Picture It

Picture It | Maart #2

Banner

Vandaag hebben we Picture It één dagje eerder! Morgen is namelijk dé grote dag en daar besteed ik natuurlijk ook wat aandacht aan. Dus, vandaar de Picture It een beetje te vroeg. Je zult ook zien dat ik lekker druk was de afgelopen weken, de foto’s zijn wederom schaarser dan normaal! Kijk mee naar de afgelopen twee weken door een Instagram filtertje!

1

Deze heerlijke combinatie droeg ik tijdens de dinershow twee weken terug. Wat ik op mijn nagels lakte, lees je hier Mijn schoonzusje verzorgt de make-up voor de bruiloft en kwam langs om wat dingen te proberen. Uiteindelijk wordt het heel wat anders dan wat ik normaal draag!

2

‘s Avonds had ik een speciaal bier-proeverij met mijn collega’s. Erg leuk én lekker. Ik ben geen bierdrinker, maar dit was zeker het proberen waard. ♥ Waarom ik zo van mijn aanstaande hou haha. Ze liet haar wenkbrauwen vorige week harsen en moest dat even melden in de comments bij deze Wedding Wednesday.

3

Bezig met een leuke DIY voor de bruiloft. Helaas pakte het toch niet helemaal zo uit als ik wilde. Misschien dat ik het nog ga proberen, maar dat zie ik nog even.  Zaterdag de 22e werd ik overvallen door mijn lieve vrienden voor ons vrijgezellenfeest. Tussendoor had ik even quality time met mijn liefste vriendinnetjes die speciaal uit het midden van het land kwamen voor het feest. Zo lief!

4

‘s Avonds kwam de groep weer samen en dronken we cocktails bij de Mexicaan in Hollum. Een klein verslagje kun je hier lezen!  De weersvoorspellingen zien er goed uit, hopelijk zet het door tot in ieder geval dinsdag. Als het maar droog blijft! Duimen jullie mee?

De volgende Picture It zal was vol zitten met sneak peaks van onze bruiloft en huwelijksreis! Wil jij op de hoogte blijven? Volg me dan op Instagram!

handtekening

5 thoughts on “Picture It | Maart #2”

  1. Hoe leuk allemaal! En wat het weer betreft zit het waarschijnlijk wel goed morgen. Heel veel plezier en probeer er zoveel mogelijk van te genieten morgen. Lieve groetjes Mandy.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *