Picture It

Picture It | Januari ❤︎ Bullet Journal, nieuw leesvoer, gele laarzen en tentamens.

Ja mensen, ik leef nog! Door omstandigheden én tentamenweken as we speak moest ik noodgedwongen mijn blog even op een lager pitje zetten. En poeh, dat vond ik toch wel even lastig, aangezien mijn blog juist de laatste tijd enorm in de lift zit en het lekker loopt. Dan is het extra lastig om weer even een stapje terug te doen. De tentamenweek is bijna voorbij, maar ook de komende periode van mijn studie is enorm vol. De komende tijd zal het dus ook wat vaker wat stiller zijn. Maar, er liggen ook alweer een paar leuke blogjes in het verschiet, dus verwacht ook zeker wel wat fijn leesvoer de komende tijd. Goed, dat gezegd vond ik het natuurlijk wel leuk om even terug te blikken op afgelopen maand. De eerste van 2018 alweer! Kijk je mee?

Net als vorig jaar, hadden Pris en ik ook dit jaar in de Kerstvakantie een dagje samen. We hebben niet veel bijzonders gedaan. Wel lekker gewinkeld, gele laarsjes gekocht én zijn we heerlijk uit eten geweest. ❤︎ Pris en Isa gingen samen een dagje naar Leeuwarden voor een nieuwe bril en bij de boekhandel nam ze twee cadeautjes voor me mee. Een nieuw boek én een Bullet Journal. Super lief! ❤︎ Eindelijk waren er weer mooie gerbera’s te koop!

Jippe is dol op muziek en de liedjes van Frozen zijn enorm favoriet! ❤︎ Oh, heimwee! M’n nagels zijn door stress op het moment echt rampzalig. Maar begin januari zagen ze er nog zo uit; gelakt met Essie Angora Cardi. En hoe fijn matcht die met mijn mooie vest! ❤︎ Liefde voor tuinbroekjes en liefde voor Mickey Mouse.

Ik ontving dit boek ter review en daar ben ik zo blij mee! Hij is van Asja Tsachigova en met haar “methode” viel ik al eerder langzaam aardig wat kilo’s af (die er toen ook af bleven). Dit nieuwe boek is een parel! Een review kun je hopelijk volgende week verwachten! ❤︎ Mijn pennen- en stiftencollectie breidt snel uit sinds ik werk met een Bullet Journal. Deze stiften van Koi zijn zo fijn! ❤︎ Pris is bezig in het nieuwe boek van Cynthia; Structuur Junkie In Spe en is razend enthousiast. En ik snap dat, dit (werk)boek is echt een aanrader!

Mooie luchten in Nes. ❤︎ Essie Sand Tropez! Ook zo’n fijn kleurtje. ❤︎ Werken bij de Starbucks en dat beviel eigenlijk super goed. Meestal werk ik op de NHL op woensdag, maar omdat ik ’s ochtends ook nog ergens anders heen moest, besloot ik te gaan zitten bij de Starbucks én was ik verrassend productief. Heerlijk!

In de Copyshop op de NHL verkopen ze zulke leuke kaartjes. Ik zou ze allemaal wel mee willen nemen. ❤︎ Terwijl ik hard aan het werk was, kreeg ik van Pris jaloersmakend foto’s vanaf het strand. Samen met Jippe was ze lekker over het strand aan het wandelen en deze foto vind ik zo leuk! ❤︎ Van een vriendinnetje kregen we Happy Socks cadeau, zo leuk!

Ditzelfde vriendinnetje paste een ochtendje op Jippe. Ze werkt bij de politie en samen gingen ze een kijkje nemen op het bureau. Jippe heeft genoten! ❤︎ Van Perditi kreeg ik deze prachtige Cure Bangle. Hij is zo simpel maar zo mooi! ❤︎ Voor het eerst liet ik eens een goede (kleur) foundation aanmeten. Het werd de Studio Fix Fluid van MAC en ja, hij is écht heel fijn en elke euro waard.

Van Smartphonehoesjes kreeg ik een enorme goodiebag opgestuurd met allemaal fijne gadgets voor mijn telefoon. Een unboxing staat ook nog in de planning! ❤︎ Match made in heaven, de Apple Watch en Happy Plugs zó blij mee! ❤︎ Vorige week ging ik een ochtendje met Dian naar Leeuwarden om de open dag op het MBO te bezoeken. Daarna hadden we nog even tijd om te winkelen, super gezellig. Grappig, nadat ik deze foto plaatste kreeg ik zó veel reacties dat “mijn dochter zo op mij leek”. Dat doe ik dan toch best goed, als “stiefmoeder”. :’)

M’n to-read pagina in mijn BuJo. Vinden jullie het leuk als ik eens een blogje wijd aan mijn Bullet Journal? (Ik ben absoluut geen pro overigens.) ❤︎ In de boekhanden in ons dorp liep ik per toeval tegen het allernieuwste boek van Jojo Moyes aan. Deze was net die dag uitgekomen en lag gewoon op Ameland al in de winkel, hoppa! Dit is het derde deel over Louisa Clark (Me Before You). Ik ben benieuwd! ❤︎  Afgelopen week was de lucht compleet roze gekleurd. Garantie voor mooie plaatjes!

Tja, en de afgelopen week zag er voornamelijk zo uit. Studeren, studeren en studeren. Dat is soms een behoorlijke opgave met een peuter. Maar, I did it! Het tentamen waar ik zo hard voor aan het leren was, heb ik gisterenavond gehaald! Yay!

Februari, wees alsjeblieft een klein beetje rustiger, oke? ;) Oh, en wat meer zon erbij zou ook veel goeds doen.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

11 thoughts on “Picture It | Januari ❤︎ Bullet Journal, nieuw leesvoer, gele laarzen en tentamens.”

  1. Goed om te horen dat je nu een goede foundation kleur hebt. Er gaat niks boven goede make-up. Want als je er goed uitziet voel je je ook goed😊 klinkt als een lekker drukke maand en de bangle die je hebt gekregen staat je prachtig!

    1. Oh wat lief, dank je! Schijn bedriegt hoor! Op het moment zijn het afgekloven stompjes. Maar als nagelstyliste kan ik een hoop. 😂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *