Winactie

Winnen | 2 x ‘My cape is in the wash’ setje! – GESLOTEN!

blogbanner-10

Liefde op het eerste gezicht was het, toen ik deze zwarte trui tegenkwam. Online had ik ‘m al een aantal keer voorbij zien komen en ze verkopen de trui ook bij Carpe Diem, hier op het eiland. Toen ik er ook nog een matchende muts bij vond, was het feest helemaal compleet. En nog leuker…. Vandaag mag ik twee van jullie blij maken met zo’n zelfde setje! Hoe dit in zijn werk gaat, lees je in deze post!

2016-01-16 15.05.03

Wat kun je winnen?

Dit onwijs leuke My Cape Is In The Wash setje! Een stoere trui met daarbij een dito muts. De muts is groot favoriet bij ons thuis, we hebben ‘m zelfs in meerdere kleuren. Hij is gemaakt van tricot stof, waardoor hij perfect aansluit en goed blijft zitten. De trui gaat van maat 80 tot 110 en is hier nog iets te groot, maar ik kan niet wachten tot Jippe ‘m aankan!

my cape is in the wash

Wat moet je doen om kans te maken?

Laat een reactie achter met daarin de genomen (extra) stappen. Vermeld daarin ook de gewenste maat (80 t/m 110).
Volg You Nailed It via Bloglovin’
Like de Facebookpagina van You Nailed It

Extra kans maken?

Deel deze winactie openbaar met je vrienden op Facebook door middel van het knopje ‘delen’ onderaan deze post. (+ 1 entry)
Deel deze winactie met je volgers op Twitter. Klik hier om te tweeten! (+ 1 entry)

2016-01-16 15.04.40

De winactie loopt t/m 14 februari. Na afloop worden de twee winnaars willekeurig gekozen. Zorg er voor dat je een geldig email adres invult, anders kan ik geen contact met je opnemen! Succes!

x Lisanne

8 thoughts on “Winnen | 2 x ‘My cape is in the wash’ setje! – GESLOTEN!”

  1. Wat een geweldig shirtje! Ik zou deze vast graag voor onze baby willen winnen, maat 80 dus! Ik heb de winactie ook gedeeld via twitter. Wat een heerlijk stoer shirtje.
    Liefs

  2. Wat een superleuk setje! Kan ook prima voor een meisje toch? :p Freya draagt nu maat 74, dus maat 80 zou perfect zijn. Kan ze er nog in groeien :) Echt een hele leuke winactie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *