Lifestyle Winactie

Stylish én sustainable met de FLASKE Bottle (+ win!)

Gisteren, op International Environment Day, kwam mijn nieuwe Flaske Bottle binnen. Inmiddels weten we allemaal dat plastic flesjes eigenlijk niet meer kunnen. Daarom kiezen steeds meer mensen voor een herbruikbare water fles. Ik drink gedurende dag heel wat water en met de watertap bij ons op school wordt dat nog aantrekkelijker gemaakt. Die watertap heeft heerlijk gekoeld water en hoe fijn is het wanneer dit gedurende de dag lekker koel blijft!? En fashionable en tegelijkertijd “cool” mijn water drinken is natuurlijk extra fijn. Vandaag laat ik mijn nieuwste Flaske zien én kun je er eentje naar keuze winnen!

Over FLASKE

FLASKE biedt een unieke selectie van milieuvriendelijke On-The-Go producten zoals de rvs drinkfles, de thermobeker, een food pot en diverse accessoires. De herbruikbare waterflessen en koffiebekers zijn gemaakt van roestvrij staal dat dranken tot 12 uur warm en tot 24 uur koud houdt. De producten zijn er in verschillende kleuren en patronen. Van strak matzwart tot levendig geel of een bloemenprint. De FLASKE thermosfles is zelfs verkrijgbaar in verschillende maten van 260 tot 1000 ml, perfect voor onderweg, sporten of zomerpicknicks.

Met je aankoop steun je ook nog eens schonere oceanen. FLASKE doneert namelijk 10% aan the Ocean Clean Up. FLASKE verspilt helemaal niks. Zo is er in de webshop ook een ‘Tweedekans’ sectie waar FLASKES verkocht worden die een klein deukje of schoonheidsfoutje hebben.

 

FLASKE Flower Power – €29,95 (500 ml)

Perfect voor zomers op het strand, onderweg met een picknick of heerlijk op de camping. Onze thermosflessen gaan overal mee naar toe! Met het zomer in zicht koos ik daarom ook voor een zomers en kleurrijke print. De FLASKE Flower Power komt uit de bloemenserie. Naast de bloemenserie is er bijvoorbeeld ook nog een regenboog serie (met prachtige matte gekleurde flessen), een wilde serie (hallo natuur), mono serie en nog veel meer. Voor iedereen dus genoeg keuze!

De fles houdt het gekoelde water gedurende de dag écht goed koud. Nu red ik op school nooit een hele dag met het water en vul ik gedurende de dag mijn fles bij. Als we onderweg zijn nemen we vaak wel de FLASKE mee met nog meer flessen en dan is het water echt nog heerlijk koel ne een paar uur in de rugtas. Ideaal! Tijdens een middag 10-minuten gesprekken op school heb ik de fles ook al eens met thee gevuld. Zo had ik warme thee binnen handbereik zonder dat ik van mijn plek hoefde. Handig!

Het wordt overigens afgeraden om de producten in de vaatwasser te doen. Dit vind ik een klein minpunt, maar geen onoverkomelijk probleem. Leuk vind ik verder dat beide producten, maar vooral de Bottle tof wordt verpakt in een zakje én mooie koker. Daardoor is het ook nog eens een gaaf product om cadeau te geven.

Ook enthousiast geworden? Dat snap ik! En dus ga ik jullie ook blij maken! Eén van jullie mag namelijk zelf een FLASKE uit de webshop kiezen! Wat je daarvoor moet doen? Dat lees je hier onder!

Maak kans op een FLASKE Bottle naar keuze! 

 Volg You Nailed It via één van onderstaande media. Jij mag kiezen welke! Elk gevolgde media is 1 extra kans.
– Facebook
– Instagram
– Twitter
 Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je meedoet en welke stappen je genomen hebt. Zorg er voor dat je een geldig mailadres invult als je via m’n blog reageert, zodat ik contact met je kan opnemen indien je gewonnen hebt.

Voorwaarden:

Winacties lopen altijd op mijn verschillende social media zoals in de voorwaarden van elke winactie wordt vermeld. De FLASKE winactie loopt t/m 20 juni 2020. De winnaar wordt na afloop gecontacteerd via email en/of social media en wegens privacy redenen niet openbaar bekend gemaakt. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur, dan wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Doe je mee met de winactie, lees dan ook even mijn disclaimer door.

 

50 thoughts on “Stylish én sustainable met de FLASKE Bottle (+ win!)”

 1. 😍Wauw! Ja, ik wil wel zo’n gaaf Flaske winnen! Het ziet er heul tof uit! Goed voor het milieu: lekker herbruikbaar én ook Ocean clean up steunen, heul cool! Daar wil deze biologiejuf wel mee voor de klas staan 👍🏼
  Als ik win, ga ik naast herbruikbare boterhamzakjes ook Flaske promoten.
  Zoals je weet, ben ik niet zo’n nagellaktype, dus ik ben blij met een winactie als deze en doe ik heul graag mee! Ik volg jouw Younailedit op Instagram en Facebook. Liefs, 😘
  Liefs,

  1. Ik volg je al via Facebook en nu ook via Instagram!

   Echt een super prijs om te winnen. Ons eerste kleintje kan ieder moment geboren worden. Zo’n hippe fles is met een kleintje ideaal voor onderweg, zodat we altijd warm water voor het flesje hij ons hebben.

 2. Met dit warme weer moet je wat meer drinken. Dat vind ik nog wel een beetje lastig. Maar als er zoon kleurrijke fles op je bureau staat, kun je dat toch niet vergeten???
  Ik volg op Facebook en insta

  1. Jaaaaaa wat een mooie fles! En wat een mooie gedachte en doel zit hier ook weer achter :D In mijn nieuwe situatie is het goed om veel te drinken en laat ik dan wel van lekker koud drinken houden. Ik maak graag kans op deze prachtige fles die een goed doel steunt en je drinken koud houdt😍 Ik volg jou op Facebook en Instagram. Liefs Rixt

  2. Ik volgde je al op Instagram, FB en Twitter. Ik wil heel graag deze fles winnen! Het lijkt me ideaal dat ik de hele dag warme thee kan drinken of lekker koud water in plaats van dat de thee koud wordt en het water warm!

 3. Leuk. Voor op vakantie in onze camper altijd op zoek naar leuke blij makende dingen. Flaske zou dat zeker zijn.
  Ik volg je op Twitter, Facebook en Instagram!

 4. WAUW wat is dit toch een ontzettend mooie fles, ik doe dan ook super graag mee aan de win-actie! Wat fijn ook dat je zo’n duidelijke review hebt geschreven. Ik ben je gaan volgen op Facebook en op Instagram, nu maar hopen dat ik ook eens iets mag winnen want meestal heb ik daar niet zoveel geluk mee haha 🍀🍀🍀

  1. Van dit toffe patroon krijg je zelfs op een regenachtige dag als vandaag een zomers gevoel! Heel veel zin om m’n koffie hierin warm te houden en de vroege treinritten naar co-schappen net wat aangenamer te maken. Duimen!

 5. Zelfs nu ik thuiswerk, gebruik ik een flesje water. Deze zijn mooi en goed voor het milieu. Ik doe graag mee en volg je via FB.

 6. Ik probeer meer water te drinken. Deze mooie fles kan mooi mee naar het werk, een goede stimulans om meer water te drinken! Ik volg op FB en Bloglovin (loved/saved)

 7. Top, sleep nu overal toppers naartoe, maar die houden mijn water helaas niet koel. Lijkt me helemaal lekker als het straks weer heet is op de tennisbaan.
  Volg je op Facebook

 8. Leuke winactie en ik doe er graag aan mee. Ik werk in het onderwijs en dronk eerst veel te weinig tijdens het werken. Nu vul ik elke ochtend een saaie zwarte thermosfles met thee. Het werkt goed, maar ik ben wel toe aan een mooiere variant. Ik volg je via facebook en instagram.

 9. Als docent op de kapperopleinding wordt mijn koude drinken nogal snel lauw/warm.. Niet lekker natuurlijk met warm weer. Wanneer ik deze win hoeven mijn leerlingen mij niet meer uit te lachen met mijn bevroren flesjes water en kan ik voortaan fashionable koud drinken!
  Ik volg je instagram én facebook💞 Ik lees ook je blog📖

 10. Wat een prachtige thermosfles.
  En wat goed dat Flaske 10% van de jaarlijkse winst doneert aan The Ocean Cleanup. Fantastisch voor het milieu.
  Ik heb geen facebook , instagram en twitter, maar volg Bloglovin en heb geliked en geloved.
  Hopelijk kan dat ook om mee te doen.

 11. I would like to participate. I’ve liked on Instagram as talia_oneida and Twitter as @Talia09337134

 12. Zo een prachtige thermosfles heb ik nooit gezien….
  Het zal mijn rolstoelblad flink kleurrijker maken want zodra we weer naar buiten
  mogen moet ik altijd veel water bij me hebben……
  Ik geef het een hartje op je insta bij een foto van dit art., like ik dit art. als
  je er op jou fb. een art. van geplaatst hebt en op jou twitter account geef ik de tweet hiervan ook een hartje en dit art. save ik op bl..
  Op al je soc.med.k. volg ik je…

  Bl.: chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Insta.: @chucky2012

  Fb.: Ike Hassankhan

 13. Ik doe heel graag mee, vind de fles prachtig, de kleuren zijn echt schitterend 🤗🤗 Groetjes Anneliese 💛💛

  Alle stappen door gelopen 😃😃

 14. Volg je alleen op Facebook

  Doe graag mee. We gaan regelmatig een dagje weg/erop uit. Mis dan het drinken van een kopje koffie onderweg of een “cool” drankje. Deze flaske bottle lijkt mij echt ideaal. En ook nog eens een hip design.

 15. Super nice, zou hm heel graag winnen voor mn vrouw Hilde!

  Ik ben je gaan volgen op facebook (mn vrouw gebruikt ook mijn account) en zij volgt je ook op insta.

 16. Wat zullen mijn collega’s jaloers zijn op zo’n mooi flaske. Ik heb de actie gedeeld, dus wie weet doen ze ook mee.
  Ik volgde al op FB en Insta. Op twitter ben ik niet actief.

 17. Jaaa! Ik doe mee! Alles volgen natuurlijk ❤️ zulke mooie designs! Ik hoop echt dat ik win 😍😍

 18. Jeetje, wat een ontzettend vrolijk flesje. Dan word je toch superblij, elke keer als je daar een slok uit neemt! Ik ben nog een beetje nieuw op jouw blog, maar volg je via Facebook en Instagram.

 19. Kijk hier word ik nou vrolijk van! ik zou deze flaske heel graag winnen voor als ik straks weer met het ov naar het werk ga. Die stationskoffie is echt ranzig dus ik neem graag iets lekker warms van thuis mee. En in deze toffe fles blijkt het dus heerlijk warm! En natuurlijk helemaal super dat ik dan wat minder verspil want weggooien doen we al veel te veel! Nu nog een matching mondkapje ;)

 20. erg fijn een mooie herkenbare fles om mee te menen naar mijn werk in de gehandicapten zorg. kan ik naast mijn cliënten ook goed voor me zelf zorgen en goed drinken en mijn fles weer vinden tussen die van mijn collega’s

 21. Wat een mooie Flaske is dit. Ik doe graag mee om deze te winnen. Ik volg je op facebook en op Instagram en heb daar deze post geliked. Ook heb ik op Facebook als op Instagram gereageerd onder je bericht. Zo’n handige Flaske wil ik weel graag winnen.

 22. Ik doe mee! Wat een gave flessen!
  Ik kan nu al niet kiezen welke ik zou nemen. De knalroze is heel leuk, maar ook al die mooie bloemen zijn gaaf!

  Ik volg je op insta en facebook

 23. Deze bottle/fles ziet er echt heel mooi uit. Leuk om daar mijn water in mee te nemen.
  Maak heel graag kans. Like op Facebook, volg op Twitter en op Instagram.
  Nu maar duimen, want dat is het enigste wat ik nu nog kan doen.
  Oh ja, bij deze wens ik alle deelnemers veel succes toe.

 24. Duurzaam en ook nog eens uberhip! Precies waar ik al een tijdje naar op zoek ben. Ik maak dan ook graag van de gelegenheid gebruik om mee te mogen doen. Volgen doe ik via Facebook en Twitter.

 25. . Een bijzonder schooljaar waarin grenzen zijn verlegd en kansen zijn gepakt. Intensief en bewust. Het speciaalonderwijs gelijk 100% aan de slag en geslaagd zeg ik trots. Prachtig passend bij de te winnen fles. Over 3 weken zomervakantie en zo zou ik graag de bloemetjes buiten zetten…met de fles is dat ook letterlijk het geval.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *