Picture It

Picture It | Mei ♥︎ De beste mascara, Pink Gellac, veel knuffelen en fijn weer

Pfoe, waar ik begin mei terug keek op een vreemde maand, doe ik dat nu eigenlijk weer. De afgelopen weken waren rustig op mijn blog. Dit had alles te maken met de drukte die deze periode met zich mee bracht. Daarnaast zat ik veel meer achter de laptop dan normaal, waardoor ik blij was dat ik hem ‘s avonds aan de kant kon leggen. Morgen gaan we weer naar school, eindelijk! Maar eerst, terug kijken op mei!

Begin mei hadden we nog een paar daagjes vakantie. Heerlijk! Jippe groeit als kool en had nieuwe kleren en schoenen nodig. Die moesten natuurlijk geshowd worden! ♥︎ Wandelen door de duinen, heerlijk! ♥︎ Van Sudio kreeg ik prachtige in-ears o[gestuurd. In het roze, beter kan niet!

Uiteraard schreef ik over de in-ears van Sudio een review. Mijn telefoonhoesje is trouwens van My Jewellery, zo leuk! ♥︎ Fietsen langs de dijk! Daar staan deze bankjes en daar moet natuurlijk van af gesprongen worden. ♥︎ Op 5 mei blikte ik terug op mijn bezoek aan kamp Buchenwald. Een persoonlijk verhaal over het verblijf van mijn opa, lees je hier.

Koekkoek! Ik probeerde nieuwe eyeliner en mascara van Catrice. De review lees je hier! ♥︎ Bloemen plukken voor oma. Ik blijf het zo fijn vinden dat we zo de natuur in kunnen lopen. ♥︎ Deze foto van mijn moeder en mij vind ik heerlijk. Over 3 weken kunnen we elkaar eindelijk weer zien. Oh wat mis ik m’n familie.

Voordeel van thuiswerken is wel dat ik Jippe veel zie. Tussendoor even knuffelen, samen pauze houden en lekker bankhangen. Fijn! ♥︎ De Pink Gellac Ultra Matte topcoat kwam ook binnen en wat een fantastische lak is dat zeg! ♥︎ Voetballen op het strand, helemaal verlaten. Niemand te bekennen.

Deze maand hadden Jippe en ik ook een zaterdag met z’n tweetjes. Dat is voor ons heel uniek, we zijn niet vaak een hele dag samen en ik geniet daar echt van. We hebben heerlijk gefietst, spelletjes gespeeld en gewoon fijn samenzijn. ♥︎ Ook de pyjama’s waren te klein, toen we deze bij de Zara tegen kwamen moest die natuurlijk gekocht worden! ♥︎ Naast de Matte topcoat, kwam Pink Gellac met nog iets nieuws. De Peel Base. Een fantastisch product. Ik test het nu voor de tweede keer en m’n lak zit er al een week geweldig goed op!

Jippe op één van vaste plekjes in de tuin. ♥︎ Wenkbrauwen met de L’Oréal Unbelieva’Brow. Wat een fijn product! ♥︎ De laatste foto nam ik gisteren. Een fijne luie zondag waar ik bijna de hele dag las. Jippe speelde heerlijk, zat binnen even op de iPad en zat in het zwembadje (ja, met toezicht van ons beiden). Ik las “The Lavender Garden” van Lucinda Riley. Zó mooi, een echte aanrader!

Mei was fijn en maar dubbel. De drukte van thuiswerken, de onzekerheid, de continue veranderingen en het loslaten (hoi, controlfreak) maken dat ik ook enorm uitkijk naar structuur. Vanaf morgen gaan we weer naar school, zo fijn! M’n werkdagen zitten wel bomvol, dus ik vrees dat mijn blog ook de komende weken op een lager pitje zal staan. Maar hey, er zit progressie in. Yay!! <3

2 thoughts on “Picture It | Mei ♥︎ De beste mascara, Pink Gellac, veel knuffelen en fijn weer”

  1. Fijn dat jullie zoveel leuks hadden gedaan….
    Leuke foto’s.
    Neem alle tijd want je werk en gezin zijn veel belangrijker dan je blog…..

    Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *