Beauty

L’Oréal | Unbelieva’Brow – Châtain

Wenkbrauwen zijn de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Waar ik ze voorheen lichtjes bijtekende met wat poeder of een potloodje, zweer ik inmiddels al een aantal jaar bij wenkbrauwproducten als een pomade of gel met kwastje. Mijn favoriet is al een tijd niet meer verkrijgbaar en sindsdien ben ik wat zoekende. Ik besloot eens wat anders te proberen en waagde een gokje met de L’Oréal Unbelieva’Brow! 

L’Oréal Unbelieva’Brow ‘Chatain’

Geef jouw wenkbrauwen de ultieme kleur boost met deze langhoudende 2-in-1 wenkbrauwkleuring. Dit waterproof wenkbrauwproduct met gelformule is bestand tegen water en is makkelijk aan te brengen. In een handomdraai creëer je maximale opvulling en styling van de wenkbrauwen. De sneldrogende formule droogt in slechts 90 seconden waarna de wenkbrauwen de hele dag intact blijven. Ga met de gekleurde wenkbrauwgel voor een natuurlijke look of creëer juist een strakke wenkbrauwlijn, afhankelijk van de hoeveelheid die wordt gebruikt. De wenkbrauwgel is verkrijgbaar in 4 kleuren.

Waar de meeste wenkbrauwgels in een potje zitten, zit deze in een heel huls met applicator. Daarbij zit ook een schuin afgesneden borsteltje en spooly om de wenkbrauwen uit te borstelen. De kleur van wenkbrauwproducten is voor mij al snel te warm, en dus ging ik voor de koele kleur Chatain.

Eerste indruk

Het is even vreemd en ik moet zeggen dat ik me afvraag waarom ze voor deze vorm van verpakking hebben gekozen. Met de applicator breng ik een beetje op mijn hand aan en met het borsteltje probeer ik ook wat uit voor ik het aanbreng op mijn wenkbrauwen. De substantie is wat dunner dan een nomade maar tegelijkertijd ook wat droger. Op de huid droogt het super snel, wat betekent dat secuur werken een must is. Eenmaal opgedroogd gaat het nergens meer heen. En dat is precies wat ik zoek met mijn vette huid!

Welke mascara en eyeliner ik gebruikte? Dat lees je hier

Aanbrengen en ervaring

Het aanbrengen is inderdaad even uitproberen. Met de sponsapplicator volg je grofweg de vorm van de wenkbrauwen waarna je met het schuin afgesneden borsteltje de aangebrachte gel verder precies aanbrengt. Dit werkt prima, maar je moet niet te veel gel in één keer aanbrengen. Beter werkt het wanneer je het borsteltje nog even langs de sponsapplicator haalt om wat extra product op te pikken. Wil je voor een subtieler resultaat gaan, dan kun je deze methode meteen toepassen en de sponsapplicator verder achterwege laten.

Het product droogt super snel op en kan daarna wat worden uitgeborsteld voor een zachter resultaat. Vervolgens blijven mijn wenkbrauwen gedurende de dag perfect in vorm en kleur. Sterker nog, ik moet flink boenen ‘s avonds om het te verwijderen. Het blijft zitten als een huis, hiermee durf ik zomers wel in de zee en het zwembad. Dit gaat geen kant op, impressive!

Ik ben erg blij met dit product, al had ik het liever in een potje gehad om vervolgens met een kwastje aan te brengen. Maar op zich is dit simpel op te lossen door het kwastje langs de spons te halen. De kleur is mooi koel en blijft gedurende de dag zitten als een huis. Het aanbrengen vergt even wat oefening, maar zodra je dat onder de knie hebt, werkt het super snel. Ik ben fan!

L’Oréal Unbelieva’Brow is verkrijgbaar bij o.a. Kruidvat en Bol voor €17,99.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *