uncovered5 Collection

De nieuwste collectie van Pink Gellac werd afgelopen week ineens gelanceerd. Redelijk uit het niets was hij daar ineens; de 5e collectie van de Uncovered serie; een lijn die zich focust op prachtige natuurlijke nude tinten. De Uncovered 5 bevat ook weer vijf nieuwe kleuren die mij als roze liefhebber op het lijf is geschreven. Ik slaakte dan ook een gilletje toen de postbode dit weekend ineens voor de deur stond. Ik ging meteen aan de slag met deze kleurtjes en vandaag show ik jullie deze prachtige collectie!

De Uncovered5  collectie bevat 5 prachtige neutrale kleuren. Van licht roze tot en met een unieke mauve kleur, de nieuwe kleuren passen bij elke outfit en huidtype. Pink Gellac Uncovered5 collectie heeft een crème finish. Neutrale kleuren met een paarse ondertoon is momenteel de trend die constant terug komt. Een kleur voor elk soort vrouw!

De Uncovered lijn bevat dus altijd mooie nude kleuren. Inmiddels is dit alweer de 5e collectie die Pink Gellac in deze serie uitbrengt, wat de populariteit van klassieke nude tinten nogmaals bevestigt. Zelf grijp ik ook het vaakst naar mooie rozige tinten dus met deze collectie ben ik erg blij. Uncovered5 bevat 5 roze tinten, poederige kleuren perfect voor iedereen. Ben je een grootbezitter van Pink Gellac, dan kan het zijn dat sommige kleuren erg dicht bij andere tinten uit de Pink Gellac komen. Toch zijn ze altijd nét even anders.

De lakken van Pink Gellac zijn lakken die je onder een UV of LED lamp uithardt. Je hebt hier naast de lak, ook een speciale base- en topcoat voor nodig. Hoe dit werkt lees je in deze blogpost over de Starterkit van Pink Gellac

274 – Pale Pink

Een prachtige witroze kleur die voor zo’n lichte kleur ontzettend goed dekt. Pale Pink is een poederige kleur en laat je handen nog net wat bruiner lijken en is het perfecte lieve roze kleurtje. Favoriet! Dekt makkelijk in twee laagjes.

275 – Fresh Pink

Van lichtpoederig gaan we naar iets frisser en naar meer een koraaltint met Fresh Pink. Deze roze kleur heeft een lichtoranje ondertoon waardoor hij het frist oogt in deze collectie. De rest van de kleuren heeft een duidelijke paarse ondertoon, Fresh Pink onderscheidt zich daarin. Dekt in twee laagjes.

276 – Powdered Mauve

Is het roze of is het paars? Powdered Mauve is een prachtige poederige paarsroze kleur. De ene keer neigt hij naar lila, in het heldere licht gaat hij meer richting roze. Deze was dan ook het lastigst vast te leggen op beeld. Op de website oogt hij rozer dan hij daadwerkelijk is. Powdered Mauve dekt wederom in twee laagjes hartstikke goed.

277 – Neutral Lavender

Even dacht ik dat Neutral Lavender veel leek op de paarse lak uit de Vintage Chic Collectie, maar deze is toch wel echt typische lavendel hoor. Dit komt vooral door de toch enigszins blauwe ondertoon die zo nu en dan goed zichtbaar is. Een echte mooie, koele paarsblauwe tint, dekt perfect in twee laagjes.

278 – Moody Mauve

Mijn persoonlijke favoriet uit deze collectie is Moody Mauve. Toen ik de collectie voor het eerst zag, was ik al verliefd op deze mooie herfstkleur. Moody Mauve is een prachtige paarse kleur met een bruine ondertoon. Dekt fantastisch en lakt prettig. Deze kleur heb ik as we speak op mijn nagels en ik blijf er naar kijken, hij is pretty!

  

Deze kleurtjes zijn stuk voor stuk helemaal mijn ding en ik weet zeker dat ik deze nog regelmatig uit de kast ga pakken om te dragen. De lichte kleurtjes zijn ook prima voor het mooie weer, maar de herfstige tinten zijn ook geweldig. Love them!

De Uncovered5 collectie is, naast nog vele andere kleuren, verkrijgbaar op de website van Pink Gellac en kosten €15,- per stuk. Regelmatig zijn er leuke aanbiedingen of zijn er kleurtjes afgeprijsd. Daarnaast is op dit moment de 4e kleur gratis! 

 

1 thought on “Pink Gellac | Uncovered5 Collection”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *