Plog it

Plog It! ❤︎ Meidendag in Utrecht, On Your Feet! en Vajèn knuffelen

Afgelopen weekend waren we bij mijn ouders om daar Kerst te vieren. We vertrokken op vrijdag richting Zutphen en zijn dinsdags weer naar huis gegaan. Aangezien we nog graag naar de musical On Your Feet! wilden, besloten we dit te combineren en gingen we zaterdag heerlijk een dagje naar Utrecht met Dian, die onze liefde voor musicals deelt. Het leek me leuk om jullie weer eens een dagje mee te nemen en te ploggen (photo-bloggen) voor jullie. Vandaag een gezellig verslag van ons dagje Utrecht!

We wilden vroeg richting Utrecht omdat we ook graag nog wilden shoppen. Jippe en Isa bleven bij mijn ouders en dus werd er ontbeten naast oma op de bank. ❤︎ We reisden over Arnhem en stapten daar over op de trein richting Utrecht. Dan zouden we even na half 10 op plaats van bestemming aankomen.

Zouden ja… Op de één of andere manier zijn treinen en ik geen goede combi, ik heb namelijk altijd pech. Door een seinstoring konden we niet verder dan Ede-Wageningen en strandden we daar op het station. Na een half uur steeds andere berichten te horen “Ja, de volgende trein gaat echt weer rijden” besloten we om te reizen via Amersfoort. Helaas waren we niet de enige met dit idee en hebben we een half uur als sardientjes in een blikje in de trein gestaan.

Om 11 uur kwamen we eindelijk aan in Utrecht en vonden we dat we wel een lekkere koffie hadden verdiend! We besloten even bij Starbucks te zitten, dat hoort er immers bij, en daar dronken we koffie en aten heerlijke taartjes. Zo, daarna konden we er weer tegenaan!

Die Kerstbekers van Starbucks zijn super tof! Ik wilde er eigenijk eentje meenemen voor mijn make-up kwasten, maar helaas ben ik dit vergeten. De Cookies & Cream taart was ook erg lekker, maar wel onwijs machtig! ❤︎ Na de koffie besloten we Hoog Catharijne in te gaan. We wilden eigenlijk lekker winkelen in Utrecht zelf, maar door de vertraging hadden we toch wat minder tijd omdat we ‘s middags ook alweer in het theater moesten zijn. We moesten ook nog wat Kerstcadeautjes kopen, want zoals je hier al kon lezen, begin ik daar altijd véél te laat mee.

Tegen het middaguur besloten we lekker te gaan lunchen. We aten bij The Burger Federation en hier koos ik voor een onwijs lekkere burger met brie. Dit is serieus één van de lekkerste burgers die ik ooit gehad heb. Aanrader! Pris had heerlijke zoete aardappel frietjes bij haar burger die ik stiekem inpikte, want ook die waren erg goed! ❤︎ Na het eten liepen we naar de enorme Kerstboom die in Hoog Catharijne staat.

Deze boom leende zich uiteraard uitstekend voor een paar mooie plaatjes. Iedereen stond er foto’s te maken, wat natuurlijk niet gek is, aangezien deze boom elke foto omtovert tot een feestelijk geheel. ❤︎ Ik moest nog foto’s maken voor de Duifhuizen campagne en dit was natuurlijk dé perfecte plek. Mijn Burkely tas week ook nu niet van mijn zijde. Ik ben er zo blij mee!

Na de lunch liepen we langzaam terug richting het station. Het was inmiddels iets rustiger bij de Lush en natuurlijk moest ook daar even geshopt worden. Eigenlijk wilde ik een nieuwe potje Lemony Flutter, maar helaas was die net uitverkocht. Daarom trakteerde ik mezelf op de overheerlijke lipscrub van de Kerstcollectie.

Ook kocht ik deze – véél te dure – douchegel van de Kerstcollectie. Ik kon maar niet slagen en vond dat ik mezelf dan maar mocht verwennen met deze heerlijk geurende glitter showergel. ❤︎ Om drie uur begon On Your Feeten dus liepen we tijdig richting het theater. Uiteraard moest ook daar even een vrolijke selfie gemaakt worden. ;)

Pris en ik zijn beiden enorme musical-liefhebbers en daar hebben we Dian ook mee aangestoken. Nadat we het programmaboekje en het Nederlandse cast-album op de kop hadden getikt gingen we de zaal in. We zaten op de eerste rij wat onwijs gaaf was. We genoten enorm van de show. De musical is écht heel erg mooi en keigoed. De muziek is prachtig en de cast is geweldig. Het verhaal wordt super mooi verteld en ik heb hier en daar echt een aantal traantjes gelaten. Verder swingde de musical vooral heerlijk en was het lastig om stil te blijven zitten. On Your Feet! is een absolute aanrader!

Dian, maar wij stiekem ook, is al jaren fan van Vajèn van den Bosch. Al sinds ze meedeed aan The Voice Kids, in Spangas speelde en in verschillende musicals speelde, volgt ze alles op de voet. Het leuke is dat ze al die jaren altijd de tijd heeft genomen voor Dian na shows en er zelfs regelmatig contact is. Via de app spraken we Vajèn even voor de show en zei ze dat ze na de show niet veel tijd had, maar ons toch graag even wilde zien. Na de musical konden we haar dus toch stiekem even zien. Voor mij was dit de eerste keer dat ik haar in reallife zag, wat natuurlijk super leuk was na de verhalen van Dian en Pris al die jaren. We hebben heerlijk even gekletst en incognito toch nog even een foto gemaakt van Dian en Vajèn samen. Super tof! Ik vind het zo bijzonder dat, zelfs nu Vajèn een stuk bekender is, ze altijd tijd blijft maken voor ons en zo heerlijk gewoon blijft.

Omdat we de matinee voorstelling bezochten, hadden we naderhand nog even tijd om even rond te neuzen. We kochten hier en daar nog wat Kerstcadeautjes en shopten nog wat. Dian trok haar nieuwe schoenen aan (en ik ben stikjaloers) en we aten heel decadent bij de McDonalds. We waren na deze dag ook inmiddels best een beetje kapot en dus besloten we lekker met de trein weer richting mijn ouders te gaan.

Gelukkig hadden we de terugweg niet zo’n pech en waren we na ruim een uurtje weer lekker thuis. We hadden een heerlijke dag met zijn drietjes en hebben onwijs genoten. Geshopt, genoten van een prachtige musical en als kers op de taart zelfs Vajèn nog even gezien! Zulke dagjes uit doen we eigenlijk veel te weinig. Na deze maanden is het natuurlijk weer even duur genoeg geweest en dus moet er weer even gespaard en bespaard worden. Maar van deze dag heb ik echt keihard genoten!

In het kader van besparen heb ik overigens nog wel een leuke tip voor je! We kennen allemaal de online kortingscodes voor webshops. Via E-Kortingscode heb je tegenwoordig letterlijk alle kortingscodes en acties bij elkaar. Van webshops tot musea. Dus zelfs wanneer je een dagje weg wilt, vind je hier de beste acties en kortingscodes om voordelig een dagje weg te kunnen! Ideaal! 

 

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

20 thoughts on “Plog It! ❤︎ Meidendag in Utrecht, On Your Feet! en Vajèn knuffelen”

  1. Wat een leuke dag! Utrecht centrum is toch maar een paar minuten lopen vanaf het station? Dat redt je toch makkelijk? Ik wil trouwens ook weer eens naar een musical.

    1. Achteraf had het waarschijnlijk best even gekund, maar omdat we 2,5 uur later alweer in het theater moesten zijn en nog even wilden lunchen hebben we voor de makkelijke weg gekozen. Kwartiertje lopen naar het centrum werd ons gezegd. Geen idee hoor, ben er niet zo bekend haha. Maar het was inderdaad een heerlijke dag! De musical is een enorme aanrader!

  2. Heerlijk dagje en wat onwijs lief van Vajèn dat ze die tijd voor jullie maakte. Ik ken haar idd van Spangas en vond haar daar heel erg leuk. On your feet wil ik ook nog steeds graag zien, hopelijk binnenkort!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *