Winactie

Winnen | OPI I Vant To Be A-Lone Star + andere nailgoodies. – GESLOTEN!

winactie banner

Zoals jullie gisteren hebben kunnen lezen heb ik een prachtige mooie ijsblauw/grijze lak van OPI aan mijn stash kunnen toevoegen. En toen kwam ik er achter dat ik deze mooie winterse lak al in mijn collectie had! Auch, dat was een beetje dom. Maar hey, ik ben de beroerdste niet. Daarom heb ik besloten om iemand anders blij te maken met deze lak. Wat je precies kunt winnen en hoe? Dat lees je in deze post!

2014-09-30 14.23.39

Wat kun je winnen?
De prachtige I Vant To Be A-Lone Star, die je gisteren al uitgebreid kon bewonderen. Verder zal ik in het pakketje wat andere leuke nailgoodies verzamelen om hiermee je collectie te kunnen uit breiden.

2014-09-30 14.23.47-2

Wat moet je doen?
Heel simpel! Volg mij op Bloglovin’ en laat een reactie achter onder dit artikel zodat ik weet dat je meedoet! Zorg er voor dat je een geldig email adres invult, zodat ik je kan bereiken, mocht je gewonnen hebben.

De winactie loopt t/m 27 oktober 2014. De winnaar wordt willekeurig gekozen en gecontacteerd via de mail. Succes!

 photo handtekeningYNI_zpscf0330c7.jpg

41 thoughts on “Winnen | OPI I Vant To Be A-Lone Star + andere nailgoodies. – GESLOTEN!”

 1. Mooi nagellakje, ik zat er gisteren ook al vol bewondering naar te kijken :) Leuk dat we hem nu kunnen winnen! Ik volgde je trouwens al via Bloglovin’ :)

 2. Ik had het al gelezen ja, echt een heel mooi kleurtje!!!:) Ik doe graag mee voor een kansje op dit prachtige lakje… hihi lief dat je er ook nog wat andere nageldingetjes bij weggeeft….
  Ik volg je natuurlijk op fb en bloglovin:):) Groetjes ilse

 3. Ohhh wat leuk, ….deze kleur is heel erg mooi en ik ben dol op verrassingen…
  ik doe erg graag mee, en volg je al een tijdje via bloglovin….
  groetjes petra

 4. Bummer dat je hem al had, maar leuk dat je er een winactie van maakt! Ik vind het echt een prachtig kleurtje dus ik doe graag mee! Ik volgde je al op Bloglovin :) Liefs!

 5. Ik zei het nog bij de swatch; spijt als haar op mijn hoofd dat ik dit lakje toen niet heb meegenomen. Dus ik doe echt heel graag mee! Ik volg je op Bloglovin’ en heb daar je bericht geliked <3 Fingers crossed voor deze beauty!

 6. Waauw, wat een mooi kleurtje !
  Haha, dat je ‘m dubbel had gekocht, oeps. Nou ja, ik weet zeker dat je iemand anders er ook heel blij mee kan maken. Ben ook benieuwd naar de andere goodies haha. Ik doe zeker mee !

 7. Ooh, ik wil graag mee doen! Heb zelf compleet mis gegrepen bij de Big Bazar. :( Zou leuk zijn om zo toch nog een mooi lakje te bemachtigen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *