Favorieten

Who To Follow | Favoriete blogs van dit moment

Fotor1211171629

In Who To Follow laat ik één keer in de zo veel tijd personen zie die het volgen waard zijn. Dit kan zijn via Instagram, YouTube, een blog etc. Vandaag laat ik jullie mijn favoriete blogs van het moment zien, klein én groot. Benieuwd welke blogs zeker een bezoekje waard zijn? Lees dan verder!

The Beauty Assistant

  Thebeautyassistent

Marloes blogt op The Beauty Assistent over beauty, fashion, food en lifestyle. Haar artikelen zijn afwisselend, van goede kwaliteit en lekker geschreven. Ook haar foto’s en looks zijn leuk en haar filmpjes gezellig.

Pocket Full Of Polish

pocketfullofpolish

Pocket Full Of Polish is de blog van Eline, wie vaste beautyblog lezers ook wel kennen als ‘de stagiaire van BeautyLab’. Haar swatches zijn zo adembenemend mooi dat ik elke keer weer kwijlend achter de computer zit. Eline fotografeert de nagellak echt perfect. Daar kan ik nog veel van leren!

Lotte Loves Beauty

LLB

Opgestaan met een rothumeur? Bezoek de blog van Lotte. Op de één of andere manier maakt zij (en haar filmpjes) me altijd zo vrolijk. Lotte straalt zo veel vrolijkheid uit en ik moet altijd om haar lachen. Behalve dat Lotte leuk is maakt ze ook nog eens prachtige posts, geweldige foto’s en prachtige ooglooks. Haar ooglook van afgelopen week is één van mijn favorieten.

Jennie from the Blog

jennie

Jennie from the Blog (alleen de naam al!) is een heerlijke ‘van alles wat’ blog. Veel lifestyle en fashion en sindskort ook beauty. Ik ben gek op de outfits van Jennie en haar berenmuts vind ik fantastisch. Jennie schrijft, net als Lotte, met veel positiviteit. De passie voor bloggen straalt er echt van af. Jennie from the Blog is gewoon een heerlijk ‘tijdschrift’ wat je doorbladert met een kop thee op de bank.

Beauty Cloud

BeautyCloud

Anneloes blogt op Beauty Cloud voornamelijk over beauty (goh). Haar lay-out vind ik al helemaal super en haar manier van schrijven en fotograferen ook. Anneloes wisselt veel af tussen allerlei soorten make-up in verschillende prijsklasses. Haar reviews zijn eerlijk en doordacht, daar houd ik van!

Miss Craftsy

misscraftsy

Miss Craftsy is een leuke eigentijdse lifestyle blog met een hoop DIY’s en food. En laat ik daar nou net dol op wezen! Ook behandelt ze af en toe een stukje beauty. Joyce is afgestudeerd aan de UVA Corporate Communicatie. Dat media en schrijven haar passie is, is vrij duidelijk. Haar artikelen lopen lekker, lezen makkelijk weg en zijn origineel. Fijn!

A Cup of Life

a cup of life

Als laatste nog zo’n heerlijke spring in het veld; Shifra. Lekker gek, vrolijk en met geweldige ideeën. Haar DIY’s zijn mijn favoriete artikelen. Zo schreef ze van de week over haar eigen gemaakt Rudolph Jumper. Shifra schrijft verder over van alles, maar al haar artikelen vind ik super origineel. Dat kan ook bijna niet anders als bijna-afgestudeerd journalist!

Dit zijn mijn favoriete blogs voor nu! Wat is jouw favoriete blog?

handtekening

22 thoughts on “Who To Follow | Favoriete blogs van dit moment”

  1. De blogs van Eline en Anneloes volgde ik al! Die van Eline vanwege de mooie nagellak swatches! Woow.

    En Anneloes volg ik omdat ik haar een hele leuke meid vind (heb haar mogen ontmoeten bij de Demak’up dag) en omdat ik haar schrijfstijl erg leuk vind! :D

  2. Aahhhh, you are só sweet. :) Dankjewel! Ik word er altijd heeeel erg verlegen van (echt, je moet me nu rood op de bank zien zitten), maar ik vind het bovenal ontzettend lief! Er zitten trouwens nog heel veel blogs tussen die ik niet ken. Enkel Lotte Loves Beauty kende ik! Leuk, de sites staan al open om er even tussendoor te neuzen. :) Liefs! X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *