Nagellak

Pink Gellac | Sustainable Gellak Manicure Set ‘Colour Splash’

De LED starter kit van Pink Gellac is inmiddels een bekende en heb ik ook al een aantal keer mogen laten zien op mijn blog. Pink Gellac blijft innoveren en steeds zoeken naar manieren om hun aanbod aan te scherpen en te verbeteren. Vandaar dat er nu – naast de klassieke LED starterskit – drie Limited Edition Sustainable Starter Kits verkrijgbaar zijn! Vandaag vertel ik je daar meer over!

Pink Gellac Sustainable Gellak Manicure Set

In deze tijd proberen we steeds bewuster leven, meer om het klimaat te denken en ons consumeren aan te passen. Steeds meer merken proberen zich hier ook aan aan te passen door hun verpakkingen aan te passen en te denken om plastic gebruik. Pink Gellac lanceert hier om de Limited Edition Sustainable LED Gellak Manicure Set. Pink Gellac wil gebruikers ervan bewust maken dat de producten niet getest zijn op dieren en cruelty free zijn. De verpakkingen van deze nieuwe sets zijn gemaakt van 100% recyclebaar papier! Naast dat het beter is voor het milieu vind ik persoonlijk de look van deze set erg gaaf en is deze sustainable uitstraling erg stoer en opvallend. 

De kleine LED M Starterset komt normaal gesproken met de standaard kleur Dynamic Pink, maar met deze Limited Edition kun je kiezen uit maar liefst drie varianten met elk een passende gellak kleur. De set is verkrijgbaar in Color Splash (met de kleur Ibiza Pink), Dashing Glaze (met de kleur Lipstick Red) en Neutral Sense (met de kleur Nude Pink). Ik ontving de Colour Splash variant.

Inhoud

De inhoud van deze starterkits verschilt – behalve de bijgeleverde kleur gellak – niet van de klassieke LED M Starterskit. Ook met deze kit heb je alles in huis voor een compleet verzorgde gellak manicure van begin tot eind. Al eerder schreef ik een blogpost over de inhoud en hoe je de producten precies moet gebruiken. Een uitgebreide how-to vind je hier. Ook bij deze set vind je weer een boekje waar stap voor stap wordt uitgelegd hoe je het beste te werk kunt gaan.

In de Sustainable Gellac Manicure Set ‘Colour Splash’ zit:

♥︎ 1 x Primer
♥︎ 1 x Kleur 161 Ibiza Pink 15ml
♥︎ 1 x Pink Gellac LED Lamp
♥︎ 1 x Pink Gellac Base Extend
♥︎ 1 x Pink Gellac Ultra Shine 15ml
♥︎ 1 x Nagelvijl 180-240
♥︎ 1 x Orange Woodsticks
♥︎ 10 x Remover pockets
♥︎ 10 x Cleaner pockets

161 Ibiza Pink

Het is niet gek dat Pink Gellac gekozen heeft om o.a. Ibiza Pink in een van de sets te stoppen. Ibiza Pink is een best-seller en ik snap heel goed waarom. Deze kleur is vooral een topper in de zomer en knalt van je nagels af. Hij is in het echt nog een stuk feller dan op de foto, de kleur is echt lastig vast te leggen op camera. Om de kleur echt te laten knallen zou ik persoonlijk drie dunne laagjes aanbrengen. Deze vind je zomers zeker weten op mijn (teen)nagels!

De Sustainable Gel Polish Manicure Set is een toffe aanvulling op de al bestaande sets. Wel is het een Limited Edition, wat betekent dat hij  nu in ieder geval nog niet in het vaste assortiment zit. Het feit dat je uit drie kleuren kunt kiezen vind ik ook een aanwinst. En tja, bovenal is deze set natuurlijk een stuk milieuvriendelijker zonder plastic en met de gerecyclede verpakking. Top!

De Sustainable Gel Polish Manicure Set is vanaf nu verkrijgbaar in de webshop van Pink Gellac voor €69. 

 

1 thought on “Pink Gellac | Sustainable Gellak Manicure Set ‘Colour Splash’”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *