Picture It

Picture It | Maart & April ❤︎ Voorjaar, Starbucks, Den Haag en tentamenweken.

Zoals je misschien wel gemerkt hebt, was het de afgelopen weken erg stil op mijn blog. In deze blog vertelde ik jullie al dat periode 3 van mijn studie aangebroken was en dat deze bizar vol zat. De afgelopen weken bestonden dan ook uit studeren, werk en daarnaast tijd voor mijn gezin en mezelf. De Picture It van maart liet dus even op zich wachten. Nu heb ik vakantie en leek het me leuk om jullie toch even mee te nemen door de afgelopen twee maanden! Kijk je mee? 

In maart werden de eerste Zoku ijsjes weer gemaakt, mmm! ❤︎ Onze prachtige namenposter waarover ik jullie afgelopen week al vertelde. ❤︎ Dit geurbrandertje van de Xenos past perfect bij de rest van mijn accessoires. Ik vind ‘m zo leuk!

Tijd voor een nieuwe quote op de lichtbox! ❤︎ Mijn blauwwit gestreepte blousje van de H&M is favoriet. Hij zit heerlijk en ik vind de kleur blauw zo mooi. ❤︎ Liefde voor Cluse!

Op de NHL met mijn wel erg roze accessoires. ❤︎ Nieuwe outfit van de Zara, zo leuk! ❤︎ Het weer liet het toe om buiten te studeren, ik kan daar zo’n boost van krijgen!

Op de één of andere manier dacht ik dat ik in deze periode ook wel weer tijd kon vrijmaken voor hardlopen. Had ik dat even mooi mis! Binnenkort maar weer een poging wagen. ❤︎ Starbucks Chilled Classics testen, mmm! ❤︎ Eindelijk besloot meneer ‘mama’ te zeggen! Dat werd tijd na ruim 20 maanden, hihi.

Onregelmatige werkwoorden nakijken en ondertussen lekker een boek luisteren. ❤︎ Ik heb er deze weken heel veel koffie doorheen gedronken. ❤︎ Schoolreis met mijn mentorleerlingen naar Den Haag, het was zo leuk!

We verbleven in de Stay Okay in Den Haag (een aanrader!) en werden ’s ochtend wakker met dit leuke uitzicht. ❤︎ In Den Haag bezochten we het Binnenhof met ProDemos, erg tof! ❤︎ British Studies, mijn favoriete vak!

1 april waren Pris en ik alweer 10 jaar samen en 3 jaar getrouwd. ❤︎ We vierden het samen met de kinderen, gewoon gezellig thuis onder het genot van een heerlijke High Tea. ❤︎ Tentamen stress! Study Cards maken voor British Studies. En het heeft geholpen, ik had gewoon een 9!

Na een nachtje weg van huis voor tentamens word ik extra blij van deze knuffels. ❤︎ Tussen het studeren door lekker naar de speeltuin, heerlijk even ertussen uit. ❤︎ Eieren verven was groot succes!

Wij kochten De Gruffalo voor €2, yay! ❤︎ Vriendinnetje Marjolein kwam op visite het paasweekend en ze neemt altijd chocolade voor ons mee, mmm! ❤︎ Tussen de buien door lekker even naar buiten. Jippe kreeg een Paastoetje.

Vakantie! Na twee drukke tentamenweken is het eindelijk tijd voor mijzelf en mijn liefsten. Eerst de Viva Mama’s maar eens inhalen. ❤︎ Jippe helpt Pris regelmatig koken en proeft dan alles wat hij maar proeven kan. ❤︎ Na een ochtend keihard spelen lekker even tv kijken in stijl.

Ook had ik eindelijk weer wat tijd voor mijn blog. En besloot ik mijn lay-out weer eens om te gooien. ❤︎ De Gruffalo is hier groot favoriet! ❤︎ Afgelopen vrijdag werd ik flink ziek en heb ik eigenlijk alleen maar in bed gelegen. Een combinatie van de man met de hamer en een griepje vrees ik.

Ik ben blij dat ik deze week nog lekker even tijd had voor andere dingen en mijn blog. Deze week heb ik lekker nog vakantie van mijn werk, maar moet ik wel naar school helaas. Tussendoor ga ik lekker nog even genieten van de rust, want komende periode wordt het weer lekker druk!

x Lisanne 

1 thought on “Picture It | Maart & April ❤︎ Voorjaar, Starbucks, Den Haag en tentamenweken.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *