Beauty

Voordelig naar de sauna | Ontvang je tweede kaartje gratis!

blogbanner-3

Quality time met je partner, man, vrouw, beste vriendin of moeder is zo nu en dan heel belangrijk. Even terug schreef ik al een blogpost met tips over me-time organiseren aan huis. Maar, soms is het natuurlijk ook erg lekker om er echt even tussen uit te gaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van een dagje heerlijk relaxen in de sauna? Vandaag heb ik een hele leuke én voordelige tip voor jullie! 

2016-01-28 15.36.36

Ook toe aan een dagje ontspanning? Genieten van een heerlijke massage of een relaxed dagje sauna? Dat kan! Bij aankoop van twee Palmolive-producten naar keuze, krijg je het tweede kaartje voor een saunabezoek helemaal gratis.

Deze unieke sauna actie is o.a. geldig bij Thermen Bussloo, Holiday Schiedam, De Wellnessboot, De Zwaluwhoeve en nog veel meer relaxte sauna’s en thermen in Nederland. Via SpaOnline.com kun je verschillende spa’s in Nederland en België met elkaar vergelijken en je kunt dan ook gelijk boeken. Nog leuker is natuurlijk dat je nu het tweede kaartje gratis kan krijgen!

Hoe werkt het?

Schermafbeelding 2016-01-31 om 11.33.08

Je koopt twee Palmolive producten naar keuze. Ga naar de speciale actiepagina van SpaOnline en kies een sauna en datum uit. Vul bij het bestellen dan de barcode in als kortingscode en voilà, je krijgt 50% korting bij aanschaf van twee kaarten!

2016-01-28 15.37.26

Palmolive heeft heerlijk bad- en doucheproducten voor elk moment. Vooral de Mediterranean Moments met argan olie is een grote favoriet van mij. De geur is heerlijk, blijft lekker hangen en de douchegel voelt prettig aan. Je slaat dus twee vliegen in één klap als je het mij vraagt! Je hebt twee heerlijke doucheproducten én je ontvangt je 2e sauna kaartje gratis!

Wanneer je niet kunt wachten en nú alvast gebruik wilt maken van deze 1 + 1 gratis actie, heb ik speciaal voor tien van jullie een leuke kortingscode. Wanneer je deze gebruikt, krijg je gelijk 50% korting op twee kaartjes voor een sauna naar keuze via de bovengenoemde actiepagina.

De code is YOUNAILEDIT357 en is geldig voor de eerste tien lezers die er gebruik van maken. Wees er dus snel bij!

x Lisanne

1 thought on “Voordelig naar de sauna | Ontvang je tweede kaartje gratis!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *