Nagellak

Pink Gellac | Boudoir Charm Collection

Laten we even vooropstellen dat ik áltijd een sprongetje maak als Pink Gellac een nieuwe collectie lanceert. Maar toen deze mail vorige week binnenkwam, sprong ik nét iets hoger. Deze collectie beloofde héél veel goeds en helemaal aan mij besteed te zijn. Spoiler: M’n verwachting bleken te kloppen, bij het swatchen riep ik na elke kleur naar Pris: “Wauw, lief! En moet je deze dan zien!” (True story) Vandaag show ik je de prachtige Boudoir Charm collectie!

Pink Gellac Boudoir Charm

De Pink Gellac Boudoir Charm. Vijf royale kleuren die perfect zijn voor dit najaar. Van een glitterende white tot een dramatische rode kleur.

Roze is absoluut de kleur die ik het meeste draag. Daarom was ik ook zo blij met bijvoorbeeld de Magnificent collectie vorige winter. Je zou dan ook denken dat ik inmiddels de meeste kleurtjes wel heb. En toch, de Boudoir Charm kleuren lijken op het eerste gezicht écht anders dan de andere roze/rode tinten van Pink. Ik ben benieuwd naar deze romantische collectie!

De lakken van Pink Gellac zijn lakken die je onder een UV of LED lamp uithardt. Je hebt hier naast de lak, ook een speciale base- en topcoat voor nodig. Hoe dit werkt lees je in deze blogpost over de Starterkit van Pink Gellac

– één laagje –

– twee laagjes –

304 Radiant White

Wauw! Deze kleur verraste mij echt! Een prachtige melkwitte kleur met duizenden subtiele zilveren en gouden shimmertjes. Ik heb zowel één als twee laagjes aangebracht omdat ik persoonlijk denk dat je deze sheer én dekkend kan dragen. Zelf zou ik voor één laagje gaan voor een prachtig subtiel resultaat. Echt heel erg mooi.

305 Pearly Nude

Oudroze en nude, dat zijn mijn favoriete nagellak kleuren. Pearly Nude is een prachtige oudroze kleur met hele subtiele zilveren glitters die ik mezelf zeker zie dragen. Dekt perfect in twee dunne laagjes en lakt heel fijn. Een pareltje, letterlijk!

306 Blissed Mauve

Wéér zo’n mooie kleur! Blissed Mauve is een geweldige oudroze/paarse kleur. It’s all in the name. De kleur dekt gemakkelijk in twee laagjes en lakt wederom erg fijn. Dit is zeker weten een kleur die je veel op mijn nagels zult zien.

307 Maroon Purple

Maroon Purple was lastig vast te leggen op beeld, maar bovenstaande foto komt wel heel dicht in de buurt. Echt purple kun je het niet noemen, maar ik snap dat in bepaald licht het wel een paarse ondertoon heeft. Maroon Purple is een prachtig klassieke diep bordeauxrode kleur. Qua substantie is deze wat meer “jelly” dan de andere crèmelakken. Maar, alsnog perfect dekkend in twee lagen. Een geweldige vampy kleur!

308 Dramatic Red

Tot slot dé blikvanger van deze collectie, de andere glitterlak. Dramatic Red is een donkere dieprode kleur met heel veel shimmers. Prachtig, feestelijk én klassiek. Ik kan me voorstellen dat deze zeker rond de feestdagen super populair gaat zijn. Een klassieke rode kleur is altijd goed, een klassieke rode kleur mét duizenden glitters is nog beter!

De Boudoir Charm Collection is zonder twijfel één van mijn favoriete collecties van Pink Gellac tot nu toe. Er is niet één kleur die ik minder mooi vind. Sterker nog, een favoriet aanwijzen vind ik erg lastig en kan ik eigenlijk niet. Elke kleur heeft zijn charme en zul je absoluut terugzien op mijn nagels. Nu nog beslissen welke kleur is als eerste ga dragen, help!

De Pink Gellac Boudoir Charm Collection is vanaf nu verkrijgbaar bij Pink Gellac voor €15,- per flesje. Sinds kort zijn alle collecties ook in een zogenaamde Colour Box te koop. Je krijgt dan alle kleurtjes in zo’n mooie bijpassende doos (nu nog) €75,-. Deze wordt in de loop der tijd vaak voordeliger!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *