Fashion

Helemaal gelukkig de feestdagen in met mijn nieuwe tas van Burkely

‘Wauw, heeft de Sint je verrast met een nieuw tas?’ Dat is zo ongeveer de meest gehoorde opmerking over mijn tas de laatste dagen. De Sint was dit keer niet de gulle gever. Van Duifhuizen tassen en koffers mocht ik namelijk voor de feestdagen een nieuwe tas uitzoeken om te reviewen. En dat kwam heel goed uit! Ik vergaapte me aan al het moois in de webshop en koos uiteindelijk voor een mooie en tegelijkertijd praktische tas van Burkely.

Zoals je laatst al in de What’s in my bag kon lezen was ik op zoek naar een nieuwe tas. Ik gebruikte al enige tijd een rugtas omdat ik het prettig vind om veel ruimte te hebben naar mijn werk en studiemaar echt mooi vond ik ‘m niet. Eigenlijk wilde ik best of both worlds, een stijlvolle tas met veel ruimte, vakken én een laptopvak. Daarnaast wilde ik graag een lange schouderband om de tas te kunnen dragen over mijn schouder, maar tegelijkertijd eigenlijk ook een langere schouderriem om de tas bijvoorbeeld als crossbodytas te kunnen dragen. Je ziet, ik heb nogal wat eisen. Des te blijer was ik toen ik een tas vond die leek te voldoen aan al deze punten!

Al deze wensen vond ik namelijk in de Burkely shopper Jade. Deze prachtige mooie shopper is net even anders dan de standaard laptoptassen. Hij is stijlvol, heeft de mooie “lange” uitstraling van een shopper en heeft daarnaast onwijs veel opbergruimte. In het grote vak vind je een laptop vak, een groot vak met rits en verschillende kleine vakjes. Aan de voorkant zit daarnaast ook nog een ruim vak, wat écht ruim is doordat hij iets uitsteekt, met vakjes voor pennen, wat insteekvakjes. In dit vak is ook genoeg ruimte voor je telefoon, portemonnee en – in mijn geval – een klein toilettasje.

De tas is gemaakt van Split Hunter leer. Dit geeft de tas een stoere en tegelijkertijd stijlvolle look. De tas is nog wat stug, maar wordt naar gebruik steeds soepeler. Nu ik de tas even in gebruik heb, merk ik dat en vind ik ‘m nog fijner worden. Ik gebruik de tas dagelijks voor mijn werk en sleep daarin mijn laptop, notitieboek, agenda, etui en nog veel meer mee. Naar mijn studie prop ik daar ook nog mijn dikke multomap bij in. En dat past! Ik ben enorm blij met de lange schouderband waardoor ik ‘m over mijn schouder kan dragen, maar als ik naar mijn studie ga kan ik ook de lange schouderriem gebruiken omdat de tas dan echt wat zwaarder is.

Ik ben enorm blij met dit cadeautje voor de feestdagen. Op mijn werk en studie heb ik zó veel complimentjes gekregen over deze tas en meerdere malen de vraag gekregen waar ik deze gekocht heb of van welk merk hij is. Zo’n tas is natuurlijk ook een super tof cadeau om te geven en krijgen. Wie maak je niet blij met een prachtige tas die je outfit complimenteert tijdens Kerst of Oud en Nieuw? Mij in ieder geval wel, ik ben echt verliefd geworden op dit pareltje!

De Burkely shopper Jade kost €119,95 en dat is hij écht dubbel en dwars waard. Je shopt deze en nog veel meer prachtige tassen bij Duifhuizen tassen en koffers.

Hey, psssst. Morgen geef ik in samenwerking met Duifhuizen ook nog een leuk presentje voor jullie weg! 

BewarenBewarenBewarenBewaren

14 thoughts on “Helemaal gelukkig de feestdagen in met mijn nieuwe tas van Burkely”

    1. Klopt! Hij is lekker groot, maar dat was ook mijn wens omdat ik naar mijn werk altijd een hoop mee moet sjouwen en er natuurlijk het werk van de leerlingen in mee moet kunnen vervoeren. :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *