Nagellak

Pink Gellac | Luxe Starterset ♥︎ Premium Vogue Uncovered

Dat ik een enorme fan ben van Pink Gellac weten jullie inmiddels wel. Vaker wel dan niet prijkt er op mijn nagels een kleurtje van Pink en eigenlijk kan k niet meer zonder. Mijn nagels doe ik altijd met de kleine lamp en coats uit de LED Starterset waar ik erg tevreden over ben. Naast de LED Starterset heeft Pink inmiddels nóg een Starterset voor een nog luxere en makkelijkere gebruikservaring; de Luxe Startersets! Vandaag laat ik je zien wat er in de Premium Vogue Starterset zit en welke kleuren je daarbij krijgt!

De Premium Vogue Starterset

De Premium Vogue Starterset is verkrijgbaar in drie varianten. De Dynamic, Elegant en Uncovered. De starterset zit in een gigantische box met een mooie “Pink” uitstraling. De box is echt een stuk groter dan de LED M variant. Niet voor niets want deze set is nóg uitgebreider. Het verschil zit ‘m ten eerste in de lamp, deze is een stuk groter en heeft meer opties. Je kunt hierdoor alle vijf je nagels tegelijkertijd uitharden en daarnaast heeft hij een automatische timer van 30, 60 en 120 seconden. Verder bevat de set meer producten voor een nog completere manicure zoals vier kleuren, een cleaner, nagelriem olie, een remover en nog meer. Onderstaand een lijst van de exacte inhoud van de box, daarna zal ik per product de werkwijze kort uitleggen.

INHOUD:

♥︎ Pink Gellac Pro LED Lamp
♥︎ 105 Blush Orange 15 ml
♥︎ 166 Vintage Nude 15 ml
♥︎ 168 Elegant Taupe 15 ml
♥︎ 228 Creamy Mauve 15 ml
♥︎ Cuticle Oil 15 ml
♥︎ Primer 15 ml
♥︎ Base Extend 15 ml
♥︎ Ultra Shine Topcoat 15ml
♥︎ Cleaner 100 ml
♥︎ Remover 100 ml
♥︎ 50 Luxe Nail Wipes
♥︎ 3 Orange Woodsticks
♥︎ Nagelvijl 180-240
♥︎ Polijstblok
♥︎ Nagelwiel

Inhoud en werkwijze

Voorbereiden

Gellak blijft alleen goed zitten met de juiste voorbereiding. Gellak hecht namelijk het best op een schone en lichtgepolijste nagel. Hiervoor duw je eerst de nagelriemen lichtjes terug met de orange woodstick. Vervolgens polijst je de nagel met het polijstblokDoe dit nooit met een nagelvijl, je hoeft alleen maar lichtjes de glanslaag van de nagel te verwijderen. Hiermee verwijder je dode huid en creëer je gelijk een goede basis waar de lak op kan hechten. Na het polijsten kun je de nagels afnemen met een nail wipe met daarop een beetje cleaner. Zelf doe ik dit niet altijd, ik merk dat het afborstelen van het stof genoeg is, maar dit is per nagel verschillend. Tot slot kun je een dun laagje primer aanbrengen. Dit is vooral voor nagels waarop gellak slecht hecht. Het onttrekt vocht uit de nagel waardoor betere hechting mogelijk is. Primer kun je het beste alleen langs de randen aanbrengen, anders zal het verwijderen van de lak extra moeilijk gaan.

Nagels lakken

Na het voorbereiden van de nagels kun je gaan lakken. Je start met een dun laagje van de Base Extend. Deze base coat zorgt voor extra stevigheid en gaat natuurlijk verkleuring van de nagel tegen. Wil ik dat mijn gellak extra goed blijft zitten, dan breng ik zelf twee dunne laagjes aan. De base coat hard je 60 seconden uit in de Pro Led Lamp. Vervolgens breng je de kleurlak aan. Begin met een dun laagje. Uit ervaring weet ik dat de lakken van Pink over het algemeen in 2, soms 3 dunne laagjes volledig dekken. Na het tussentijds uitharden (weer 60 seconden per laag) breng je als laatste de Ultra Shine Topcoat aan. Dit zorgt voor een een prachtige glans en houdbaarheid. De topcoat laat geen plaklaag achter waardoor je good-to-go bent na het uitharden van de topcoat.

Verzorgen en verwijderen

Het leuke van deze set is dat het dus ook producten bevat die ná het lakken van belang zijn. Cuticle Oil kun je heel goed direct na het lakken van de gellak aanbrengen op de nagelriemen. Daarna het liefst elke ochtend en avond om de nagel en nagelriemen goed te voeden. Nagelriemolie kan echt verschil maken in de gezondheid van je nagels. De olie van Pink Gellac ruikt heerlijk naar amandel en is fijn verzorgend. Wanneer je klaar bent met je manicure is het niet de bedoeling dat je de lak eraf trekt (note to self). Gellak moet je er af weken met speciale remover of aceton. Dit doe je door de kleurlak er af te vijlen en de Remover in een watje te deppen, op je nagels te leggen en te omwikkelen met zilverfolie. Na minimaal 10 minuten weken kun je de lak verwijderen met bijvoorbeeld een bokkepootje.

De Uncovered Kleuren

Zoals ik al zei is de Premium Vogue set verkrijgbaar in drie varianten. Ik koos de Uncovered set omdat ik van neutrale kleuren houd en in de andere twee sets al kleuren zaten die ik al heb. Vintage Nude en Blush Orange stonden daarnaast hoog op mijn wishlist, dus die keuze was snel gemaakt!

105 Blush Orange

De perfecte nude kleur, dat is Blush Orange. Een frisse, dekkende natuurlijke kleur. Roze, maar wel met dat frisse van oranje inderdaad. Mooi!  Ik ben ook benieuwd hoe deze is als basis voor een French!

166 Vintage Nude

Vintage Nude is die andere perfecte nude kleur. Wederom dekkend, maar meer oudroze en daardoor iets opvallender. Love it!

168 Elegant Taupe

Nice! Een echte taupe kleur had ik nog niet! Elegant Taupe is een mooie, donkere en klassieke bruingrijze kleur.

228 Creamy Mauve

Wil je iets opvallender maar nog steeds klassiek en neutraal? Dan is Creamy Mauve perfect. Een paarsroze kleur die altijd kan, mooi!

Ervaring

Deze starterset is écht next-level. Dat ik tevreden ben over Pink Gellac was natuurlijk al bekend, maar de Premium Starterset maakt het allemaal nog net een tikkeltje beter. Een prachtige lamp waar je hand (of zelfs eventueel je voet) makkelijk in kan. De extra’s zoals het nagelwiel, de olie, de cleaner en remover maken de set meer dan compleet. Ik ben blij!

De Pink Gellac Premium Vogue Starterset kost €199,00 maar is nu verkrijgbaar met 30% korting waardoor hij nu €139,- is!

Hey psssst, Pink Gellac stuurde me niet één maar twee sets op! Dat betekent dat jij deze vanaf morgen ook kans kan maken op zo’n mooie set! Kom je morgen even terug? Je kan mij ook op verschillende social media volgen zodat je zeker weet dat je de laatste winacties niet mist!