Nagellak

Calvin Klein | Splendid Color Nailpolish ‘Cabernet’

IMG_0744

Als cadeautje bij een ruil kreeg ik een nagellakje van Calvin Klein. Ik weet dat deze lakjes regelmatig verkocht worden bij outlets, dumpstores en de Big Bazar, maar zelf heb ik er nog nooit eentje meegenomen. Waarom weet ik niet, want vaak zitten er prachtige chique kleuren bij. Eens zien of  het de moeite is om Calvin Klein vaker in te slaan…

IMG_0742 IMG_0741

Het flesje vind ik in ieder geval erg leuk. Hij valt lekker op en is eens wat anders dan de ronde flesjes die je vaak ziet bij nagellak. De vierkante dop is misschien ietwat onpraktisch bij het lakken, maar dat is natuurlijk persoonlijk. De stickers vind ik niet zo mooi en zitten er helaas niet meer zo mooi op. Ik vind het jammer dat er niet nog iets van het logo van CK in verwerkt is en dat er enkel en alleen de naam en informatie op staat.

IMG_0751

IMG_0748

De kleur is erg prachtig en apart. Hij doet me in het flesje wat denken aan Herôme Jaipur. Een mooie wijnrode (jaja, cabernet) kleur met donkere shimmers. Het kwastje is standaard en dun. Helemaal bij donkere lakken is secuur lakken vereist en verkies ik zelf een breder en vooral rond afgesneden kwastje. Maar ook dit is persoonlijk. Verder is er niets mis mee.

IMG_0868 IMG_0880

Omdat het een vrij ‘gemêleerde’ lak is, is hij na één laagje hier en daar nog niet helemaal mooi effen. Wanneer je haast hebt, zou het kunnen, maar een tweede laagje geeft het mooiste effect. De lak is ietwat aan de dikke kant, maar lakt verder prima. De kleur is vrij donker en moeilijk vast te leggen op camera. Hij is dieprood en de prachtige rode shimmers lichten op in het daglicht.

IMG_0872 IMG_0876

Ook glanst de lak erg mooi! Is het niet net alsof er een laagje glanzende topcoat over heen is gelakt? De lak droogt snel en blijft goed zitten gedurende de dagen. Doordat het een vrij donkere lak is, is tipwear wel vrij snel zichtbaar, maar voor de rest houdt de lak het toch zeker een dag of 3/4 chiploos uit. Ik vind de kleur echt prachtig en hét perfecte kleurtje voor een chique feestje of een nette aangelegenheid. Een goede donker rode lak die iedereen in huis móet hebben. Dit lakje is daar in ieder geval een goede kandidaat voor.

Calvin Klein lak is, zoals ik al vermeldde, regelmatig te koop bij outlets, dumpstores en winkels als de Big Bazar en Op = Op Voordeelshop. Je kan de lakken ook online krijgen op Fragrance Direct (waar ze mooie merken voor kleine prijsjes verkopen). Prijzen liggen meestal tussen de 2 en 4 euro.

20 thoughts on “Calvin Klein | Splendid Color Nailpolish ‘Cabernet’”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *