Nagellak

Pink Gellac | Ultra Matte Topcoat

Als een kind zo blij was ik toen Pink Gellac afgelopen week met een vernieuwde matte topcoat kwam. Een matte look kan echt een hele toffe aanvulling of variatie zijn op je manicure en toen ik nog veel gewone nagellak droeg, gebruikte ik altijd die van Trind. Eéntje voor gellak had ik nog niet en dus kwam deze als geroepen. Maar… niet elke matte topcoat is mooi of werkt even prettig. Ik probeerde ‘m gelijk voor jullie en mijn ervaringen lees je in deze blogpost!

Ultra Matte, de intens matte finish voor een ultiem trendy look. Deze non sticky matte top coat geeft een geweldig matte look aan je nagels. Je brengt de Ultra Matte aan na iedere gewenste kleur en hard je in slechts 60 seconden uit onder de LED lamp. Deze geweldige matte top coat is non sticky en je bent direct na het uitharden ready to go!

Pink Gellac had al langer een matte topcoat, maar deze was voor veel mensen toch niet mat genoeg. Een goede zet van Pink om dus een Ultra Matte Topcoat toe te voegen aan hun collectie, want het is wel echt een mooie aanvulling op nagel- en gellak liefhebbers die veel variëren en graag eens iets anders willen dan shiny nagels. De topcoat is een beetje melk wit en de nagels glanzen nog bij het aanbrengen. Pas bij het uitharden in de lamp verandert de topcoat in een matte finish.

Mijn nagels zijn momenteel echt een ramp. Ultrakort en geen gezicht. Dus vroeg ik Dian (mijn oudste bonusdochter) of zij wilde testen en dat vond ze natuurlijk helemaal niet erg. Ze koos Elegant Taupe en Rosy Brown en dat bleek een prachtige combinatie! Beide kleuren worden iets lichter na het gebruik van de topcoat. Het geeft een prachtige zachte uitstraling. Gaaf!

Het lakken gaat prettig, maar vergt echt wel wat meer precisie dan een glanzende topcoat. Je moet secuur lakken, proberen het overal even “dik” aan te brengen en zorgen dat je alles meepakt. Een tip is om na het aanbrengen de lak heel even te laten “rusten” voor je je hand in de lamp doet. Op deze manier kan het goed levelen en voorkom je strepen. Het resultaat is echt prachtig en super mat. Ik heb ook geprobeerd een tweede laagje aan te brengen en dit kan in principe prima. Wel is het een vrij dikke lak, waardoor je dan meer een bolling krijgt.

De Ultra Matte Topcoat is wat mij betreft echt een aanvulling. Je kan er toffe creaties mee maken en variëren zonder dat het meteen super heftig wordt. Met deze Topcoat heeft Pink het echt heel goed gedaan, ik kan me voorstellen dat dit een favoriet voor velen wordt! Ik kreeg na het plaatsen op social media gisteren in ieder geval al super veel enthousiaste reacties!

De Ultra Matte Topcoat (15 ml) koop je voor €15,- in de webshop van Pink Gellac

 

1 thought on “Pink Gellac | Ultra Matte Topcoat”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *