Favorieten

Favorieten | Januari ❤︎ Druppies, Happy Socks, Brush Pennen en meer

De afgelopen weken heb ik weer kennis mogen maken met een heleboel leuke en nieuwe producten. December en vooral januari stonden echt in het teken van fijne, nieuwe ontdekkingen. Daarom leek het me leuk om deze met jullie te delen in een nieuwe favorietenpost. Ik deel mijn favorieten van de afgelopen maand, maar deze zijn zeker ook de komende maanden niet meer weg te denken, gok ik!

*Productnamen zijn klikbaar*

Gliss Kur Hair Repair Every Day Oil Elixir

Een heerlijk serum wat, bij goed gebruik, je haar niet extra vet maakt en het echt even die extra verzorging geeft in de punten. Groot pluspunt vind ik absoluut de heerlijke geur wat eigenlijk bijna de hele dag subtiel blijft hangen.

Nivea Micellar Shampoo

Over deze shampoos schreef ik al een lovende review en ik ben nog steeds super enthousiast. Deze grote flacons van Nivea bevatten micellaire shampoo die heel prettig werkt. Ze verfrissen, verzorgen en maken mijn huid goed schoon. Daarnaast zijn beide shampoos zacht voor de hoofdhuid, wat in mijn geval een enorme pré vind.

Sakura Koi Brush Pennen

In de boekhandel bij ons in het dorp ontdekte ik de Sakura Koi Brushpennen. Ik gebruik ze tijdens het studeren maar natuurlijk ook in mijn Bullet Journal. Ze werken erg fijn, hebben mooie kleurtjes en drukken niet door. Ik heb er inmiddels acht en wil er stiekem nog veeeeel meer!

Druppies Regenlaarzen

Wie zegt dat gele regenlaarzen alleen voor kinderen zijn? Ik ben super blij met mijn gele Druppies! Samen met mijn peuter stampen in de plassen, naar het strand zonder bang te zijn voor natte voeten en naar het bos zonder vieze schoenen naderhand. En zeg nou zelf, ze zijn toch super stylish?

Mac Studio Fix Fluid Foundation 

Na altijd foundation te hebben gebruik van “goedkope” merken en daar nooit helemaal tevreden mee te zijn, besloot ik eens advies in te winnen bij de Douglas. Uiteindelijk ging ik voor de MAC Studio Fix Fluid en ik heb eindelijk “mijn” foundation gevonden! Het fijnst vind ik dat hij op mijn vette huid gedurende dag gewoon goed blijft zitten en niet gaat glijden.

Happy Socks

Eerlijk? Eigenlijk vind ik Happy Socks echt veel te duur. Ja, ze zijn leuk. Ja, het zijn op het moment zeker mijn favoriete sokken. Maar ai, van die prijs word ik toch stiekem een beetje verdrietig. Toch zijn ze wel echt heel errug fijn en zijn de designs om verliefd op te worden. Wil je niet de volle pond betalen? Dan kun je altijd nog even kijken of je korting kunt scoren bij bijvoorbeeld de Bijenkorf, want ook die verkopen deze vrolijke sokken.

Burkely Vintage Shopper

Natuurlijk kan deze mooie tas niet ontbreken in mijn favorieten. Eind december kon je er al deze post over lezen en sindsdien gebruik ik de tas echt nog steeds elke dag. Hij is mooi, lekker ruim, super praktisch en draagt fijn door de brede schouderband en extra stoffen band die erbij zit. Ik ben nog steeds verliefd!

MUS Bullet Journal

Pris verraste mij met een Bullet Journal nadat ik al een paar keer had gezegd dat het me zo leuk leek maar “ik er eigenlijk geen tijd voor had”. Toch kocht ze hem voor me en daar ben ik nog steeds super blij mee. Heb ik er nu wel tijd voor? Nee, eigenlijk niet. Maar tijd máák ik er nu voor. Een paar avondjes per week even een half uurtje of uurtje tekenen en doodlen. Ik vind het heerlijk en is echt even een soort rustmomentje voor mezelf geworden.

Wat zijn jouw favorieten van dit moment?

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

2 thoughts on “Favorieten | Januari ❤︎ Druppies, Happy Socks, Brush Pennen en meer”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *