Favorieten

Blogs die een bezoekje waard zijn!

Large

Behalve dat ik dol op bloggen ben, lees ik ook graag blogs van anderen. De ‘grotere’ blogs als Vera Camilla, Teskuh, Miss Lipgloss en Beautygloss kennen de meesten wel. Toch beginnen de ‘kleinere’ blogs ook steeds meer mijn hart te stelen. Vandaag laat ik jullie zeven (beauty)blogs zien, die ik zelf (bijna) dagelijks bezoek en dus zeker een bezoekje waard vind! De één met aardig wat, de ander met minder volgers. Lees jij ook graag blogs? Lees dan zeker even verder!

Chica de Ahora

Chica de Ahora

Allereerst Chica de Ahora. Simone blogt voornamelijk over beauty en fashion en komt met verrassende onderwerpen. Zo besprak ze de outfits van Maxima tijdens de troonwisseling en brengt ze mooie modecollecties of -commercials onder de aandacht. Simone is kort en krachtig en dat is kenmerken voor Chica de Ahora. Verder is ze model en plaatst ze af en toe prachtige foto’s!

Birds and Beez

Birds and beez

 

Kimberly is de eigenaresse van Birds and Beez. Hier blogt ze voornamelijk over beauty (voor de buiten én binnenkant), maar ook andere onderwerpen komen aan bod. Haar blog leest lekker weg en is zeker een bezoekje waard!

Life By Rosie

Rosie

Rosie blogt op Life By Rosie werkelijk over van alles! Haar blog vind ik erg inspirerend. Sommige post raken hem precies op de goede plaats. Er komen mooie en interessante onderwerpen aan bod en ze vertelt je door verschillende ‘How to’s’ hoe je ‘Meer van je zelf kunt gaan houden’  of staat stil bij de kleine dingen. Af en toe komt er ook wat beauty voorbij en DIY’s zijn ook niet zeldzaam op Rosie’s blog. Verder ben ik dol op de Linkparty’s die Rosie elke zondag (dus ook vandaag!) organiseert op haar blog. Veel afwisseling dus, heerlijk!

Rokprinses

Rokprinses

Nicky van Rokprinses verdient zeker meer volgers dan dat ze nu heeft. Deze Belgische blogster schrijft voornamelijk over beauty en fashion. Dit doet ze met een heerlijke schrijfstijl en prachtige foto’s. Ze heeft een kritische blik, altijd goed! Haar blog heeft een eigen tintje wat kenmerkend is voor Rokprinses.

Oh Fashion

Oh Fashion

Oh Fashion richt zich niet alleen op Fashion, zoals de naam doet vermoeden. Evelien blogt voornamelijk over beauty en ze richt zich veel op betaalbare merken. eBay tips komen dan ook regelmatig voorbij. Oh Fashion heeft een flinke dosis schattigheid. Wat ik vooral zo leuk vind aan deze blog is dat het geschreven is als of Evelien lekker tegen je aan aan het kletsen is, super!

Koffieklatch

Koffieklatch

Koffie Klatch is een blog over ‘dagelijkse geneugten’. Geen beautyblog maar gewoon een heerlijk plek om te lezen over dagelijkse dingetjes. Ik ben zwaar fan van de schrijfstijl van Deborah. Niet ‘standaard’, het heeft bijna iets literairs of poëtisch. Neem een kopje koffie en ga lekker zitten bij deze blog. Als je eenmaal begint met lezen, stop je niet meer!

Jewelyz and Nails

Jewelyz

 

Last but not least Jewelyz & Nails van Mirjam. Op deze blog vind je voornamelijk nagellakswatches en nailarts. Super leuk. Jewelyz heeft een bepaalde lijn lopen op de blog. Vaak zie je de ene dag een swatch van een bepaalde lak, later komt hiermee nog een nailart voorbij, erg leuk! De nailarts zijn mooi, simpel en origineel. Voor een flinke dosis nailspiration ben ik hier aan het goede adres!

Wat zijn jouw favoriete ‘kleine’blogs?

24 thoughts on “Blogs die een bezoekje waard zijn!”

    1. Héy! Waw, ik lees zonet deze post en wat kom ik tegen?! Mijn blog wat een superleuke en aangename verrassing is! Geen idee dat ik toch een kleine aantal trouwe volgers begin te krijgen. Heel erg lief! Geeft me moed om verder te doen.

  1. Omg! Ik zat echt zo :O toen ik mezelf er bij zag staan, haha! Wat liefffff!! <3333 De andere blogs zijn ook erg leuk, degene die ik nog niet ken ga ik eventjes bekijken :D

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *