Inspiratie

Last minute Kerstcadeautjes tips.

Confession: Ik koop altijd te laat cadeautjes. En het erge is, ik leer er nooit van. Ik wacht tot het laatste moment omdat ik het gewoonweg vergeet. Ernstig he? Gelukkig heb je tegenwoordig bij veel webshops supersnelle levertijd (zelfs hier op Ameland) en dus kun je deze week rustig ademhalen en nog prima wat cadeautjes in huis halen. Moet je, net als ik, nog Kerstinkopen doen? Dan geef ik je vandaag een paar leuke tips. Voor haar én hem! 

Goed, weet je? Eigenlijk zijn er gewoon een paar cadeaus die het altijd goed doen onder de Kerstboom. De truc is om, hoe niet-origineel dan ook, het toch in een originele vorm te gieten. Zo zijn een paar leuke sokken altijd goed, nog leuker wanneer dit Happy Socks zijn en ze in een leuke giftbox te koop zijn. Deze leuke sets zijn o.a. bij Twyst.nl te koop. Daarnaast is een goede giftset van The Body Shop leuk om te geven en krijgen. Het leuke vind ik, dat The Body Shop ook voor mannen een aantal toffe cadeausets heeft. Een mooi plaid of interieurdeken doet het vaak ook goed. Wij hebben dit zelf een aantal jaar geleden voor Kerst gekregen en ik vind dit serieus echt een leuk cadeau waar je misschien zelf niet zo snel aan denkt. Een lekker geurtje is ook een typisch Kerstcadeau. Nu is dit natuurlijk persoonlijk, dus met dit cadeau moet je wel oppassen. Ken je de persoon in kwestie goed of weet je dat hij of zij dit luchtje op zijn verlanglijstje heeft staan, dan kan het eigenlijk niet misgaan. Wil je een origineel cadeau wat zeker weten veel gebruik gaat worden, ga dan voor een leuke mok. Je hebt deze tegenwoordig in zo veel soorten en maten, dat je voor elke persoon wel een passend ontwerp kan vinden. Dat wordt sowieso een favoriet, wedden?! Persoonlijk ben ik zelf helemaal weg van mooie tassen. Ook dit is natuurlijk persoonlijk, maar met een tas kun je iedereen blij maken. Deze mooie shopper is super praktisch en classy tegelijkertijd. Tot slot vind ik mooie kantoorartikelen ook altijd een goed cadeau. Ga voor een mooie agenda of notitieboek en luxe pen. Beter kun je 2018 niet beginnen, toch?

Moet jij stiekem ook nog Kerstinkopen doen? En wat vind jij leuk om onder de Kerstboom te leggen of te krijgen? 

 

 

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

8 thoughts on “Last minute Kerstcadeautjes tips.”

  1. Toch blijft manlief een rampenplan!! Zo lastig om iets kerstigs voor hem te bedenken!! Toevallig dit jaar al een paar maanden in huis, een speciale uitgave van Stephen King’s ‘De Shining’ . Maar zo moet ik het ook doen.. al is het nog maar januari, als ik iets speciaals voor hem zie meteen in huis halen. (alleen is hij in februari jarig en dan is het lastig om het niet voor zijn verjaardag te geven ;-) )

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *