Nagellak Winactie

Winnen | Nagellak pakket van L’Oreal! – GESLOTEN!

blogbanner-5

De ene winactie is nog niet afgelopen en de volgende staat alweer klaar! Vandaag maak je kans op een tof nagellak pakket van L’Oreal! Wat je kunt winnen en hoe je daar kans op maakt, lees je verderop!

2016-02-06 16.18.41

L’Oréal heeft verschillende soorten nagellak. De toppers onder de L’Oréal lakken zijn toch wel de pareltjes uit de Infallible Nail lijn. Deze lakken werken met een 2 stappen systeem waardoor het extra goed en lang blijft zitten. Allereerst breng je de kleurlak aan. Deze bevat ‘Flex-hars’ wat zorgt voor een sterke hechting. Hierna lak je stap 2, de topcoat, over de lak. Deze zorgt voor een diepe kleur en een sterke glans. De lak kristalliseert de basis waardoor een supersterk oppervlak ontstaat. Door de combinatie van deze twee belooft de lak zo’n 10 dagen te blijven zitten! Verschillende bloggers hebben deze lak al geprobeerd én zijn super enthousiast!

2016-02-06 16.16.27

Je maakt kans op de kleur Keep Magenta, een fantastische felroze kleur die natuurlijk uitermate geschikt is voor aankomend voorjaar. Verder maak je kans op de klassiek rode kleur Forever Burgundy. Deze kleur kan altijd en staat iedereen!

2016-02-06 16.23.05

Naast deze twee mooie kleuren zit er in het pakket ook de La Manicure Diamond Force basecoat. Deze is speciaal voor zwakke nagels en bevat calcium, die zwakke, gespleten en zachte nagels harder maakt.

2016-02-06 16.22.07

Wat moet je doen om kans te maken? 

♥ Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je meedoet. Zorg er voor dat je een geldig e-mailadres invult!
♥ Volg You Nailed It via Bloglovin’
♥ Like Drogistplein op Facebook

Meedoen aan deze winactie kan t/m 4 maart. Hierna wordt per e-mail contact opgenomen met de winnares! Succes!

x Lisanne

PS. Alleen dit weekend maak je nog kans op het My Cape Is In The Wash setje! 

15 thoughts on “Winnen | Nagellak pakket van L’Oreal! – GESLOTEN!”

  1. Wat een mooie actie en wat een prachtige kleuren <3 Ben dol op nagellak . Ik loot graag mee. Ik volg je op bloglovin en ben fan van Drogistplein op FB. Bedankt voor de kans. Ik begin alvast met duimen . Fijne dag, Liefs, Eva

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *