Winactie

Winnen | 3 x €25 shoptegoed bij GSMpunt! – GESLOTEN!

blogbanner

Vergeet alle ‘dertien in een dozijn’ telefoonhoesjes-shops! We kennen inmiddels die webshops wel, die allemaal dezelfde afgezaagde hoesjes verkopen. Maar hier is GSMpunt! Eindelijk een webshop met originele, kwalitatief goede en veel verschillende hoesjes en andere accessoires voor smartphones en tablet. Vandaag mag ik drie (!) van jullie blij maken met €25,- shoptegoed! 

Schermafbeelding 2016-02-17 om 20.21.48

GSMpunt heeft een breed scala aan allerlei hoesjes in verschillende prijsklassen. Zo heb je al een hoesje voor €7,95, maar vind je ook bijzondere exemplaren voor €79,95. Al eerder schreef ik bijvoorbeeld een review over mijn waterdichte case, die ook uit hun shop kwam. Daarbij hebben ze hardcases, flip-covers, bookcases en nog veel meer. De foto hierboven is slechts een fractie van het uitgebreide aanbod hoesjes voor bijna elk merk smartphone. Ze hebben zelfs al verschillende cases voor de nieuwste Samsung Galaxy S7!

Schermafbeelding 2016-02-17 om 20.38.51

Naast hoesjes verkoopt GSMpunt ook een grote hoeveelheid accessoires. Zo vind je er verschillende tablethoezen, powerbanks van goede kwaliteit, bluetooth speakers, Monster headphones, statieven en nog veel meer! De te winnen €25,- stoptegoed kun je dus zeer goed en uiteenlopend besteden!

Wat moet je doen om te winnen?

♥ Laat een reactie achter dat je meedoet op Facebook of onder aan dit bericht. Vermeld er ook bij wanneer je stappen heb ondernomen om extra kans te maken. Zorg er voor dat je een geldig email adres in vult of dat ik je kan bereiken op je Facebook-account!
♥ Like You Nailed It op Facebook

Extra kans maken?

♥ Volg You Nailed It op Bloglovin’

De winactie loopt t/m zondag 6 maart. Na de  tijd worden de drie winnaars per email of Facebook gecontacteerd. 

x Lisanne

younailedit.net.jpg

13 thoughts on “Winnen | 3 x €25 shoptegoed bij GSMpunt! – GESLOTEN!”

 1. Ik doe graag mee hoor. Ik volg je via bloglovin en FB. Een nieuw hoesje kan ik altijd gebruiken en een oplader is ook nooit weg.

 2. Ik doe graag mee met de winactie. Binnenkort komt er een nieuwe telefoon en dan vind ik het wel leuk om daar een mooi hoesje omheen te doen.
  Ik volg je op Bloglovin en op Facebook.

 3. Ik doe graag mee want dat komt ontzettend goed van pas. Het hoesje van de telefoon moet eigenlijk vervangen worden en een nieuwe oplader kan ook geen kwaad. ?
  Kortom, ik maak graag kans.

 4. yeahhhh ik ben hard toe aan een nieuw hoesje en waag graag een kansje!
  Ik like op facebook en heb de winactie daar ook gedeeld.
  duim duim duim. fijne zondag en groetjes van Riekie

 5. Ik doe mee. Altijd wel wat leuks te vinden voor mijn tel.
  Misschien ook wel een waterdichte hoes kopen om in Griekenland mooie foto’s te maken onder water. :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *